- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurk cift tsrafli ceket ici kadife iki tsrafinida giydirebilirsiniz.tertemiz.2..3 yasa uyumlu.15tl.
kalphi hirka zara. Cok kslite hirkadir simli detaylari vsr.iki cebi var.giyildi baya
.iyi durumda.5tl.
bolero 1kez giyildi sadece3tl.
pembe mor hellokitty swestshirt.104cm.ama bence daha dar.bu 4tl.pembebogazlikazak.4tl..
bedenleri 2-3 yaşa uygun olanları kimseye söz vermezsen sevinirim canım.toplu almayı düşünüyorum.yayınladıklarının arasından bir çoğunu beğendim umarım bedenleri uygundur.diğerlerini bekliyorum.:18:Mothercare.pembe.askili etek.iki kez giyildi.tertemiz cok kalite 10tl.
Kurk cift tsrafli ceket ici kadife iki tsrafinida giydirebilirsiniz.tertemiz.2..3 yasa uyumlu.15tl.
kalphi hirka zara. Cok kslite hirkadir simli detaylari vsr.iki cebi var.giyildi baya
.iyi durumda.5tl.
pembe mor hellokitty swestshirt.104cm.ama bence daha dar.bu 4tl.pembebogazlikazak.4tl..
pembe elbise mothercare 10tl zara hırkada hafif tuylenme var..istersen yakınllastırıp bir bak gıyyilmıycekgıbıdegıl. 30da yıkayyınca hic sunme olmuor bu hırkada..pembe elbise ve zara hırka kaç yaşa? hırkada tüylenme var mı?
zara horka 98 2-3 yasçhafıftuylenme var...yun oldugu ıcın yıkayınca care yyok tuylenıyor ama gıyılmıcek gıbı degıl.mothercare elisede 12-18ay 86cmekadar yazıyyor.ama benım kızıma mini oluyor.116cm benım kızım.pembe elbise ve zara hırka kaç yaşa? hırkada tüylenme var mı?
oncelık sende ...heosını koyunca pazarlık yaparız...yaparım birseyler...maksat senin begenmen.....istersen bana bırak ben herseyı yollayım sana....begendıklerını giydirirsin....buyuk olanlarıda yollayım cunku soonucta buyuycek....kıyafet hep lazım....onemli olan kucuk gelmesinbedenleri 2-3 yaşa uygun olanları kimseye söz vermezsen sevinirim canım.toplu almayı düşünüyorum.yayınladıklarının arasından bir çoğunu beğendim umarım bedenleri uygundur.diğerlerini bekliyorum.:18:
yazlık ortopedık sandalettevaroncelık sende ...heosını koyunca pazarlık yaparız...yaparım birseyler...maksat senin begenmen.....istersen bana bırak ben herseyı yollayım sana....begendıklerını giydirirsin....buyuk olanlarıda yollayım cunku soonucta buyuycek....kıyafet hep lazım....onemli olan kucuk gelmesin
1.sayfadaki pembe boğazlı ve bolero hariç hepsiyazlık ortopedık sandalettevar
Ok ahirdim sana.1.sayfadaki pembe boğazlı ve bolero hariç hepsi
2.sayfadaki kot pantolon hariç hepsini bedenleri uygunsa almak istiyorum.
bazılarının bedenlerini azmışsın ,bazılarını yazmamışsın.
kızım daha yürümüyor ama sandaletlere de bakabilirim.2-3 yaşa uygun uyku tulumun var mı?başka resimlerde bekliyorum.özellikle swet ,eşofman takımı, eşofman altlarına,elbise,etek,tulum,kot pantolon olabilir.görüşmek üzere canım......
pembe kaban gomlek sapka dahilmi onlara baktinmiOk ahirdim sana.
.iyi durumda.5tl.