18 Temmuz Masalımdan:))

Çok güzel bi gelin olmuşsun, kına ellerine çok yakışmış...ALLAH bir yastıkta mutlulukla kocatsın :))

Aylincim seninle uzun zaman önce başka bir topikte tanışmıştık
o zamanlar sende bende nişanlıydık hatta ikimizin nişanlıları da askerdeydi
sanırım senin nişanlında Kıbrısta yapmıştı askerliğini o şekilde bi muhabbetimiz oldu
benim nişanlımda askerden geldi bizde 28 haziran da sade bir nikahla dünya evine girdik
sizede mutluluklar dilerim Allahım inş. tez zamanda birde bebiş versin mutluluğunuza mutluluk katsın
bu arada gelinliğin çok şıkmış sana da çok yakışmış

gusel olmuşsun canım bende nikah düşünüyorum nişanımı düğün gıbı yaptığım için sonrasında arkadaşlarla eğlenmek daha guzel mutluluğunuz daim olsun inş.

canım düğün yapmayı bende çok istemiyorum..sadece nikah çok güzel ..önerirmisiiin :)

bu arada çok yakışmışsınız yaaaa Allah nazardan saklasınn

çok sağol canım kesinlikle öneririm nikah daha sonra sevdiğiniz arkadaşlarınızla eğlence süper oluyo emin ol daha çok eğleniyo insan..:teytey:

çok güzelsin sen yaaa :asigim:
canım eşin senin elinden su içerken bi resim var anlamı nedir bi adetmidir yörenize ait nerelisinz

evet canım biz göçmeniz ama ben manisada doğdum büyüdüm bir anlamı varmı bilmiyorum ama adetmiş damat gelinin kınasını yıkadıktan sonra avcundan su içermişa.s.

evet canım doğru allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın herşey geliyo geçiyo önemli olan sağlık huzur mutluluk a.s.

çok güzel bir gelin olmuşsun canım mutluluklar dilerim bi ömür boyua.s.

gelinliğin yakından olan resimleri ilk sayfada kızlar hepinize çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…