- Konu Sahibi DeryavePrensleri
kızlar hepinize iyi geceler öpücüğü ben kaçıyorum..yarın sınawım war..dua edin lütfen..iyi akşamlar...yarın ewam ederiz inş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi varızz yaaa sende gelllhihoyyytkimse yokmu burda
kızlar istanbulun neresinden
ben avrupa yakasındayım ama hergunum anadoluda kkdakı dostlarım yuzunden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen ne tarafdasın canım..kızlar istanbulun neresinden
ayyy çook tşk ederim canım bemm:) istanbulun neresindensin...bende sana niğdeden yolluyorum:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar hepinize iyi geceler öpücüğü ben kaçıyorum..yarın sınawım war..dua edin lütfen..iyi akşamlar...yarın ewam ederiz inş:)
bol şanslar canımmm hayırlı sonuclar ıyı geceler..opuyorumnanaktankızlar hepinize iyi geceler öpücüğü ben kaçıyorum..yarın sınawım war..dua edin lütfen..iyi akşamlar...yarın ewam ederiz inş:)
cok yakınız canım bende alıbeykoy yesılpınardayım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi varızz yaaa sende gelllhihoyyyt
ben kasımpaşadanımmmhihoyyyt
cok yakınız canım bende alıbeykoy yesılpınardayım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım sorun nette pc dekaydirigubbakcemile3bende anadolu yakasından yaaa kızlar ben size nie yetişemiyorum anlamadım çok geç kalıyorum hayır klavyemde ii amna benim nette bi sorun var galiba sayfa geç açıyooo geri kalıyprum sizlerden ama olmuyoki böleeee
kuzum katılsana bızım bulusmalara okaa bulusma yapıyoyaz ...görüşürüz belkim bigünnndelikafaduldenopuyorumnanaktan
şekerlı ruyalar senle olsunkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizkızlar bven kaçar hepini öptümmmmmm iyi geceler kaydirigubbakcemile3hihoyyytopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben 25 yaşındayım yeni evliyim