18 ve +25 Ya grubu

karcım hoşgeldin sensiz olurmu
hoşbuldum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
ee bekarlar ne kaynatıyoz ay evlılık demeyın ne olur gunde yuz kez bunla ugrasıyomdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..bu kkda ablısler yuzunden evde kalıcam habıre erken dıyıp duruyolar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ALLAHa şkrr maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
bazen sorularına şaşıp kalıyorummm :1shok:
canım sımdıkı tum cocuklar fırlama zaten...kaydirigubbakcemile3
oyle sorularla karsı karsıya kalıyomkı buarada bende gonullu anneyım bıde evde 6 yasında dunya tatlısı kardesım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayılıyom cocuklara...

Qbi yok cnm ya ben hemen evlilikte istemiom bi söz yeterde abisi varmış askerlik varmış seneye okulu biticekmiş falan filan
erkek milleti askerlik yapmadan bide kendinden önceki ewlenmeden bi adım atmaktan korkuyorlar sanırım...bide abiler ben waken sana ne oluyor daha diyebilir...yaşı kaç peki belkde erken diye düşünüyordr canım?

canım sımdıkı tum cocuklar fırlama zaten...kaydirigubbakcemile3
oyle sorularla karsı karsıya kalıyomkı buarada bende gonullu anneyım bıde evde 6 yasında dunya tatlısı kardesım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayılıyom cocuklara...

senin yaş kaç cnm :uhm:

ne güsel bakıcılık mı yapıyosun anlamadım da:uhm:

cok sagol canım bunlarda sana ıstanbuldan a.s.a.s. tum bahcelerı yoldum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy çook tşk ederim canım bemm:) istanbulun neresindensin...bende sana niğdeden yolluyorum:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Erva8 hoşgeldin tatlım katıl sende sohbete
zeytin gözlü allah bağışlasın nm benim

hoşbulduk bayanlarr :)
neden acaba canım:S belkide sana iyi bir gelecek sunamamaktan korkuyordur?

bencede böyle olabilir erkeklerin geneli böyle zaten sorumluluk almaktan bir evi geçindirmekten korkarlar evlilikte erkege daha çok pay düşüyor bunu biliyoruz bu korkularınada hak vermeklazım biraz ısındırmak aşkım hallolur hersey falan n filan deyip kanına girmek lazım :jeyyar:

taalım biz 4,5 yıldır beraberiz ve baba duyuyosa bu şi inan herşey çekilmez oluo
karcım valla seni burda gördüğüm için çok mutluyum
anlıyorum canım bizde 2 yıl oldu bakalım..onun bütün aile bilio bizde bilen yok bilinirse sennle aynı durumda olurum zor olur anlıyorum seni...ama çok sıkıştırmakta ii deil derler cnmm

senin yaş kaç cnm :uhm:

ne güsel bakıcılık mı yapıyosun anlamadım da:uhm:
22 olcam canım hayır sosyal kurumda gonulllu anneyım ben sadece sevgımı verıyom tabıı baska desteklerde..
[QUOTE=Qbi;8060371]ayyy çook tşk ederim canım bemm:) istanbulun neresindensin...bende sana niğdeden yolluyorum:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]
avrupa yakasındayım canım benımm aldım es guzel sekerlısınden :)..
taalım biz 4,5 yıldır beraberiz ve baba duyuyosa bu şi inan herşey çekilmez oluo
karcım valla seni burda gördüğüm için çok mutluyum
canımsınn cok sagol topıgnı gorunce dalım dedım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandılerımkı senıde bekarlar topıgınden atarız artıkın seker:)..

X