......

1yıllık evlisin hala acıyormu offff:çok üzgünüm:

ya benim bi arkadaşım var ilk gece acımış o kadar 2gün sonra sıfır acı bazıları ne kadar şanslı ya CADIARZU
ben dokt. gidersem sorarım çatı darlığını burayada yazarım canım

sorma ya benim arkadaşlarımdan da var öyle hiç acımıyormuş benimde herzaman değil ama arada acıyor CADIARZU

arkadaşlar ben ağustosta evleneceğim ve inanın böyle şeyleri okudukça korkuyorum. korkunun yanında bilgilenmek de iyi oluyor. en azından başımıza neler gelebileceği ihtimalini öğreniyoruz. evli arkadaşlarız biz yeni evlenecek arkadaşlara tecrübelerini aktardıgı için teşekkürler.

arkadaşlar ben ağustosta evleneceğim ve inanın böyle şeyleri okudukça korkuyorum. korkunun yanında bilgilenmek de iyi oluyor. en azından başımıza neler gelebileceği ihtimalini öğreniyoruz. evli arkadaşlarız biz yeni evlenecek arkadaşlara tecrübelerini aktardıgı için teşekkürler.

yok canım korkmaya gerek yok eşin anlayışlı bir insansa ve birbirinizi gerçekten seviyorsanız aşamayacağınız sorun kalmaz Allah daha beterlerinden korusun,bunların tedavi ve zamanla aşılacak sorunlar olduğuna inanıyorum ben ama çok rehatsız edici durumlarda doktora gitmek şart.Şeniz

QUOTE=rainbow55;2923425]nişanlım anlayışlı biri ve evlenince de öyle olacagına inanıyorum. umarım ağustostan sonra bütün bu stres bitmiş olur[/QUOTE]

canım benim inş herey gönlünce olur ama bizi dert etmeyerimseniben herkez bizim gibi olmuyorki sende rahat olursun inş. eşler anlayışlı olunca bunlar o kadar büyük sorunlar olmuyor ama kendi kendine dert ediyorsun işte:sm_confused:
aslında dktora gitsem belki rahatlıyacam sorun varsada tedavi olucam ama utanıyorum :eek: napimm

biraz daha beklyeceğim bakaklım offff offfffffffff

bence en mantıklısı bu tür sorunları dr a danışmak. onlar sürekli böyle şeylerle uğraşıyorlar utanılacak bir şey yok. boşuna bu kadar çekmişim diyeceksin belkide. umarım senin için de herşey yoluna girer.

QUOTE=rainbow55;2923425]nişanlım anlayışlı biri ve evlenince de öyle olacagına inanıyorum. umarım ağustostan sonra bütün bu stres bitmiş olur

canım benim inş herey gönlünce olur ama bizi dert etmeyerimseniben herkez bizim gibi olmuyorki sende rahat olursun inş. eşler anlayışlı olunca bunlar o kadar büyük sorunlar olmuyor ama kendi kendine dert ediyorsun işte:sm_confused:
aslında dktora gitsem belki rahatlıyacam sorun varsada tedavi olucam ama utanıyorum :eek: napimm

biraz daha beklyeceğim bakaklım offff offfffffffff[/QUOTE

ben doktorumdan çok memnunum ve çok rahat muayne oldum sadece bir hekim olarak baktığını okadar hissettirdi ve her işlemi anlatarak yaptıki bütün gerginliğimi aldı tabikide utanılıyor ama sağlık için mecburuz

peki kızlar ümraniyede tanıdığınız iyi bir kadın doğumcu varmıya :uhm:
ama bayan:eek:

şöyle tatlı sevecen insanın yanında kendini iyi hissettiği sevecen bi bayan doktor istiyorm en azından

biraz daha beklyeceğim bakaklım offff offfffffffff[/QUOTE

ben doktorumdan çok memnunum ve çok rahat muayne oldum sadece bir hekim olarak baktığını okadar hissettirdi ve her işlemi anlatarak yaptıki bütün gerginliğimi aldı tabikide utanılıyor ama sağlık için mecburuz

mısracım peki nerde bayanmı :uhm:

canim benim endiselenmene gerek yok,ilk zamanlarda alisana kadar olur acir bazen ama gececektir emin ol....gecmis olsun...

kızlar çok teşekkürler a.s.a.s.

kanciceğim o zaman biraz daha bekliyorum sık ilişkiye giriyorumki çabu alışsın kuşum:eek:

eğer devam edersede dr gidiyorum:icecream:

yok ben bursadayım mehmet beye gittim soyadını şimdi hatırlayamadım ama lazım olan varsa öğrenirim özellikle çocuğu olmayanları tedavi etmesiyle meşurmuş

arkadaşlar yazılanları okudum ve bende 3 haftalık evliyim :KK43: ve ilişki sırasında felaket canım yanıyor ve 3 günden beride bir kaşıntı başladı uyuyamıyorum geceleri ağlamaktan psikolojim bozuldu iice :KK43: bende yarın doktordan gün aldım bakalım doktora gidicez :KK43: çünkü ben acı cektikce eşimde üzülüyo allahtan anlayışlıda :KK43:

alın bendende okadar bende 10 aylık evlıyım hala o acı devam edıyor.yavas yavas demekten dılımde tüy bıtıyor.jınekolejik muyene olmustum yara olsa bellı olurdu sanırım.ınsallah gecer dıye ümit edıyorum.

offfff ya nedir bu çektiğimiz senağlama

demekki bi tek ben böyle değilmişim ama nie bu kadar uzun sürüyorki ya offf halbuki bazıları için ne kolay sinir oluyorum:kızgın:

köpük dr.gelince bizede yazarsın merak ederim ben,
umarım bi ilaç verirde sende kurtulursun ya
ve hepimiz kurtulalım ,allahım herşey güzel olsun nolurrrrrrr:çok üzgünüm:

ah ah aynı şey bende de var ben daha 4 aylık evliyim ama acıdan ölüyorum bee yavaş demekten bıktım valaaa...ilk girişte acıyor benim bi de hareketler hızlandıkça _( eşim anlayışlı ama onun da canına tak ediyor işte :) yavaş olamıyor...inşallah geçer yaaa..yazıları okudum vala yara olmasında aman...

Bende kısmetse mayıs'ta evleneceğim ama çok korkuyorum bende,bi de ben çıtır pıtırım o da iri yarı ilişki sırasında beni öldürür diye korkuyorum vallasırnaşık şey tabi işin şakası ama korkuyorum cidden bi de yaşananları okudukça daha da bi tırstım,keşke hep bakire kalabilsek ama cinselliği de yaşayabilsek naniknanik

canim ayni sorun bendede oldu zamanla geciyor.merak etme sadece sabret.birde krem kullanmani tavsiye ederim.o zaman daha az aciyo

mutlaka doktora gitmelisin. çünkü 2 ayda acı olsa bile eskisi kadar olmaz ilk bir kaç denemede bile rehetladığını farkedersin. canım bide vajinal krem yada bulamıyorsan bebe yağı ile dene ilk zamanlar daha rahat oluyor böyle. aynı sorun devam ederse doktora görün tabi mantar sırasında tahriş olmuş olabilir. bende mantar olduğumda çok acımıştı. korkulacak bir şey yok geçti sonra.geçmiş olsun canım.
bol romantizmli saatler tadını çıkarmaya bak.
:1hug:yerimseniben
a.s.:nazar:

yasakkelime
kızlar asla veeeeeee aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebe yağı,vazelin gibi şeyler kullanmayın.
ben kulllandım ve mantar oldum..dış kısımda yara da var..tahriş yaniii
bunun yüzünden oldu...doktorda bana kullanma böyle şeyler dedi zaten ama çok geçti tabiiki
kesinlikle kullanmayın

X