- 19 Mart 2008
- 2.757
- 78
- Konu Sahibi ades_ballibadem
???
:uhm::a015:
:uhm::a015:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ilişki esnasında acı duyuyorsanız ve sonrasında kanama oluyorsa - ki kanama olmaksızın sadece acı varsa rahim ağzı yarası olabilir..dikkat!!!
arkadaşlarım evliyken aynı sorun bendede oldu,muayene oldum,rahim ağzında ufak bi yara olduğunu söyledi doktor,bu yaralarda kendini sıkmaktan ve hazır olmadan ilişkiye girmekten oluyomuş,bi doktora gidin derim ben,illaki yara olacak diye bişide yok kalbinizi ferah tutun,sağlıklı mutlu kalın:1hug:
canım ama görünürde ne kızarıklı nede bi yara belirtisi var kanamamda yok sadece acı psikolojik olsa parmağımla hafif yoklayıncada 1-2cm içerde acı var:uhm:
canım bende 1 yıllık evliyim bir kaç ay önce acı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim.Doktorum bunların evliliğin ilk zamanlarında olabileceğini(acının)akıntının enfeksiyon olduğunu söyledi ve tedavi etti.Enfeksiyon geçti ama zaman zaman acı devam ediyor.Ben muaynede sormayı unutmuşumtum ama acaba çatıların dar olmasından kaynaklanırmı merak ediyorum bende.Geçmiş olsun
:1shok: bence hemen dr a gitmelisin canım yeğenimdede oldu bi krem verdii ilişki 1saat öncesi kullandı şuan hiç problemi kalmadı .sağlıklı günler.:enbuyukkk: