......

arkadaşlarım evliyken aynı sorun bendede oldu,muayene oldum,rahim ağzında ufak bi yara olduğunu söyledi doktor,bu yaralarda kendini sıkmaktan ve hazır olmadan ilişkiye girmekten oluyomuş,bi doktora gidin derim ben,illaki yara olacak diye bişide yok kalbinizi ferah tutun,sağlıklı mutlu kalın:1hug:

kızlar ilişki esnasında acı duyuyorsanız ve sonrasında kanama oluyorsa - ki kanama olmaksızın sadece acı varsa rahim ağzı yarası olabilir..dikkat!!!

canım aynı sorunu bizde yaşıyoruz, ilişki sonrası benim rahim ağzımda şişlik oluyor üstelik fındık büyüklüğünde ve kızarıyor günlerce otururken canım yanıyor hala bi çözüm bulamadım ben ayrıca isteksizliğede sebeb oluyor...

ya bendede isteksizliğe neden oluyor tabiki çünkü canım acıyor
ama sanki benimki daha ilk girişte başlıyor gibi sonra dayanamıyorum ilişki bitmeden çıkıyoruz
bu aradada ağır bi mantar geçirdim adet oldum felan baya bi ara vermek zorunda kaldık tekrar ilişkiye devam ettik aynı sorun hala aynı offffff:sm_confused:

bide ben içeri hafif parmağımı dokunayım diyorum yine acıyor

deliricem artık canıma tak ettiiiiiiisenağlama

allahtan eşim çok anlayışlı hiç sorun olmuyor ama ben kendi kendimi yiyorum :çok üzgünüm:

kızlar ilişki esnasında acı duyuyorsanız ve sonrasında kanama oluyorsa - ki kanama olmaksızın sadece acı varsa rahim ağzı yarası olabilir..dikkat!!!

canım ama görünürde ne kızarıklı nede bi yara belirtisi var kanamamda yok sadece acı psikolojik olsa parmağımla hafif yoklayıncada 1-2cm içerde acı var:uhm:

arkadaşlarım evliyken aynı sorun bendede oldu,muayene oldum,rahim ağzında ufak bi yara olduğunu söyledi doktor,bu yaralarda kendini sıkmaktan ve hazır olmadan ilişkiye girmekten oluyomuş,bi doktora gidin derim ben,illaki yara olacak diye bişide yok kalbinizi ferah tutun,sağlıklı mutlu kalın:1hug:

peki canım yaranın dışardan bakınca belirtisi yokmuydu yada ne biliyim kanaman varmıydı mesela
yara tedavisinden sonra normale döndünmü??:uhm:

mutlaka doktora gitmelisin. çünkü 2 ayda acı olsa bile eskisi kadar olmaz ilk bir kaç denemede bile rehetladığını farkedersin. canım bide vajinal krem yada bulamıyorsan bebe yağı ile dene ilk zamanlar daha rahat oluyor böyle. aynı sorun devam ederse doktora görün tabi mantar sırasında tahriş olmuş olabilir. bende mantar olduğumda çok acımıştı. korkulacak bir şey yok geçti sonra.geçmiş olsun canım.
bol romantizmli saatler tadını çıkarmaya bak.
:1hug:yerimseniben
a.s.:nazar:

canım vajina da kuruluk varsa o da acı yapar kayganlaştırıcı kullan su bazlı olanlardan hala devam ederse dr git derim aynı sorun bende de vardı ama geçti uzun süre ilişki olmayınca da olabilir sık kendini ve gün aşırı yap kendini sıkma

kızlar yeterince uyarılmadan yani vajina yeterince ıslanmadan ilişkiye girince ağrı olur, birde ağıracak diye kendinizi kasarsanız ağrı olur, ilişkiyi akışına bırakın zevk almaya çalışın ve yeterince hazır olmadan ilişkiye girmeyin.... yasakkelime yoksa şiddetli kasık ağrılarıyla uğralmak zorunda kalırsınız kenimden biliyorum:dilcikar:

öfff ne zormuş bu işler yaaaa

teşekkürler kızlar evet ben bide uzun ara veriyorum bi acıyorya korkuyorum tekrar girmem zaman alıyor belkide tam olarak genişlemedi orası olabilirmi bide eşim kayganlaştırıcı alacak bakalım faydasını görürüm inş.

doktora gitmekte zor geliyor hiç gitmedim çekiniyorum ya offffffff

canım bende 1 yıllık evliyim bir kaç ay önce acı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim.Doktorum bunların evliliğin ilk zamanlarında olabileceğini(acının)akıntının enfeksiyon olduğunu söyledi ve tedavi etti.Enfeksiyon geçti ama zaman zaman acı devam ediyor.Ben muaynede sormayı unutmuşumtum ama acaba çatıların dar olmasından kaynaklanırmı merak ediyorum bende.Geçmiş olsun

:1shok: bence hemen dr a gitmelisin canım yeğenimdede oldu bi krem verdii ilişki 1saat öncesi kullandı şuan hiç problemi kalmadı .sağlıklı günler.:enbuyukkk:

canım bende 1 yıllık evliyim bir kaç ay önce acı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim.Doktorum bunların evliliğin ilk zamanlarında olabileceğini(acının)akıntının enfeksiyon olduğunu söyledi ve tedavi etti.Enfeksiyon geçti ama zaman zaman acı devam ediyor.Ben muaynede sormayı unutmuşumtum ama acaba çatıların dar olmasından kaynaklanırmı merak ediyorum bende.Geçmiş olsun

1yıllık evlisin hala acıyormu offff:çok üzgünüm:

ya benim bi arkadaşım var ilk gece acımış o kadar 2gün sonra sıfır acı bazıları ne kadar şanslı ya CADIARZU
ben dokt. gidersem sorarım çatı darlığını burayada yazarım canım

:1shok: bence hemen dr a gitmelisin canım yeğenimdede oldu bi krem verdii ilişki 1saat öncesi kullandı şuan hiç problemi kalmadı .sağlıklı günler.:enbuyukkk:

canımcım ya şu kremi bi öğrensende beni bu eziyetten belki kurtarırsın nolurya a.s
eczaneye sorar bi denerim başka arkadaşlarada yardımı olur hem noluryaa

X