18 kilo verebildiysem 10 kilonun lafı olmaz :D

Bellasli Bellasli günlüğün hayırlı olsun canım bende 90 kilodan 71 kiloya indim hedefim 50 olmak inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız :)
Tebrik ederim sen nasıl verdinn:)
Benim de başarı Hikayem var burda, sizin gibi azimli kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum
Paylaşır misinn :) örnek olsun okuyanlara :)

Canim tebrik ederimm :)
O arkadaşlarına çok gıcık oldum okurken oh iyiki kilo vermişsin kız dedim:KK76:
Vücudu hareket ettirince ve doğru beslendigimizde kilo vermek kacinilmaz:KK55:
Aynen oyle canim Teşekkür ederim. Cok üzülmustum o zmnlar kilonun bana ait birsey olmadığını anladim o yuzden. Birde kiloyu cabuk almadik ki hemen verelim yavaş yavas veriyoruz bakalim sizler neler yapiyorsunuz

Tebrik ederim sen nasıl verdinn:)
Benim de başarı Hikayem var burda, sizin gibi azimli kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum
Paylaşır misinn :) örnek olsun okuyanlara :)
sabah akşam 1 er saat yürüyüş yaptım canım ,bol su içtim beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan çavdar ,tam buğday ,kepek ekmeği yiyorum ara sıra kaçamaklar yapıyorum ama oda olsun artık hayatımdan tamamen çıkarmak istemiyorum çünkü bıraktığım zaman tekrar yemeye başlarsam kilo alacağımı biliyorum ramazanda 2,6 kilo verdim sadece ama bitince tekrar yürüyüşe başlıcam :) şimdi bol gelen kıyafetlerimi giyince çok mutlu oluyorum :)

Aynen oyle canim Teşekkür ederim. Cok üzülmustum o zmnlar kilonun bana ait birsey olmadığını anladim o yuzden. Birde kiloyu cabuk almadik ki hemen verelim yavaş yavas veriyoruz bakalim sizler neler yapiyorsunuz
Ben kilomu verdim aylardır spor yapıyorum canım :))
sabah akşam 1 er saat yürüyüş yaptım canım ,bol su içtim beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan çavdar ,tam buğday ,kepek ekmeği yiyorum ara sıra kaçamaklar yapıyorum ama oda olsun artık hayatımdan tamamen çıkarmak istemiyorum çünkü bıraktığım zaman tekrar yemeye başlarsam kilo alacağımı biliyorum ramazanda 2,6 kilo verdim sadece ama bitince tekrar yürüyüşe başlıcam :) şimdi bol gelen kıyafetlerimi giyince çok mutlu oluyorum :)
Cokk sevindimm :) bol kıyafetlerin mutluluğu hiç bişeyde yok zatenn:)

11737869_441690489374089_4897322512718979202_n.jpg
dün akşam dısarı çıktım alsancaktan pasaportta kdr yürüyüş yaptım bu ayakkabılarla :KK70: daha sonra ksk ye geçip ayaklarımın agrıısına dayanamayp terlık aldım :KK70: ne kdr yürüdüm arkadaş. dun spor yapmıcam dedım ama elımde olmadan ıcımden yurumek gelıyor. dizlerim et kesıgı olmustu o halde yürüdüm :-) ama spor sart. nerde olursa olsun :-) herkese bol eksiler :KK73::KK9::KK9:

X