• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18la nisanlanmak, ne dersiniz? (Görücü usulu)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Merhaba kizlar

Ben kendimi evlilige hazir hisediyorum, yasim 18 isvicrede kaliyorum ve cok olgunum bence. bos iliskilerde anlam bulamiyorum yani burdaki erkeklerin akli fikri baksa seylerde ciddi düsünen yok. o yüzden bence en dogrusu görücü usulu evlenmek. türkiyeden bizim köyden begendigim birisi var yani beni arastirip sormuslar zaten ailesi ama cocukla kontagim yok.

simdi size olan sorum sizce benim bu yasda böyle biseye hazir oldugumu düsünmem dogrumu? bide siz görücü usulu evlenmeye ne diyorsunuz?

bence istiyorsan kontak kur. uzun uzun tanı ondan sonra karar ver. ayrıca daha erken olduğunu düşünüyorum 18 için.

Yaşının evlilik için çok küçük olduğunu düşünüyorum düşünceler ne doğrultuda olursa olsun 1 yıl önceki düşüncelerimizi bile beğenmiyoruz bazen şuan çok güzel gibi gözükebilir fakat ilerde aldığın karardan pişman olabilirsin yaşım 23 eylülde evleniyorum ama çoğu zaman biraz daha bekleseydim diyorum kendime kaçan bişey yok sonuçta insan belli bir yaşa kadar kendini dinlemeli diye düşünüyorum ,görücü usulü için birşey diyemeyeceğim sonuçta iyi örnekler de var kötü örnekler de..ama tamamen tanımadan evlenmek biraz şans işi gibi..Hakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel kararlar verirsin ve mutlu olursun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back