18 ve +25 Ya grubu

amin cnm amin yok cnm nerde
aramızda arkadaşlar arasında olan bişey
anladım canım olsun sevmek çok güzel eşimle bende önce aramızda sözlendik yüzük taktık birbirimizee öyle idare ettik biraz sonraa aileler kaynaştı nasipmiş oldu inşallah seninde allah gönlüne göre verir a.s.

COLOR="DarkOrchid"]günaydınn kıslarrrr a.s.

ben yarın memlekete gidicem inşsositososito bugün hazırlıklar yapmam lazım pek fazla giremicem gelince devam ederis vereliniortak[/COLOR]

kızlar selaaaaaaam bende geldim.
ben hulya istanbuldan çalışıyorum evliyim ve 1 kızım var.buraya yaklaşık 1 yıl oldu diyebilirm ama fırsatım olmuyor arada sıra da giriyorum işte.

Hoşgeldin tatlım..

ben kübra niğdede işletme 3.sınıftayım..yaz okuluna kaldım derslerle boğuşuyorum:) sizleri tanıdığıma çok memnun oldum:)

Biz de çok menun olduk canım, halledersin inşallah .. :Saruboceq:

slm kızlar aranızda banada yer vardır umarımm:nazar:

bende istanbuldayım yaşım 20 evliyim ve 1 oğlum var biraz erken evlenenlerdenimalkisalkisalkis

burda sohbet etmeyide çok seviyorum

Vay be, helal olsun sana zeytingözlü.. Çok iyi yapmışsın valla.. kaydirigubbakcemile5

d£ru$;8059855 .!.:
bende seni tanıdığım için çok memnun oldum cnm ne kadar güzel yaşadığın şehirde okuosun herkese nasib olmaz bu güzellik

Evet canım, orası öyle.. Ama çok sıkıldığın zamanlar da oluyor bundan.. :umursamaz:

Bu arfada bir evde kalma muhabbeti dolanıyor.. :eek: ben de kaldım deseneize kılzar.. 21 oldum.. kaydirigubbakcemile3

Amann, geç olsun da güzel olsun bacılar.. :lepi:

Ay evet, ne ara bu kadar ilerledi analamdım.. zemuszemus ben derslere gömülmüşken ilerlemiş muhabet herhal.. :eek:

X