- 4 Şubat 2020
- 10
- 4
- 22
- Konu Sahibi Sedanurblci
Merhabalar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben bi soru sormak istiyorum konuyla alakali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz 17 yasindaki birinin vekaleti annesindeyse evlenmek icin babasininda imzasi gerekiyormu yoksa anne imzasi yeterli oliyomu simdiden tesekkurler
Ben de 17 de evlendim anne babam ayrıydı ikisinin de rıza imzası istendi geri kalan herşey aynı prosedür ama benim 18 ime 5 ay vardı daha
Peki babayla görüsülmüyosaBen de 17 de evlendim anne babam ayrıydı ikisinin de rıza imzası istendi geri kalan herşey aynı prosedür ama benim 18 ime 5 ay vardı daha
Valla vekalet annedeyse de istiyorlardı baba şikayette bulunursa yada babadan habersiz evlilik oluyorsa diye istemek zorunda oluyorlarmışPeki babayla görüsülmüyosa
Gördüğüm kadarıyla annenizin onayı var. Babanız izin vermez umarım. Çocuk gelin olmayın lütfen. Sonra başınızı vuracaginiz taşların bir yardımı olmayacak.
[/QUOT yani benim farkli bi evlilik olucak 1 seneye kalmadan zaten bosanicaz kimseninde bilmesini istemiyorum anlatabildimmi
Anladim cok tesekkur ederimValla vekalet annedeyse de istiyorlardı baba şikayette bulunursa yada babadan habersiz evlilik oluyorsa diye istemek zorunda oluyorlarmış
Allah razi olsun tesekkurlerYani derdiniz ne bilmiyorum tabi. Allah yardımcınız olsun.
Ya bende keyfimden degil öyle gerektii bi takim özel olan konular var zaten ayni evin icindede olmiycaz 1 seneye kalmadanda bosanicaz sadece baba imzasi sartmi diye merak ettim17 yaş çocukluktur. Evlenmeyin.
Evlenecek olan kişi sen misin canım?Anladim cok tesekkur ederim
Tabikide bu yasta evlenilmesine bende karsiyim ama bazi sorunlar var insan buna mecbur kaliyo anlatabildimmiHaydaa ne acelen var atlı mı kovalıyor? Cevap yok
EwetEvlenecek olan kişi sen misin canım?
17 yaş çocukluktur. Evlenmeyin.
18 e 4 ay var zaten ama ben sadece merak ettim baba imzasida sartmi diye tesekkurler cevabiniz icinYasal evlilik yaşı 17.. Anne babanın rızasıyla olur ama 17 yaşını doldurmadıysan eğer olağan üstü bir durum varsa mahkeme anne ve babayı dinleyip gerekli bir hal var ise evliliğe izin veriyor.. ama önce aile mahkemesinde dava açılması lazım .. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? 1 yıl daha bekleyin .
Ekstra bir durumsa bilemem ama erkek milletine güvenilmiyo ki karımsın der karılık bekler hiç belli olmaz.Ya bende keyfimden degil öyle gerektii bi takim özel olan konular var zaten ayni evin icindede olmiycaz 1 seneye kalmadanda bosanicaz sadece baba imzasi sartmi diye merak ettim
Ne yazikki guven olmuyor ewetEkstra bir durumsa bilemem ama erkek milletine güvenilmiyo ki karımsın der karılık bekler hiç belli olmaz.
Merhabalar ben bi soru sormak istiyorum konuyla alakali bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz 17 yasindaki birinin velayet annesindeyse evlenmek icin babasininda imzasi gerekiyormu yoksa anne imzasi yeterli oliyomu simdiden tesekkurler