- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben spora başladım geçen hafta ve kalori takibiyle her istediğimden azar azar yiyorum. Ekmek gitti, diyet kepek ekmeği yiyorum bazen, şeker zaten yoktu . Kızartmayı kestim . Abur cuburu da azalttım baya .Öyle bi başladım işte. Bi de bugün yeşil kahve aldım yarın başlıcamBeslenme sekliniz nasıl kızlaar bende diyetteuim
Ama benim vucudum sıkı çünkü ben cok spor yaptim zamaninda o yuzden olabilir etim öyle sallanmaz serttir bitek kollarim sarkik onlari da dambilla idare ediyorum :)Ben 160ım, 59 kiloyum ortalama ve benden ince görünüyorsun hepsinde de
evet canım benım vucudum orantılı oldugu ıcın pek göstermıyorum ama ayna da şişko birini görüyorum süreklı senelerdır bu böyle bende bı 10 kılo versem o kılomu koruyacagım da ah onu vermek önemli işte 60 lı kılolar hayalim bakalım sıkıyorum kendımı :)))Bellasli Ben de 1.68'im... 70'li kilolardaki halin benim o kilolardaki halime benziyor, senin de kilolar dengeli dağılıyor o yüzden de pek göstermiyorsun sanırım... Benim hedefim biraz daha yüksek senden... Ben 50'leri planlıyorum; yani normal kilo değil bildiğin ince görünmeyi... Uzun süre(senelerce) 68-70 kilolarda kaldıktan sonra birden aşırı kilo aldım ve 107'yi bile gördüm tartıda. Doğru dürüst rejime geçen hafta; 102 kilo ile başladım; 100'e düştüm... Şubat'a kadar 60'ları görmeyi hedefliyorum seneye bahar döneminde de 50'lere düşeceğim inşallah....
Bol şans bize!!! Çalışan kaybetsin!! Kiloları kaybetsin; ama mutluluğu kazansınnnn....:))
40 dk lık zumba bıttı soguk bir duş sonrası sade soda. kaybettıgım mınarelleri almak lazım sızde spor sonrası sade soda içmeyi unutmayın.
sagol tatlım bıde aksamları 25 30 dk fln yuruyus yapıyorum :Oooo 40 dk'lık!!! Maşallah!!
sagol tatlım bıde aksamları 25 30 dk fln yuruyus yapıyorum :
evet canım hergun amelıyat gunum yaklasıyo tam 3 gun cıkamıcam dısarıyaa o gunu kapatmam gerekıyo o yuzden sıkı tutuyorum kendımıOhannes. Her gün mü! Müthiş...
evet canım hergun amelıyat gunum yaklasıyo tam 3 gun cıkamıcam dısarıyaa o gunu kapatmam gerekıyo o yuzden sıkı tutuyorum kendımı
yok canım ya estetik amelıyatı olucam :)Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir umarım?
yok canım ya estetik amelıyatı olucam :)
kulagımdan canımAaa ne estetiği olacaksın? :)
Eki Görüntüle 1579329 kızlar haydii sporaaa az önce çekindim. allahım bu bacaklar bu kalçalar erir mii spor startı verdim. daha regl oldugum için tartılmadım bilginizee hadı bol eksiler olur inş. annem sen farkında degılsın ama inceliyosun dıyor. unutmayın aynada degişikligi görebilmek için 4 hafta gerekli