• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaşındayım hamile kalmış olabilirmiyim yardım edin

ben senin bu fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canım kesinlikle kınamak için değil insanlar o kadar kötü ki mutlu bi yuva kurmak istediğinde herşeyin mükemmel bile olsa ki böyle bişey söz konusu değil sonuçta bizler beşeriz bu tür şeyler bizim toplumumuzda hiçde gizli kalmaz kaç kişini erkek arkadaşının arkasından konuştuğunu duydum hemde hiç alakasız insanlar başkalarını sırf gülmek için anlatıyorlardı böyle şeyleri yazık çok üzüldüm bazıları onaylıyormuş evlilik dışı ilişkileri bide bu onaylayanlar senin çocuğunun başına da gelirse diye tehdit ediyor bu tür şeyler böyle rahat rahat ortalıkta konuşuldukça bu kadar açık bi ortamda rahat rahat onaylıyorum yazılınca genç kızlarımızda bunun doğru olduğunu düşünecek merak etmesinler hepimizin kızlarının başına gelecek kurana sünnete göre yaşamaktan vaz geçtiğimiz an insanlığımızı kaybettiğimiz andır ben müslüman olarak bunu söylüyorum müslüman olmayıp anaylayanlar lütfen belirtsinler...hım birde kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin sözü de rasulullah (sas) aittir...

Müslüman olup olmamakla alakası nedir ? Konuyu saptırıyorsunuz :45:

boşuna annesine babasına kızmayın 18 yaşında nişanlandırdılar diye nişanlı değilmiş ki şubatta erkek arkadaşıyla kendi aralarında yüzük takmışlar konu açmış yüzükleri eklemiş kendi aramızda taktığımız sözyüzükleri demiş

hamile misin bilemem de stres yapma o da adeti geçiktirir sen şimdi hamile miyim diye tedirgin olduğun için adetin psikolojik olarakta geçikir

kesinlikle hemen test yaptırmalısın bence... gayet hamile isen düğünü acele yapmanı tavsiye ederim....

hamile misin bilemem de stres yapma o da adeti geçiktirir sen şimdi hamile miyim diye tedirgin olduğun için adetin psikolojik olarakta geçikir

Kızlar konu 1 buçuk sene önce açılmış:44:Yani hamileymişse bile doğurmuştur :ssz:

öhh be boşa mı konuşmuşum:51::51: bu geçmiş konuları niye tekrar yeni gibi yorum yazıyolar ya

canım yaa bildiğim kadarıyla adete yakın gun ilişki olması hamilelik ihtimali olmaz ama ALLAH ol derse olur hakkınızda hayırlısı güzelim neden beklemedin evleneydin yuvanızı kursaydınızda nişanlıda olsanız zinaya girer en basta günah yani ama nediyim olan olmus hakkınızda hayırlısı

öhh be boşa mı konuşmuşum:51::51: bu geçmiş konuları niye tekrar yeni gibi yorum yazıyolar ya

gece gece güldürdün beni canım bir yılı geçmiş konu açılalı belkide kız doğurmustur zaten test sonucunuda yazmamış belkide hamile olduğunu görünce bayılmıstır hala ayıkamamıştır. konuyu açmı bizim hatunlar çıkışınca kaçmış konuyu açan
:52: :52: :52: :52: :52:

Back