18 yaşındayım hamile kalmış olabilirmiyim yardım edin

yazan kişi feykmiş değilmiş beni bağlamıyor da,

erkeklerden önce biz kadınlar birbirimizi 'namus da namus' diye yiyoruz onu anladım. yazık lan, çok yazık...

cnm bu dedıgın eger adet olurken ılıskıye gırmıs olsaydı dogruydu kı onda bıle yuzde yuz hamıle kalmazsın dıyemeyız ama yıne de kalmamıs olması cok yuksektı..fakat arkadaş adet gormuyomus sadece zaman olarak adet gormesı gereken zamanda ılıskıye gırmıs o yuzden hala yumurtlama donemındeymıs kı bu da menstrual sıklusun 7 ile 14uncu gunlerı kadar olmasa da yıne rısklı bı durum..
canım bu arada sana onerım ilk 72 saat ıcındeysen eger vakıt kaybetmeden bı eczaneye gıt ve bır ertesı gun hapı alıp ıc,,ıcınde nasıl kullanıcagın yazılı eger onu bulamazsan da bı kutu dogum kontrol hapı alıp 4 tanesını 1 seferde yut..bu ıkısı de aynı seydır ama ıkısını bırlıkte yapma sakın endometrıumun zarar gorur ayrıca bu yontem cok zor durumlar ıcındır yanı bır dogum kontrol yontemı degıldır cok zor anlar ve ılk 72 saat ıcındekı durumlar ıcındır ve hormon dengenız bırden altust olur herkezın bılgısıne..

canım adet gormesı gereken gun ılıskıye gırmıs nasıl yumurtlama donemınde oluyo yumurtlama adet basladıgında baslamaz mı bu kızın daha baslamamıs kı tabı cok dusuk de bı ıhtımal olsa evet olabılır.. ben de bunu anlamıyorum yaa ısteyenlerın hemen olmaz boyle kazaya kurban gıdnlerın de hemen olur tobe ya ceket atsalar hamıle kalıyorlar.. konuyu acn da ortada yok zaten bızım kadar kendını dusunmuyor sanırım madem yaptı bırsey korusaydı canım hadı ılıskı de yapmadın gıt ertesı gun hapı al ben bıle evlı olmama ragmen almıstım zamanın da cok sınırlenıyorum artık boyle cahıl kalanlara !

cnm ovulasyon yani yumurtlama menstrual sıklusun 14.gununde olur kı bundan 3gun once we 3gun sonra ılıskı sırasında hamıle kalınma olasılıgı en yuksek donemlerdır kı bebek ısteyen cıftler ıcın bu gunlerde ılıskıye gırmek hamılelık olasılıgını en arttıran zmn dılımıdır ama bunun dısındakı butun gunlerde de ıhtımal az olsa da wardır,hatta cok cok az da olsa adet olurken bıle bu ıhtımal dewam etmektedır ama dedıgım gbı bu donemde cok cok dusuk bı ıhtımaldır..adette endometrıum yanı rahım epıtelı dokulerek yumurta atılır ve kanama olur,yanı arkadas zaman olarak o donemde olmasına ragmen kanaması olmamıs ve yumurtası hala atılmamıs yanı adetı gecıkmıs,,kısaca yumurta hala rahımde oldugu ıcın ılıskı sırasında yumurta+sperm=dollenme o da esıttır ıstenmeyen gebelık :/

kız bi hata yapmış korktuğu için bi soru sormuş cahillik ettim diyo ama asıl cahil onu kınarcasına eleştirenler namus dersi vermeniz için sormamış herkes kendi namusundan sorumludur yargısız infazcılar kız korkuyorum diyo siz daha beter kokutuyosunuz boşuna dememişler kadn kadının düşmanıdır diye yazk be ipini çektiniz kızın

tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.

:)) aynen öyle valla...

bu konuyu açan şahıs yok ortalarda sanırım :)
forumda bi topiğim olsun dedi muhtemelen, salladı böyle bi mevzu ortaya...
bi baktım, 7 sayfa boyunca tartışmışsınız hanımlar.... pes valla :))

Ben arkadaşın ilişki yaşamasını eleştirmedim orası kimseyi ilgilendirmez zaten ama bari korunun ya bu devirde böyle şeylerin olmasına anlam veremiyorum diyorum sadece.

Bu konu noldu acaba ya ben konu sahibini çok merak ediyorum inşallah hamile kalmamıştır:26:

Sanırım konu sahibi arkadaş konuyu açıp kayıplara karıştı..

Üzülüyorum gerçekten, ilişkiye girmeniz beni değil sizi ilgilendirir ama en azından korunsaydınız bari, bir bebek, can söz konusu sonuçta..

Son düzenleme:
ben senin bu fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canım kesinlikle kınamak için değil insanlar o kadar kötü ki mutlu bi yuva kurmak istediğinde herşeyin mükemmel bile olsa ki böyle bişey söz konusu değil sonuçta bizler beşeriz bu tür şeyler bizim toplumumuzda hiçde gizli kalmaz kaç kişini erkek arkadaşının arkasından konuştuğunu duydum hemde hiç alakasız insanlar başkalarını sırf gülmek için anlatıyorlardı böyle şeyleri yazık çok üzüldüm bazıları onaylıyormuş evlilik dışı ilişkileri bide bu onaylayanlar senin çocuğunun başına da gelirse diye tehdit ediyor bu tür şeyler böyle rahat rahat ortalıkta konuşuldukça bu kadar açık bi ortamda rahat rahat onaylıyorum yazılınca genç kızlarımızda bunun doğru olduğunu düşünecek merak etmesinler hepimizin kızlarının başına gelecek kurana sünnete göre yaşamaktan vaz geçtiğimiz an insanlığımızı kaybettiğimiz andır ben müslüman olarak bunu söylüyorum müslüman olmayıp anaylayanlar lütfen belirtsinler...hım birde kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin sözü de rasulullah (sas) aittir...

yukarda da belirttiğim gibi bu tür şeyleri onaylayan çok olduğu sürece çoluk çocuğumuzun başına gelir zaten rabbim korusun inşallah böle şeylerden hım birde böle şeyleri yaşayıpta ilerki hayatında mutlu olanları da hiç görmedim bende uzun yıllar nişanlı durdum ama bütün görüşmelerimiz aile çerçevesindeydi nişanlı olduğum süre içinde de evliliğimin süresi içinde de çok mutluyum elhamdülillah önceden ilişki ve sair yaşamadığım için de hiç bi eksikliğim olmadı bilakis onun bana daha da ehemmiyet özellik kattığını düşünüyorum kocama ne kadar güveniyorsam ondan da aynısını görüyorum

ah be güzelım be ne dıye basınıza dert açarsınız... canım arkadasların dedıgı gıbı bı test al ve sonucunu öğren. umarım deılsındır ama korunmadık ve 2 hafta gectı demıssın sanırım sen hamılesın

bence test aldı ve negatif çıkdı böylece derdi sıkıntısı kalmadı ve bi daha bu konuya girmek istemedi o kötü olayı hatırlamamak ve yaşanmamış kabul etmek için insanlar bencildir hamile olsa nasıl düşürebilirim falan die bi konu açardı eminim 18 yaşında hamile olarak evlenmek falan istemicekdir artık çiftlerin çoğu evlenir evlenmez çocuk yapmıoki onlar bile korunuo

Hic gecikmiyorsan hemen test alip bak 2 haftaik gecikmede kesin cikar, ozel bir yere gidip kan testi yaptir.
insallah degilsindir, evlenirsiniz hemen belki ama anne olmak icin cok gencsin.

Aman bosverin, hamileyse, kendi aralarinda nisanlandiklari gibi kendi aralarinda evleniverirler. Degilse de zaten konu kapanmistir,bundan sonra akli basina helir korunmadan yapmaz,bu da bir ders olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…