......

arkadaslar bu sorun bende 2 sene sürdü bebe yagı veya onun gibi kimyasallar kullanıyorduk dr öyle kimyasalları kullanma bazıları spermin kalitesini bozuyomuş bana gliserin kullanın dedi gayet dogal bir ürün yapıp yapmamak size kalmış tabii

bebe yağı,vazelin,vs vajina ph ını bozar.asla kullanmayın.benim başın yandı sizin yamasın.hala da çekiyorum cezasını

peki glitgelen jel spermlere zarar veriyor mu cevaplarsan sevinirim bende kuruluk var dr bana bir ilaç verdi östrojen seviyem düşük gliba

evet malesef glitgelen spermlere zarar veriyomuş ... gebe kelmak istiyorsan en iyisi hiç birşey kullanmaman....

hayır arkadaşım gileitgelen spermlere zarar vermez su bazlı olduğu için dr um verdi banada bende hamile kamaya çalışanlardanım öle olsaydı dr um vermezdi.

off bendeevlenelı 3 ay oldu toplasanız tam ılıskı 5 kez olmustur acıma bazen oluyor bazende hıc olmuyor anlamıs degılım neden:KK43:

yasakkelime
kızlar asla veeeeeee aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebe yağı,vazelin gibi şeyler kullanmayın.
ben kulllandım ve mantar oldum..dış kısımda yara da var..tahriş yaniii
bunun yüzünden oldu...doktorda bana kullanma böyle şeyler dedi zaten ama çok geçti tabiiki
kesinlikle kullanmayın

yaa ben buarada evleneli 7 ay oldu ,hala acıyor anammmm kremsiz yapınca da feciiiiiiii acıooo ,ee ne yapcaz peki biz:icecream: dr gitsek geçer diooo haniiiiiiÇok üzgünüm çoook:tomato:

X