- 21 Nisan 2024
- 24
- 23
- 38
- Konu Sahibi bahar54321
Zihninizde neyle esdeger tuttunuz acaba bu durumu ki size ilginc geldiYanlış anlamayın beni. Doktora birinin cinsel organını gördüğünüzü söylemekten nasıl utanmadınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zihninizde neyle esdeger tuttunuz acaba bu durumu ki size ilginc geldiYanlış anlamayın beni. Doktora birinin cinsel organını gördüğünüzü söylemekten nasıl utanmadınız?
Ben de “doktorlar cinsel olarak aktif misiniz?” gibi basit bir soruyu bile neden direkt soramıyorlar diyordum. Teşekkür ederim, sebebini sayenizde anladım.Yanlış anlamayın beni. Doktora birinin cinsel organını gördüğünüzü söylemekten nasıl utanmadınız?
Hayal ettim mi desin?Yanlış anlamayın beni. Doktora birinin cinsel organını gördüğünüzü söylemekten nasıl utanmadınız?
Zihninizde neyle esdeger tuttunuz acaba bu durumu ki size ilginc geldi
Ben de “doktorlar cinsel olarak aktif misiniz?” gibi basit bir soruyu bile neden direkt soramıyorlar diyordum. Teşekkür ederim, sebebini sayenizde anladım.
Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhafHayal ettim mi desin?
Doktor öyle şeyler demez hanımefendi. Rahat olun siz.Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhaf
Doktor özel hayatını neden sorgulasın ki? Bir de neden utanacak bir organ hakkında konuşmaktan. Bu kadının bütün hayatını etkileyebilecek bir olay tabi ki sorup öğrenecek. Konu sahibi ile aynı kafadasınız bu konuda.Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhaf
Bizim dünya nasıl bir yer bilmiyorum ama neden doktorların mahalle karısı gibi oturup böyle şeyler konuşacağını düşündünüz anlamadım.Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhaf
Bizim dünya nasıl bir yer bilmiyorum ama neden doktorların mahalle karısı gibi oturup böyle şeyler konuşacağını düşündünüz anlamadım.
Penis fotoğrafı gördü diye konu sahibi ne etsin? Yerin dibine mi girecek asdflkş
Ya asdfjlşFotoğrafı yere atıp üzerinde tepinebilir mesela
Doktorun işi bu. Sorgulamak gibi bir görevi yok. Dolayısıyla utanmaya da gerek yok.Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhaf
Aynen Doktor dedi ki bu ne rahatlik, bana ne curetle penis tarif edersin... Daha iliskiye bile girmemissin penis gören gözlerinle bana bakma bile dedi inanır mısın.Kızlar aynı şey mi ilişkiye girse doktor anlar sorduğu soruyu. Hanımefendi partnerinin penisinin yamuk olduğunu ilişki olup olamayacağını sormuş. Yani doktor da demez mi ilişkiye girmeden ürün incelemesi mi yaptım diye. Ben sizin dünyanızdan değilim kusura bakmayın Bu başka bir boyuttaki rahatlık. Ayrıca kimse kusura da bakmasın doktora dotoğraflaştığını söyleyebilen ya da ilişkiye girmeden sanal ilişki yaşadığını rahatça ifade eden biri bundan niye utansın demek istedim Doktora ilikiye girse söylese anlarım ama ilişkiye girmeden belirtmesi ben ce tuhaf
Ben de sizin yorumları anlayamadim. Bir mantıklısınız bir absürt yorumlar. Doktora soruyu soran benim nasıl aynı kafada olucam bu kadınla? Hem napicaksiniz evli miyim nisanli miyim meselegim ne. Bu konularin sorumla bağlantısı nedir. Neyse ne merakınıza biraz sahip çıkabilirsiniz.Doktor özel hayatını neden sorgulasın ki? Bir de neden utanacak bir organ hakkında konuşmaktan. Bu kadının bütün hayatını etkileyebilecek bir olay tabi ki sorup öğrenecek. Konu sahibi ile aynı kafadasınız bu konuda.
Aynen Doktor dedi ki bu ne rahatlik, bana ne curetle penis tarif edersin... Daha iliskiye bile girmemissin penis gören gözlerinle bana bakma bile dedi inanır mısın. Ben de sizin yorumları anlayamadim. Bir mantıklısınız bir absürt yorumlar. Doktora soruyu soran benim nasıl aynı kafada olucam bu kadınla? Hem napicaksiniz evli miyim nisanli miyim meselegim ne. Bu konularin sorumla bağlantısı nedir. Neyse ne merakınıza biraz sahip çıkabilirsiniz.
Aynen Doktor dedi ki bu ne rahatlik, bana ne curetle penis tarif edersin... Daha iliskiye bile girmemissin penis gören gözlerinle bana bakma bile dedi inanır mısın. Ben de sizin yorumları anlayamadim. Bir mantıklısınız bir absürt yorumlar. Doktora soruyu soran benim nasıl aynı kafada olucam bu kadınla? Hem napicaksiniz evli miyim nisanli miyim meselegim ne. Bu konularin sorumla bağlantısı nedir. Neyse ne merakınıza biraz sahip çıkabilirsiniz.
EdepBizim dünya nasıl bir yer bilmiyorum ama neden doktorların mahalle karısı gibi oturup böyle şeyler konuşacağını düşündünüz anlamadım.
Penis fotoğrafı gördü diye konu sahibi ne etsin? Yerin dibine mi girecek asdflkş
Sizin sevgilinize soramamanızla onun doktora soramamasıAynen Doktor dedi ki bu ne rahatlik, bana ne curetle penis tarif edersin... Daha iliskiye bile girmemissin penis gören gözlerinle bana bakma bile dedi inanır mısın.
Ben de sizin yorumları anlayamadim. Bir mantıklısınız bir absürt yorumlar. Doktora soruyu soran benim nasıl aynı kafada olucam bu kadınla? Hem napicaksiniz evli miyim nisanli miyim meselegim ne. Bu konularin sorumla bağlantısı nedir. Neyse ne merakınıza biraz sahip çıkabilirsiniz.