18 yaşındayım hamile kalmış olabilirmiyim yardım edin

omrumunsahibi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
6
0
36
İstanbul
kızlar ben 18 yaşındayım korunmadan nişanlımla ilişkiye girdik ve adetim normalde en fazla 3 gün gecikir,adet olmam gereken gün ilişkiye girdik 2 hafta gecikti. hamile kalmış olabilir miyim lütfen öyle bi ihtimalin olmadığını söyleyin

bunu ancak testle öğrenebilirsin.eczaneden test al yap

Umarim degilsinizdir.. Ama olabilirsiniz de..
Icinizin rahat etmesini istiyorsaniz eczaneden gebelik testi alabilirsiniz.

Bir sey sormak istiyorum; korunmak cok mu zor?
Kesinlikle evlilik disi cinsellige karsi degilim ama korunmadan yasanan evlilik disi cinsellige cok karsiyim. Ortada evlilik yokken bir sürprizle karsilasirsaniz cok afallarsiniz ve o zavallicik ya cöpe gider ya da yasadiginiz bütün problemler dogumuyla birlikte ona yansir.. Sizin icin de hic kolay olmaz yasananlar..
Lütfen bu konularda biraz daha dikkatli olun. Dikkatli olmayacaksaniz ve sorumluluk almayacaksaniz da sabredin ve kendinize biraz hakim olun..

Ayrica cahillik olan ne; evlilik disi iliski mi, korunmamak mi?

18 yaşında nişanlısın.okul yok mu yaa ne bu acelelik bi de hamılemıyım dıye orkuyorsun.çok ilginç valla bu yaşta bu hızz maşallahh

nişnlınmış allhtan bide svgln olaydı korktmak gbi olmasn ama bebş gelyr olablr sıkma canını evllkk tarhi yakn dglmydi?

Akil vermek haddimize degil ama dusunmeden hareket edip simdi korkuyla burdan yardim istiyosunuz...

Biz bilemeyiz hamile olup olmadigini geciktiysen olmus olabilirsin ama strestende gecikmis olabilirsin.

Arkadaslarin dedigi gibi test al ve test yap genelde dogru cikiyor testler

kız ztn kokyrr yaa yardm istemş sdcee ne var bundaa :) nsanlnmış keşke beklseydnz ama evlnckmsnz neyse bakalm evllk knsnda sorun cıkmazsa dert edlcek bsey degl :) gbii.

toplam mesaj sayısı:6
önceki konusuna ben yorum yapmışım, kendi aramızda taktığımız söz yüzüklerimiz başlığı.
şimdi nişanlı olduğunu söylüyor, ve ikinci konusu gayet sansasyonel
bilemiyorum yani..

canım yargılamak istemem ama ilişkiye girmişsin ki daha yaşın çok küçük ne olacağı belli değilken.hade o ammennada nasıl korunmadan ilişkiye girdin.bir an önce test al.3-4 milyon bişi.eğer hamileysen fazla geç kalmadan öğren.bir önce ne yapacağınıza karar verirsiniz.şartlarını bilmiyorum ama eğer aldırtmaksa tek çözümün 10. haftadan sonra kürtaj olmuyor.şuan 2 hafta geçmişse 7 .haftadasın demektir.

umarım hamile değilsindir.Bunları yaşamak için çok küçüksün.Anne olmak içinde evlenmek içinde.

O korkuyu daha geçen ay yaşadığım için kendimden biliyorum ve seni anlıorm benmkisi tam bi birleşme değildi ama bişeyler olmuştu.Korka korka da olsa eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım Allah'tan negatif çıktı içim rahat etti ve dersimi aldım benmki stresten gecikmiş.Sende yap ve sonucu öğren ona göre tedbirini al derim arkadaşların dediği gibi 10.haftadan sonra kesinlikle kürtaj yapılmıyor.Bi de adet gecikmesi için Tarlusal adında bi ilaç kullandım 10.gün ilacın bittiği gün yani adet oldum.İnş korktuğun başına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…