- Konu Sahibi omrumunsahibi1
-
canım mrb adet olman gereken gun ılıskıye gırdıysen hamıle ola olasılıgın yok yumurtlama donemı adet bıtımın den sonra baslar ıcını rahat tut.. herkesın basına gelebılır kınanıcak bırsey degıl bu daha dıkkatlı ol ama basına ıs alma ve her ne kadar nısanlında olsa guvenme
cnm bu dedıgın eger adet olurken ılıskıye gırmıs olsaydı dogruydu kı onda bıle yuzde yuz hamıle kalmazsın dıyemeyız ama yıne de kalmamıs olması cok yuksektı..fakat arkadaş adet gormuyomus sadece zaman olarak adet gormesı gereken zamanda ılıskıye gırmıs o yuzden hala yumurtlama donemındeymıs kı bu da menstrual sıklusun 7 ile 14uncu gunlerı kadar olmasa da yıne rısklı bı durum..
canım bu arada sana onerım ilk 72 saat ıcındeysen eger vakıt kaybetmeden bı eczaneye gıt ve bır ertesı gun hapı alıp ıc,,ıcınde nasıl kullanıcagın yazılı eger onu bulamazsan da bı kutu dogum kontrol hapı alıp 4 tanesını 1 seferde yut..bu ıkısı de aynı seydır ama ıkısını bırlıkte yapma sakın endometrıumun zarar gorur ayrıca bu yontem cok zor durumlar ıcındır yanı bır dogum kontrol yontemı degıldır cok zor anlar ve ılk 72 saat ıcındekı durumlar ıcındır ve hormon dengenız bırden altust olur herkezın bılgısıne..
canım adet gormesı gereken gun ılıskıye gırmıs nasıl yumurtlama donemınde oluyo yumurtlama adet basladıgında baslamaz mı bu kızın daha baslamamıs kı tabı cok dusuk de bı ıhtımal olsa evet olabılır.. ben de bunu anlamıyorum yaa ısteyenlerın hemen olmaz boyle kazaya kurban gıdnlerın de hemen olur tobe ya ceket atsalar hamıle kalıyorlar.. konuyu acn da ortada yok zaten bızım kadar kendını dusunmuyor sanırım madem yaptı bırsey korusaydı canım hadı ılıskı de yapmadın gıt ertesı gun hapı al ben bıle evlı olmama ragmen almıstım zamanın da cok sınırlenıyorum artık boyle cahıl kalanlara !
tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.
senin rahmindekini burdaki kimse senden iyi bilemez..
buraya bu abuk subuk konulari acanlar ya saf yada bildigin dalga geciyor forumla..bu devirde cinselligi sonuna kadar yasayipta , korunmayi bilmemek yada bir test almaktan aciz olmak gibi birsey soz konusu degil..
bunlarin ikisinide yapamayan insan zaten ya cocuktur ya bilinci hic gelismemistir ki.. oyle olsaydi pc yi acip buraya da baglanamazdi...
ne bu tarz konulari acanlara inaniyorum, ne ciddiye aliyorum.. ve artik bu foruma girebilmek icin bir kimlik ispati gibi telefon numaralari yada adreslerinde kayit sirasinda istenmesi gerekiyor..
baslarda gormezden gelebiliyordum ama artik ipin ucu kacti..yani suraya acilan 18 im ama hamilemiyim konularindan yola cikan biri, tum 30 milyon turk kadininin hamile oldugu kanisina kapilir.. oyle cok bu konular..
yorulduk yeter ya !
Bu konu noldu acaba ya ben konu sahibini çok merak ediyorum inşallah hamile kalmamıştır:26:
ben senin bu fikirlerine sonuna kadar katılıyorum canım kesinlikle kınamak için değil insanlar o kadar kötü ki mutlu bi yuva kurmak istediğinde herşeyin mükemmel bile olsa ki böyle bişey söz konusu değil sonuçta bizler beşeriz bu tür şeyler bizim toplumumuzda hiçde gizli kalmaz kaç kişini erkek arkadaşının arkasından konuştuğunu duydum hemde hiç alakasız insanlar başkalarını sırf gülmek için anlatıyorlardı böyle şeyleri yazık çok üzüldüm bazıları onaylıyormuş evlilik dışı ilişkileri bide bu onaylayanlar senin çocuğunun başına da gelirse diye tehdit ediyor bu tür şeyler böyle rahat rahat ortalıkta konuşuldukça bu kadar açık bi ortamda rahat rahat onaylıyorum yazılınca genç kızlarımızda bunun doğru olduğunu düşünecek merak etmesinler hepimizin kızlarının başına gelecek kurana sünnete göre yaşamaktan vaz geçtiğimiz an insanlığımızı kaybettiğimiz andır ben müslüman olarak bunu söylüyorum müslüman olmayıp anaylayanlar lütfen belirtsinler...hım birde kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin sözü de rasulullah (sas) aittir...evlenmeden önce yaşanan cinselliğe karşıyım kimse kusura bakmasın.
Hamile olma ihtimali olabilir
eğer hamileysen o ilişkiye girdiğin erkek eminimki bundan sonra yüzüne bile bakmaz.
Ben sana değil bebeğe üzülürüm.
ya var ya insanımız gerçekten ne kadar saygısız ne kadar önyargılı ya.Kızcağız şurada yardım istemiş belli ki bilgisi yok acemisi bu konuların. Insanlık yapıp eczaneden bir test al deyip kapatın konuyu milleti eleştirmek size mi düştü ya ?! Kimene kızın kaç yaşında cinsellik yaşamak istediğinden yaşadığından nişanlı olup olmamasından herkesin kendi kararı alan memnun veren memnun hayret bir şey. Kızlar kusura bakmayın ama kimseyi ayıplamak kimsenin haddi değildir dikkat edin de bu kadar eleştirdiğiniz zihninizde ahlaksızlık yorumu yaptığınız konu kendi çoluk çocuğunuzun başına gelmesin. Bu kadar önyargılı yaklaşmayın insanlara. Ayıpladığını yaşamadan ölmezsin diye bir laf vardır.
Tatlım sen de konuyu açtığın günden bugüne test yapmışsındır herhalde eğer pozitif çıktıysa hiç gecikmeden bir jinekologla görüş aldırmak istersen çok fazla oyalanmadan hallet.
kızlar ben 18 yaşındayım korunmadan nişanlımla ilişkiye girdik ve adetim normalde en fazla 3 gün gecikir,adet olmam gereken gün ilişkiye girdik 2 hafta gecikti. hamile kalmış olabilir miyim lütfen öyle bi ihtimalin olmadığını söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?