• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 19.05.2013 Rabbim ağız tadı ile yaşattı çok şükür... NİŞANIMIZ... resimli...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Maşşallaahh cok cok güzell Allahım Tamamına erdirir inş huzurla. Benimde 19.05.2013 de istemem ve sözüm oldu kızmetse eylül de nişanım olucak ve nişanlık için düşündüğüm renk senin nişanlığın. :) tabi kısmet olursa :17:

Teşekkür ederim canım benimmmm :17:

İnşallah istediğin gibi bi gelin olursun :17:

Hayırlı uğurrlu olsunn :16:

Çok güzel olmuşsunn maşallahh sana prensesler gibisin :nazar::nazar::nazar:

Yüzünü görünce daha bi begendimm :nazar: :16:

Rabbim ağız tadı versinn, bi ömür hep mutlu olun inşallahh :16:

Benimde artık kısmet olursa 1 aydan az kaldı nişanıma inşallah güzel geçer :16:

Düğünün nezaman :34:

Hayırlı uğurrlu olsunn :16:

Çok güzel olmuşsunn maşallahh sana prensesler gibisin :nazar::nazar::nazar:

Yüzünü görünce daha bi begendimm :nazar: :16:

Rabbim ağız tadı versinn, bi ömür hep mutlu olun inşallahh :16:

Benimde artık kısmet olursa 1 aydan az kaldı nişanıma inşallah güzel geçer :16:

Düğünün nezaman :34:

Yorumun beni çok mutlu etti canım, beğenmene gerçekten çok sevindim :17:
Güzel duaların için kocaman bi AMİN diyorum :nazar:

Hiç gelmicek sanıyor insan sabırsızlanıyor o gün bütün gözler üzerinde, sevdiğin ise hemen yanıbaşında bütün insanlar sizin için toplanmış :nazar:

İnanki çok güzel duygu bunlar... seninde güzel bir gelin olacağından adım gibi eminim :16:

Düğün tarihimizde belli

3 Mayıs 2014 kısmetse :nazar:

Yorumun beni çok mutlu etti canım, beğenmene gerçekten çok sevindim :17:
Güzel duaların için kocaman bi AMİN diyorum :nazar:

Hiç gelmicek sanıyor insan sabırsızlanıyor o gün bütün gözler üzerinde, sevdiğin ise hemen yanıbaşında bütün insanlar sizin için toplanmış :nazar:

İnanki çok güzel duygu bunlar... seninde güzel bir gelin olacağından adım gibi eminim :16:

Düğün tarihimizde belli

3 Mayıs 2014 kısmetse :nazar:

İnşallahh canımm inşallahh şimdiden heycanlarımız, korkularımız başladı ufak tefek inşallah hayırlısıyla anlımızın akıyla hallederiz bu işide :16:

Rabbim yüzümüzü eğdirmesinn :16:

Benimde kısmet olursa 14 haziranda düğünümm :nazar::16:

Düğün tarihlerimiz yakınmışş :34: :16: istanbulda mı oturuyorsun, düğününüz orda mı olcak ?

İnşallahh canımm inşallahh şimdiden heycanlarımız, korkularımız başladı ufak tefek inşallah hayırlısıyla anlımızın akıyla hallederiz bu işide :16:

Rabbim yüzümüzü eğdirmesinn :16:

Benimde kısmet olursa 14 haziranda düğünümm :nazar::16:

Düğün tarihlerimiz yakınmışş :34: :16: istanbulda mı oturuyorsun, düğününüz orda mı olcak ?

Evet tatlım İstanbul da olucak evimiz, ayrıca yakın zamanlarda yeni gelin olucaz :1:

hatta ramazandan sonra evimizin tadilatına başlıyoruz kısmetse :nazar:

Bende o zamana kadar ufak ufak kendimi yormadan zora sokmadan bişelerimi alıyım istiyorum işte :17:

KK ayrı bi dünya zaten burayı çook sevdim :16:

Evet tatlım İstanbul da olucak evimiz, ayrıca yakın zamanlarda yeni gelin olucaz :1:

hatta ramazandan sonra evimizin tadilatına başlıyoruz kısmetse :nazar:

Bende o zamana kadar ufak ufak kendimi yormadan zora sokmadan bişelerimi alıyım istiyorum işte :17:

KK ayrı bi dünya zaten burayı çook sevdim :16:

ben izmirdeyimm ama olsun yardımlaşırızz :16:

bende ufak tefek başladım çeyizlerimi aldım çok şükür gene eksiklerim var ama şu nişanımızı atlattıktan sonra kısmet olursa beyaz eşyaya girmeyi düşünüyorum :34:

inşallahh hakkımızda hayırlısı olur:16:

Son düzenleme:
evet 2014 haziran canm ama anca öderim taksitle diye acele ediyorum yoksa ocakta şubattada alsamda olur maddi açıdan çok sıkışmayayım die :31:

Evet canım mantıklı doğru tespit :31:

Ben henüz mutfak için pek bişe almadığımdan ilk etapta onları düşünüyorum :17:

Bosch'u araştırdım biraz ben, kaliteli olsun istiyorum bakabilirsin boscha :16:

Merhaba arkadaşlar

Bende forum takipçisiyim. Nişanım öncesinde neyi nerden yapmam gerekiyor arkadaşlar ne giymiş nerelere gitmişler hepsini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum...

Ve nihayet bizde nişanlandık hala o gün etkisindeyim o kadar güzel geçti ki... Hiç bi sorun olmadı çok şükür...

O günden bikaç kare paylaşmak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin, iyi yada kötü :)))Eki Görüntüle 724235 Eki Görüntüle 724236 Eki Görüntüle 724237 Eki Görüntüle 724238 Eki Görüntüle 724239 Eki Görüntüle 724240

allah tamamını erdirsin

Merhaba arkadaşlar

Bende forum takipçisiyim. Nişanım öncesinde neyi nerden yapmam gerekiyor arkadaşlar ne giymiş nerelere gitmişler hepsini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum...

Ve nihayet bizde nişanlandık hala o gün etkisindeyim o kadar güzel geçti ki... Hiç bi sorun olmadı çok şükür...

O günden bikaç kare paylaşmak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin, iyi yada kötü :)))Eki Görüntüle 724235 Eki Görüntüle 724236 Eki Görüntüle 724237 Eki Görüntüle 724238 Eki Görüntüle 724239 Eki Görüntüle 724240

tatlım hayırlı uğurlu olsun senin nişanın çalgılı mı oldu. benim de nişanım olucak ama mevlütlü yapalım dedik bizde

Back