18 yaşındayım hamile kalmış olabilirmiyim yardım edin

Hanımefendi kendinize gelin ben kesinlikle " beni kınayanlar" diye bir ifade kullanmadım neden bana beddua etmişsiniz anlayamadım. Siz beni başka bir kullanıcıyla karıştırıyorsunuz. Yazılanları dikkatli okuyun kim ne yazmış ona göre cevap verin. Ayrıca beddua etmek size düşmez döner dolaşır bulur sizi.

Son düzenleme:

canım mrb adet olman gereken gun ılıskıye gırdıysen hamıle ola olasılıgın yok yumurtlama donemı adet bıtımın den sonra baslar ıcını rahat tut.. herkesın basına gelebılır kınanıcak bırsey degıl bu daha dıkkatlı ol ama basına ıs alma ve her ne kadar nısanlında olsa guvenme

hayır ben size demedim zaten onu sadece üstteki ilk yazımı size yazdım nişanlı değil kendi aralarında sözlülermiş diye.
diğer sayfalarda beni kınayanlar için yazdım geri kalanıda.
yanlış anlaşılma oldu.

ayrıca ben sizede hiç kimseyede beddua etmedim o kelimeyi bana kullanmışlar kız çocuğunuz olurda sizde görürsünüz kınadığınız için diye.

işte bende bunu demek istedim nişanlıda olsanız güvenmeyin hemen cinselliği yaşamayın ve belki benim kültürüme yetişme tarzıma görede evlenmeden ilişki yanlış dedim ama kınama oldu bu
yoksa beni ilgilendiren bi durum değil.

ona bende katılıyorum ayıpladığın kınadığın şey mutlaka başına gelir ama sizin dediğinizi anlatmak istedim bende kınamak olarak algıladılar ne kınarım nede ayıplarım kişilerin tercihleri saygı duyarım ben sadece erkeklerin artık gözyaşına kanmadığına ve eğer hamileysede karnındaki bebeğe üzülürüm dedim aaaaaaa ne ayıp gibi bi kelimede hiç kullanmadım.
ben yıllardır hastaneye gidiyorum bebek için öyle kızlar geliyorki 18li 20 li yaşlarında kürtaj olmaya o yüzden çok üzülüyorum.

arkadaslar bızım yasadıgımız ulke ve toplum nedenıyle evlılık dısı cocuk pek hos karsılanmaz eskıler de bu gıbı duruma daha cok dıkkat edılırdı ama sımdıler de cok da onemsenmıyor gıbı durulsada aslında her aıle onemser kımse kızının bu sekılde bı evlılık yapmasını ıstemez kımse de oglunun bu durumla evlenmesını ıstemez. o yuzden dıkkat etmesı gereken kısıler bızlerız.. evlenmeden ılıskıye karsı degılım. evlenene kadar sabretme taraftarıyım bende cok sevıdım esımı ve ılk gecemı evlendıgım gun yasadım.. sımdı ıse daha bugun ogrendım hamıle oldugumu. genc kızlarımız bılınclenmelı bence bu konuda kullandırmamalı kendılerını lutfen.. papatya87 sana da katılıyorum arkadasım

öncelikle temennim inşallah hamilde değilsindir, ama olduysa da bu saatten sonrayapılacak birşey yok. Ama yüksek bir ihtimalle hamile değilsindir. Eğer değilsen bu sana güzel bir ders olur canım, aklını başına topla bir kaç saniyelik zevk için hayatını mahvetme. Nişanlın dahi olsa birliktelik yaşamamalıydın çünkü hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor. "Nasıl olsa nişanlandım birşey olmaz" deme. Allah korusun nişanlının başına birşey geldi diyelim öldü vs.. o zaman ne yapacaksın. bak her ne kadar bazı konularda ilerlemiş olsakta bu konu ciddidir bizim toplumda malesef ki "zar" namusun simgesidir ona göre hareket etmek gerek yoksa başına neler gelir tahmin bile etmek istemiyorum. Ona göre aklını başına topla ailenin başını eğdirme butün bir ömrün boyunca karşına hep çıkacak yeri gelecek nişanlın dediğin kişi bile en ufak bir kavganızsa bunu başına kakacaktır, fırsat vermemek gerek...

kesinlikle katılıyorum.
nişanlım nasıl olsa oda istedi birlikte yaptık nasıl olsa evlenecek diye yapılan yanlışlar sonra ya nişanın bitmesiyle yada evlenilse bile yüze vurmayla gecen hayat.

bende sana katılıyorum canım bende eşimi çok sevdim ufak tefek dokunmalar tabiki olur ama bu derece yaşanan şeyler bence hoş değil ve konu sahibine görede hoş değil olsa gerekki panik ve mutsuzluk halde buraya bu konuyu açmış.
lütfen yanlış anlamayın bu kınamak ayıplamak değil bizim toplumumuzda bekaret çok önemli hiçbir genç kıza nasılsa nişanlısın aman boşver daha iyi şimdiden kurtuldun çocukta olduysa hemen evlenirsiniz olur biter diyemeyiz hiçbirimiz.
tabiki karşılıklı istenerek yapılan birşey ama bu devirde erkeklere güven olmaz yapıp yapıp ben yapmadım demek onlar için oyun olmuş halen toplumumuzda erkeğin elinin kiri diye iğrenç bi sözcük büyük bi yer tutuyor.

evlilik dışı beraberliğe karşıyım neden kendinizi eşinize ilk gecenize saklamassınızki neyse inş. hamile değilsin ben o cocuga acırım çöpe giderse yazık biz bulamıyoruz o çöpe giden bebekleri..

Kimse hediye paketi degil... Siz kendinizi bir erkek icin saklanacak bir obje(?) olarak görüyor olabilirsiniz ama kimseyi bunun dogru oldugu ve yapilmasi gereken bir sey oldugu konusunda "saklamazsiniz ki" gibi kelimeler kullanarak yargilayamazsiniz...

Biraz dikkat edilirse eger evlilik disi iliskinin kimseye bir zarari yok. Bekaret ve namus(!) kisinin degil toplumun problemi ve asil zarar veren evlilik disi iliski degil toplum. Belki de toplum bu konuda bu kadar baskici olmasa insanlar bu konularda daha bilgili olur ve cöpe giden canlar büyük ölcüde azalir.

Arkadaslar kendi dogrularinizi kendinize saklayin lütfen. Arkadasin sorunu evlilik disi iliski degil, hamilelik. O da evlilik disi iliskiyle ilgili degil dikkatsizlikle ilgili bir durum. Ama su an hangi konuda olursa olsun arkadasi yargilamamaliyiz, yikici olmak yerine yapici olmaliyiz...

senin rahmindekini burdaki kimse senden iyi bilemez..

buraya bu abuk subuk konulari acanlar ya saf yada bildigin dalga geciyor forumla..bu devirde cinselligi sonuna kadar yasayipta , korunmayi bilmemek yada bir test almaktan aciz olmak gibi birsey soz konusu degil..
bunlarin ikisinide yapamayan insan zaten ya cocuktur ya bilinci hic gelismemistir ki.. oyle olsaydi pc yi acip buraya da baglanamazdi...

ne bu tarz konulari acanlara inaniyorum, ne ciddiye aliyorum.. ve artik bu foruma girebilmek icin bir kimlik ispati gibi telefon numaralari yada adreslerinde kayit sirasinda istenmesi gerekiyor..

baslarda gormezden gelebiliyordum ama artik ipin ucu kacti..yani suraya acilan 18 im ama hamilemiyim konularindan yola cikan biri, tum 30 milyon turk kadininin hamile oldugu kanisina kapilir.. oyle cok bu konular..

yorulduk yeter ya !

Kesinlikle katiliyorum.
Eczaneden bir test almak bu kadar zor degil.
Kimlik ispati konusuna da katiliyorum. Bu tip konular ve üyeler yüzünden forumun kalitesi düsüyor.

ayrıca ben sizede hiç kimseyede beddua etmedim o kelimeyi bana kullanmışlar kız çocuğunuz olurda sizde görürsünüz kınadığınız için diye.

Diğer sayfalara bakınca gördüm evet yanlış anlaşılma olmuş, benim mesajın altına yazınca üstüme alındım dolayısıyla..

Seni asla yadırgamak istemiyorum neden oldu niye oldu yapmasaydın bekleseydin vs vs .. Sonuçya olan olmuş, evet olmasa daha iyi olabilirdi ama ,, inşallah hamile değilsindir canım .. Bence bu işin devamını getirmeyin riske atma kendini ama eğer illakide yapacaksınız korunun madem
Büyük konuşmak hiç istemiyorum ..

İnşallah sonucu bildirirsin ..

HEY ALLAHIM YAA!!!

Allah askina ya eczane,eczane diye bir sey varya herseyi yapmayi biliyorsunuzda eczaneye gidip bir test almayi bilmiyomusunuz

Siz bizimle dalgami geciyosunuz ozel sizin ozeliniz ister evli iste evlilik disi iliski bizi ilgilendirmez konu bu degil zaten kimi arkadaslar elestirmis ama insani salak yerine koyuyosunuzya cildiriyorum git bir test al cift cizgi hamile oldugunu gosterir tek cizgi ise rahat ol degilsin demektir

Son düzenleme:

Al benden de o kadar ne güzel demişsin arkadaşım. Evli insanlar bile çocuk istemedikleri zaman korunma konusunda titiz davranıyorlar bu evli olmayanların bu konudaki rahatlığına anlam vermiyorum her şeye ulaşmak o kadar kolayken marketlerde bile ulaşma imkanı varken insanlar neden bunu almaz neden sonra böyle sızlanırlar yok yani benim aklığım mantığım almıyor bu devirde .

Son düzenleme:
Bayanlar lütfen sakin.
Herkesin hayatı kendine. Bu kadar önyargıyla yaklaşmak hiç hoş değil.
Canım test alıp öğrenebilirsin. Biz burdan bir sonuca varamayız..
Umarım değilsindir.

cahıl ınsanla cahıl olmayan ınsan bır mesajla bukadar net fark yaratır ıste.. yaptığı dogru ya da yanlıs bunu sorgulamak sıze mı dustu arkadaslar ?! kızcağızın sordugu sey ne yapmalıyım,,yaptıgım dogru mu ya da yanlıs mı degıl !..belkı dogru belkı yanlıs bunu sorgulamak sıze dusmez tamamen onun secımı ve onun hayatıdır dogrusuyla da yanlısıyla da buna bu sekılde yorum getrmek hıckımsenın hakkı degıl kurtulun bıraz şu önyargılı örümcek kafalardan artık..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…