- Konu Sahibi omrumunsahibi1
ben senin bu fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canım kesinlikle kınamak için değil insanlar o kadar kötü ki mutlu bi yuva kurmak istediğinde herşeyin mükemmel bile olsa ki böyle bişey söz konusu değil sonuçta bizler beşeriz bu tür şeyler bizim toplumumuzda hiçde gizli kalmaz kaç kişini erkek arkadaşının arkasından konuştuğunu duydum hemde hiç alakasız insanlar başkalarını sırf gülmek için anlatıyorlardı böyle şeyleri yazık çok üzüldüm bazıları onaylıyormuş evlilik dışı ilişkileri bide bu onaylayanlar senin çocuğunun başına da gelirse diye tehdit ediyor bu tür şeyler böyle rahat rahat ortalıkta konuşuldukça bu kadar açık bi ortamda rahat rahat onaylıyorum yazılınca genç kızlarımızda bunun doğru olduğunu düşünecek merak etmesinler hepimizin kızlarının başına gelecek kurana sünnete göre yaşamaktan vaz geçtiğimiz an insanlığımızı kaybettiğimiz andır ben müslüman olarak bunu söylüyorum müslüman olmayıp anaylayanlar lütfen belirtsinler...hım birde kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin sözü de rasulullah (sas) aittir...
Müslüman olup olmamakla alakası nedir ? Konuyu saptırıyorsunuz