- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.470
- 27
- Konu Sahibi bahar54321
Konuşmadan çözüm bulmanız imkansız. Kusur bulur gibi değil de bunun bir rahatsızlık olduğunu, araştırdığınızı, tedavisinin mümkün olduğunu yoksa ilerde cinsel hayatınızda sorun yaşayacağınızı kırmadan incitmeden söyleyebilirsiniz. Hastalık bu sonuçta herkesin başına gelebilir ayıp değil bir şey değil. Ha o bunu kabullenmezse tedavi olmak istemezse siz de yolunuza bakmalısınız, bencillik çünkü.
Ayrıca niye bu kadar çekindiğinizi anlayamadım. Penisini gördüğünüze göre demek ki bir şeyler yaşıyorsunuz. Cinsel paylaşımı olan insanların konuşamaması çok garip, ki zaten bütün cinsel sorunlar iletişimsizlikten doğar. Gururunu kırmak istememenizi anlıyorum ama usturuplu söylemenin bir sürü yolu var.
Ayrıca niye bu kadar çekindiğinizi anlayamadım. Penisini gördüğünüze göre demek ki bir şeyler yaşıyorsunuz. Cinsel paylaşımı olan insanların konuşamaması çok garip, ki zaten bütün cinsel sorunlar iletişimsizlikten doğar. Gururunu kırmak istememenizi anlıyorum ama usturuplu söylemenin bir sürü yolu var.