Nikah 18 yas alti evlilik icin velayet annesinde ise babanin imzasi gereklimidir

Ben de 17 de evlendim anne babam ayrıydı ikisinin de rıza imzası istendi geri kalan herşey aynı prosedür ama benim 18 ime 5 ay vardı daha

Merhabalar ben bi soru sormak istiyorum konuyla alakali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz 17 yasindaki birinin vekaleti annesindeyse evlenmek icin babasininda imzasi gerekiyormu yoksa anne imzasi yeterli oliyomu simdiden tesekkurler
Ben de 17 de evlendim anne babam ayrıydı ikisinin de rıza imzası istendi geri kalan herşey aynı prosedür ama benim 18 ime 5 ay vardı daha
Peki babayla görüsülmüyosa

Gördüğüm kadarıyla annenizin onayı var. Babanız izin vermez umarım. Çocuk gelin olmayın lütfen. Sonra başınızı vuracaginiz taşların bir yardımı olmayacak.

Yasal evlilik yaşı 17.. Anne babanın rızasıyla olur ama 17 yaşını doldurmadıysan eğer olağan üstü bir durum varsa mahkeme anne ve babayı dinleyip gerekli bir hal var ise evliliğe izin veriyor.. ama önce aile mahkemesinde dava açılması lazım .. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? 1 yıl daha bekleyin .

17 yaş çocukluktur. Evlenmeyin. :stop:
Yasal evlilik yaşı 17.. Anne babanın rızasıyla olur ama 17 yaşını doldurmadıysan eğer olağan üstü bir durum varsa mahkeme anne ve babayı dinleyip gerekli bir hal var ise evliliğe izin veriyor.. ama önce aile mahkemesinde dava açılması lazım .. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? 1 yıl daha bekleyin .
18 e 4 ay var zaten ama ben sadece merak ettim baba imzasida sartmi diye tesekkurler cevabiniz icin

Ya bende keyfimden degil öyle gerektii bi takim özel olan konular var zaten ayni evin icindede olmiycaz 1 seneye kalmadanda bosanicaz sadece baba imzasi sartmi diye merak ettim
Ekstra bir durumsa bilemem ama erkek milletine güvenilmiyo ki karımsın der karılık bekler hiç belli olmaz. 🤦🏻‍♀️

Merhabalar ben bi soru sormak istiyorum konuyla alakali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz 17 yasindaki birinin velayet annesindeyse evlenmek icin babasininda imzasi gerekiyormu yoksa anne imzasi yeterli oliyomu simdiden tesekkurler

Babanın imzasına gerek yok annedeyse velayet bende 17 de muvafakatname ile evlendim ikiside imza attı ama noter nikah memuru felan sadece babanın imzasi yeter demişti velayet kimse ise sadece onun imzası yetiyor yani

X