• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Yaş Dolunca Üniversite Hastanesinde Ortodontik Tedavi Yapılmıyor mu ?

heywol

Ne yapalım yani ? Hı??
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
212
0
46
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar ben bundan 2 sene önce dişlerimin eğri olmasından ve kapanışındaki bozukluklardan dolayı doktora gittim yapısal olarak ağzım çok küçük ve dişlerim içe doğru bu yüzden sabit ortodontik tedavi uygulayacaklarını ama bu uygulamanın hastanelerinde olmayacağını benim 18 yaşımı doldurmadan üniversite hastanesine başvurmamı söylediler. Gittiğim yer yine devlete bağlı yeni açılmış bir devlet hastanesiydi.Tabi bunları duyunca çok üzüldüm üniversite hastanelerinde sıranın çok olduğunu biliyorum 2 sene 3 sene daha fazlaya gün verebiliyorlar o zamanlar bu işe çok üzüldüğüm için üniversite hastanesine gidip gitmeme konusunda çok düşündüm ailemde açıkcası bu konunun üstüne çok gitmediler dişlerin güzel ne gerek var ki deyip beni vazgeçirmeye çalıştılar,derslerim çok ağır olduğu için o ara dişlerimle ilgilenemedim.
Sorum şu ki , üniversite hastanelerinde ortodontik tedavi için 18 yaşını dolduranlara tedavi uygulamıyorlar mı ? Yada daha fazla mı ücret alıyorlar ? Bu konuda ne gibi şeyler yapabilirim :/ ? Tedavimi halletmek istiyorum özel bi hastaneye gidemem maddi açıdan çok külfetli olacak çünkü zaman geçirmeden bir çözüm bulmam gerek bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum bu arada Ankara'da ikamet ediyorum,umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler :)

Back