- Konu Sahibi omrumunsahibi1
-
toplam mesaj sayısı:6
önceki konusuna ben yorum yapmışım, kendi aramızda taktığımız söz yüzüklerimiz başlığı.
şimdi nişanlı olduğunu söylüyor, ve ikinci konusu gayet sansasyonel
bilemiyorum yani..
evlenmeden önce yaşanan cinselliğe karşıyım kimse kusura bakmasın.
hamile olma ihtimali olabilir
eğer hamileysen o ilişkiye girdiğin erkek eminimki bundan sonra yüzüne bile bakmaz.
ben sana değil bebeğe üzülürüm.
Pardon! Neden yüzüne bile bakmaz diyorsunuz onu anlamadım ben??
tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.
bak tatlım kk da böyle bir konu açarsan çok eleştirilirsin buraya yazana kadar gidip eczaneden test alıp yapsaydın öğrenmiştin sonucu konu sahibide yazmış kaçmış sonucu merak ettim hayırlısı eğer sonuç pozitif ise daha hayatın başında zorluklarla karşılaşırsın ki anladığım kadarıyla resmi bir nişanlılık değil evlilik öncesi ilişki tercih meselesi saygı duyarım inş pişmanlık duymazsın
tabiki hamile kalma ihtimalin var.zaten evlenmeden hamile kalmada sıkıntı yok nedense.bi evliler beceremiyo şu işi.
bak tatlım kk da böyle bir konu açarsan çok eleştirilirsin buraya yazana kadar gidip eczaneden test alıp yapsaydın öğrenmiştin sonucu konu sahibide yazmış kaçmış sonucu merak ettim hayırlısı eğer sonuç pozitif ise daha hayatın başında çok zorluklarla karşılaşırsın ki anladığım kadarıyla resmi bir nişanlılık değil evlilik öncesi ilişki tercih meselesi saygı duyarım inş pişmanlık duymazsın
Cok haklisin arkadasim ustelik yasinda daha cok ufak iliskiye girecekk kadar bilinclisin sonucu hakkimdada bilgin olmasi la8' umarim hamile degilsindir cunku bes dakikalik keyifler icin minnacik bedenlerin katliamina tahammulum yok
evlenmeden önce yaşanan cinselliğe karşıyım kimse kusura bakmasın.
hamile olma ihtimali olabilir
eğer hamileysen o ilişkiye girdiğin erkek eminimki bundan sonra yüzüne bile bakmaz.
ben sana değil bebeğe üzülürüm.
o ne be, o ne biçim laf yüzüne bakmazmış. Sizinki size bakmayabilir ama dünyada evlenmeden önce ilişkiye girip evlenip çokta mutlu olan insanlar var.
Bence evlendikten sonra bu işi yapıp karısından soğuyan, amaan evlendim yatağada attım nasıl olsa karı benim diyip karısının suratına bakmayanda çok erkek var. Çok ayıp bu dediğiniz . Yarın bi gün kız evladın olur böyle kınadıklarını onda görürsün..
Allah kınadığını yaşatmadan göndermezmiş bu dünyadan.
Konu sahibi arkadaşım, test yaptır bi an önce eczane testi al pozitif çıkarsa emin olmak için hastahane testi yaptır. Umarım korktuğumuz şey olmaz. Olmuşsada tezden evlenirsiniz işte
aman ne acelen vardı kızım ya atlı mı kovalıyo peşinden. Ayrıca seni 18 yaşında nişanlayan annene babana da pes doğrusu.cahilliğin sonu selamet değill valla Allah yardımcın olsuunkızlar ben 18 yaşındayım korunmadan nişanlımla ilişkiye girdik ve adetim normalde en fazla 3 gün gecikir,adet olmam gereken gün ilişkiye girdik 2 hafta gecikti. hamile kalmış olabilir miyim lütfen öyle bi ihtimalin olmadığını söyleyin
yorumlar şahane başkada sözüm yok yani..test yapmiş olsaydın ne burda kimse yargılardı nede sen merak içinde kalırdın..
Zaten nişanlıymış, kaçsa kaçsa nereye kadar kaçacak.. Hani sevgilisi olsa bi ihtimal izini kaybettirir bir şey yapar çocuğu reddetmek için ama nişanlıyken o işin o kadar kolay olacağını sanmıyorum arada aileler var sonuçta :44: Konu sahibide ortalıkta yok akıbetini merak ettim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?