18 yaşındayım hamile kalmış olabilirmiyim yardım edin

kesinlikle katılıyorum

Zavallı kız yaa, çok üzüldüm, bir hata olmuş ama erkekler bu konuda baskıcı olabiliyor, belki istemeden kızcağızın başına gelmiştir, hayır diyememiştir yada dese bile adam durmamıştır.Benim bir arkadaşım yaşamış bunu, ama onda gebelik olmamış sadece adama mahkum gibi hissettim demişti.Neyse sonuç ne oldu bende çok merak ediyorum.Dert oldu bana da valla, umarım başına kötü şeyler gelmez olan hep kadına olduğu için maalesef, onun için endişeliyim açıkçası.

tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.

evlenmeden önce yaşanan cinselliğe karşıyım kimse kusura bakmasın.
hamile olma ihtimali olabilir
eğer hamileysen o ilişkiye girdiğin erkek eminimki bundan sonra yüzüne bile bakmaz.
ben sana değil bebeğe üzülürüm.

Pardon! Neden yüzüne bile bakmaz diyorsunuz onu anlamadım ben??

bak tatlım kk da böyle bir konu açarsan çok eleştirilirsin buraya yazana kadar gidip eczaneden test alıp yapsaydın öğrenmiştin sonucu konu sahibide yazmış kaçmış sonucu merak ettim hayırlısı eğer sonuç pozitif ise daha hayatın başında çok zorluklarla karşılaşırsın ki anladığım kadarıyla resmi bir nişanlılık değil evlilik öncesi ilişki tercih meselesi saygı duyarım inş pişmanlık duymazsın

Pardon! Neden yüzüne bile bakmaz diyorsunuz onu anlamadım ben??

muhtemelen ilişkiye girdiği erkek 20li yaşlarındadır baba olmak içinde can atmıyordur.
ayrıca bu devirde kalmadı bu konularda cahillik yaptık bi cahillik bizde evleniriz diyeceğini sanmıyorum o yüzden öyle dedim.
heee her erkek böyledir demiyorum ama geneli böyle iş zora gelince kaçmayı daha çok severler.

Zaten nişanlıymış, kaçsa kaçsa nereye kadar kaçacak.. Hani sevgilisi olsa bi ihtimal izini kaybettirir bir şey yapar çocuğu reddetmek için ama nişanlıyken o işin o kadar kolay olacağını sanmıyorum arada aileler var sonuçta :44: Konu sahibide ortalıkta yok akıbetini merak ettim:44:

Cok haklisin arkadasim ustelik yasinda daha cok ufak iliskiye girecekk kadar bilinclisin sonucu hakkimdada bilgin olmasi la8' umarim hamile degilsindir cunku bes dakikalik keyifler icin minnacik bedenlerin katliamina tahammulum yok

tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.

Cok haklisin arkadasim ustelik yasinda daha cok ufak iliskiye girecekk kadar bilinclisin sonucu hakkimdada bilgin olmasi la8' umarim hamile degilsindir cunku bes dakikalik keyifler icin minnacik bedenlerin katliamina tahammulum yok

yorumlar şahane başkada sözüm yok yani..test yapmiş olsaydın ne burda kimse yargılardı nede sen merak içinde kalırdın..

Ya var ya insanımız gerçekten ne kadar saygısız ne kadar önyargılı ya. Kızcağız şurada yardım istemiş belli ki bilgisi yok acemisi bu konuların. İnsanlık yapıp eczaneden bir test al deyip kapatın konuyu milleti eleştirmek size mi düştü ya ?! Kimene kızın kaç yaşında cinsellik yaşamak istediğinden yaşadığından nişanlı olup olmamasından herkesin kendi kararı alan memnun veren memnun hayret bir şey. Kızlar kusura bakmayın ama kimseyi ayıplamak kimsenin haddi değildir dikkat edin de bu kadar eleştirdiğiniz zihninizde ahlaksızlık yorumu yaptığınız konu kendi çoluk çocuğunuzun başına gelmesin. Bu kadar önyargılı yaklaşmayın insanlara. Ayıpladığını yaşamadan ölmezsin diye bir laf vardır.
Tatlım sen de konuyu açtığın günden bugüne test yapmışsındır herhalde eğer pozitif çıktıysa hiç gecikmeden bir jinekologla görüş aldırmak istersen çok fazla oyalanmadan hallet.

o ne be, o ne biçim laf yüzüne bakmazmış. Sizinki size bakmayabilir ama dünyada evlenmeden önce ilişkiye girip evlenip çokta mutlu olan insanlar var.
Bence evlendikten sonra bu işi yapıp karısından soğuyan, amaan evlendim yatağada attım nasıl olsa karı benim diyip karısının suratına bakmayanda çok erkek var. Çok ayıp bu dediğiniz . Yarın bi gün kız evladın olur böyle kınadıklarını onda görürsün..
Allah kınadığını yaşatmadan göndermezmiş bu dünyadan.

Konu sahibi arkadaşım, test yaptır bi an önce eczane testi al pozitif çıkarsa emin olmak için hastahane testi yaptır. Umarım korktuğumuz şey olmaz. Olmuşsada tezden evlenirsiniz işte

kadınların birer insan değil obje olarak görülmesiyle alakalı bir durum bence. aslında böyle düşünen kadınlar varken erkeklerden her türlü kötü muamele beklenir diye düşünüyorum

aman ne acelen vardı kızım ya atlı mı kovalıyo peşinden. Ayrıca seni 18 yaşında nişanlayan annene babana da pes doğrusu.cahilliğin sonu selamet değill valla Allah yardımcın olsuun

nişanlı değilmiş kendi aralarında söz yüzüğü takmışlar bir nevi sevgililer işte.
ayrıca beni kınayanlar demişsiniz ya bi kız çocuğunuz olur inş başına gelir kınadığın için ben sizin gibi kınamadım bana evlenmeden önce ilişki ters ama yaşayan umrumda bile değil zevk onların organ onların banane ben özgür bi insan olarak düşüncemi ve içime doğanı söyledim.
bende çok nişanlılar tanıyorum cinsel ilişki yaşadıktan sonra ayrılan yada evlenip karısının yüzüne bunu vuran.
evli bi insan bile izi kaybettirirken sevgili yada nişanlı olanmı bunu başaramıcak.

asla yargılamak için yazmıyorum yazımı yukardada bir üyenin dediği gibi ayıpladığın insanın yaşadığını yaşamadan ölmezsin buna inanıyorum bende... yapılmış olanı geriye çeviremeyiz o yaşlarda sonucunu düşünmeden yaşadığımız oluyor bu sayede tecrübe kazanıyorz

ama söylemek istediğim sadece bu arkadaş değil bütün genç kızlar bu kadar erken deneyim yaşamak niye aşk cinsel birliktelik olmadan yaşanamıyormu geçtiğimiz senelerde kadın doğumcunun hemşiresiyle konuştuk eskiden kürtaj için üniversilei kızlar geliyordu şimdi ortaokul kızları geliyor dedi ....ne kadar yazık... her erkeğe güvenilmez demiyorum ama çiğ süt içmiş insanlar yokmu bu yüzden kızlar bebekler ölmüyormu.... kızların artık kendini koruması gerek heleki böyle bir devirde ve ülkemizde hala namusun bekaretin önemli olduğunu düşünürsek.....

Rabbim yardımcın olsun inşallah hamile felan değilsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…