• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Rahmin Böbreğe Baskı Yapması

Geldim. :44:

Pek degi$ik bir cevap almadim. Aynen bu $ekilde kendimi koruyacam dinlenicem su içip bol bol agri girdiginde sol tarafima yaticam. 9.aya kadar da bu $ekilde devam edilcekmi$ bazi annelerde bu son haftalarda bitiyormu$ in$allah öyle olur.

Bebegim de büyümü$ kilo almi$ yazik iki büklüm yatiyordu içim acidi yav nasil oracikta yatiyorlar:26: bir de ka$larini çatmi$ pek rahat degil ya hanfendi :49:

Bir de kan $ekerim ölçülecek yarin böyle i$te. Buna da $ükür fazla bir$ey olmasin bebi$e bir$ey olmasin da ben ara ara çekerim aciyi uzanirim atlatirim. :49:

fleecedecken'ler evet onlar cok sicak tutuyor wärme kissenlerde öyle ama fleece daha iyi tabiiki saglik acisindan öncelikle
Oy kiyamam bebi$e hayirlisiyla bir gelsin araniza her$ey güzel olucak insallah sizin icin :16:

fleecedecken'ler evet onlar cok sicak tutuyor wärme kissenlerde öyle ama fleece daha iyi tabiiki saglik acisindan öncelikle
Oy kiyamam bebi$e hayirlisiyla bir gelsin araniza her$ey güzel olucak insallah sizin icin :16:

Amin canim...
sen $uan hamile degilsin dimi? Kaçinci hamileliginde bu sorunu ya$ami$tin dogum sonrasi pek sorun kalmadi dimi böbreginde?

selam ben hastaneden çıktım çok şükür serum falan aldım ama bu ağrılarla başa çıkılacak bişey yok sık sık doktor kontrolinde olucam genişleme ilerlermi diye :((( bu arada aşırı su içmekte yaramıyormuş bebeğimin suyu fazlalaşmış nası olcak bilemiyorum yarın tekrardan kontrolüm var umarım bi sıkıntı olmadan gününde ve sağlıkla doğururum bu arada doktorum bana arı kesici verdi bol bol yatmam gerektiğini söyledi yoruluncada böbreklerde sancı olurmuş bilgine canım....

selam ben hastaneden çıktım çok şükür serum falan aldım ama bu ağrılarla başa çıkılacak bişey yok sık sık doktor kontrolinde olucam genişleme ilerlermi diye :((( bu arada aşırı su içmekte yaramıyormuş bebeğimin suyu fazlalaşmış nası olcak bilemiyorum yarın tekrardan kontrolüm var umarım bi sıkıntı olmadan gününde ve sağlıkla doğururum bu arada doktorum bana arı kesici verdi bol bol yatmam gerektiğini söyledi yoruluncada böbreklerde sancı olurmuş bilgine canım....
Hmm... fazla su içmekten placenta nin suyu artmi$ he?... Benim son kontrolumde doktorum suyu için güzel normal demi$ti.
Sizin durumunuz benimkinden daha agir olmali ki hastaneye gidip geliyorsunuz. Bana hastanede agri kesici felan hiç önermediler. Bol bol dinlen dediler ve güzel tarafi in$allah bu sorunu ya$ayan diger bayanlarda da olur: böbregimde ki agri iki gündür azaldi gibi. $imdi daha rahat yatiyorum elbette agri tam geçmedi ama o ilk günler de oldugu gibi fazla saplamiyor ve aglatmiyor beni. Gün içerisinde ($uan oldugu gibi) koltukta otururken belimi artik yaslayabiliyorum.

Yalniz bebegimin çok büyüdügü söylenildi ve doktorum kan$eker ölçümü istedi onun da bugün sonuçlarini aldim, yüksek çikti bunu: buradan okuyabilirsiniz!
Artik daha disiplinli daha bi farkli hamilelik dönemi geçircez kizimizla :emir_bebek: :49:

Size bol sabirli, saglikli günler dilerim... in$allah birlikte hamileligin son haftalarina birlikte gelir saglikli bir dogum yapariz.

Hmm... fazla su içmekten placenta nin suyu artmi$ he?... Benim son kontrolumde doktorum suyu için güzel normal demi$ti.
Sizin durumunuz benimkinden daha agir olmali ki hastaneye gidip geliyorsunuz. Bana hastanede agri kesici felan hiç önermediler. Bol bol dinlen dediler ve güzel tarafi in$allah bu sorunu ya$ayan diger bayanlarda da olur: böbregimde ki agri iki gündür azaldi gibi. $imdi daha rahat yatiyorum elbette agri tam geçmedi ama o ilk günler de oldugu gibi fazla saplamiyor ve aglatmiyor beni. Gün içerisinde ($uan oldugu gibi) koltukta otururken belimi artik yaslayabiliyorum.

Yalniz bebegimin çok büyüdügü söylenildi ve doktorum kan$eker ölçümü istedi onun da bugün sonuçlarini aldim, yüksek çikti bunu: buradan okuyabilirsiniz!
Artik daha disiplinli daha bi farkli hamilelik dönemi geçircez kizimizla :emir_bebek: :49:

Size bol sabirli, saglikli günler dilerim... in$allah birlikte hamileligin son haftalarina birlikte gelir saglikli bir dogum yapariz.

benim baştan beri sorunlu geçiyor hamileliğim bendeki genişleme normale göre fazla olduğu için doktorum ağrı kesici veriyor çok şükür gündüz hiç ağrım olmadı ama gece olması beter bişey evet ben sık sık gidiyorum üroloji doktoru her hafta böbreğe bakılması gerektiğini söyledi ve ultrason için gidiyorum aslında bi yöndende iyi oluyor ben pimpirikli biriyim aklım rahat oluyor şeker içinde sana büyük geçmiş olsun Allahtan bende çıkmadı doktorum buda çıksaydı çok kötü olurdu dedi adamcağız bile benden bıktı :))) inş sağlıkla gününde hepimiz doğum yaparız az bi zamanım kaldı 30. haftamızdayız inş gününde gelir oğlum birde benim erken doğum riskim olduğu için bu hafta ciğer geliştirici iğneye başlanacak çok zormuş anne olmak çokkkkk..................

Amin canim...
sen $uan hamile degilsin dimi? Kaçinci hamileliginde bu sorunu ya$ami$tin dogum sonrasi pek sorun kalmadi dimi böbreginde?

Selam Nasil Oldun Canim?? Agrilarin Devam Ediyormu??
Yok AdayAnneyim benim bebegim $uan 16 aylik oldu.. 2 cocugum var ilk hamileligimde hicbir sorun yasamadim..2. ci hamileligimde böbrek sorunu cektim cok kg almamama ragmen cok sorunlar ya$adim sonrasinda hicbir saglik sorunum kalmadi böbregimden yana canim merak etme sadece hamilelikle alakali oluyor genellikle böbrege baski tabiiki kumlanma ta$lanma veya herhangi bir sorun olmazsa sadece bebegin baski yapmasindan dolayi olan böbrek sorunlarinda dogum sonrasi hicbir sorun kalmiyor..
ßenimde idrar tahlillerine gittigimde hep yüksek oranda kan buluyorlardi bende sürekli görüyordum zaten fakat doktorum a$iri olmadigi sürece sancim agrim olmadigi sürece korkmamami söylemisti en son cok kötü kanamam oldugunda hastaneye gittim ve bir hafta kadar yakla$ik yattim tedavi iyi sonuc verdikten sonra tekrar ciktim .. sonrasinda da biraz cektim dogumuma kadar fakat inan bana sonra hic birsey kalmiyor :49: bebegini kucagina aldiktan sonra rahimde(gebärmutter) tekrar yerine geldikten sonra her$ey normale dönüyor ..

Back
X