18 kilo verebildiysem 10 kilonun lafı olmaz :D

Beslenme sekliniz nasıl kızlaar bende diyetteuim
Ben spora başladım geçen hafta ve kalori takibiyle her istediğimden azar azar yiyorum. Ekmek gitti, diyet kepek ekmeği yiyorum bazen, şeker zaten yoktu . Kızartmayı kestim . Abur cuburu da azalttım baya .Öyle bi başladım işte. Bi de bugün yeşil kahve aldım yarın başlıcam :-)

Kizlar öyle takviye kullanmayin yesil kahve fln bunlar ise yaramaz ve aliskanlik haline gelir o olmadan hic bisey yapamazsiniz bn sabit diyet listem yok herseyden yiyip azar azar bol bol spor yapiyorum suan yürüyüş yapiyorum gunduzleri zumba yapıyorum 30 dk fln 4 gun oldu benmde regl oldugum icin vücudum şiş o yuzden tartilmadim ama 76 kg falanim

Ben 160ım, 59 kiloyum ortalama ve benden ince görünüyorsun hepsinde de :-)
Ama benim vucudum sıkı çünkü ben cok spor yaptim zamaninda o yuzden olabilir etim öyle sallanmaz serttir bitek kollarim sarkik onlari da dambilla idare ediyorum :)

Bellasli Bellasli Ben de 1.68'im... 70'li kilolardaki halin benim o kilolardaki halime benziyor, senin de kilolar dengeli dağılıyor o yüzden de pek göstermiyorsun sanırım... Benim hedefim biraz daha yüksek senden... Ben 50'leri planlıyorum; yani normal kilo değil bildiğin ince görünmeyi... Uzun süre(senelerce) 68-70 kilolarda kaldıktan sonra birden aşırı kilo aldım ve 107'yi bile gördüm tartıda. Doğru dürüst rejime geçen hafta; 102 kilo ile başladım; 100'e düştüm... Şubat'a kadar 60'ları görmeyi hedefliyorum seneye bahar döneminde de 50'lere düşeceğim inşallah....

Bol şans bize!!! Çalışan kaybetsin!! Kiloları kaybetsin; ama mutluluğu kazansınnnn....:))

Bellasli Bellasli Ben de 1.68'im... 70'li kilolardaki halin benim o kilolardaki halime benziyor, senin de kilolar dengeli dağılıyor o yüzden de pek göstermiyorsun sanırım... Benim hedefim biraz daha yüksek senden... Ben 50'leri planlıyorum; yani normal kilo değil bildiğin ince görünmeyi... Uzun süre(senelerce) 68-70 kilolarda kaldıktan sonra birden aşırı kilo aldım ve 107'yi bile gördüm tartıda. Doğru dürüst rejime geçen hafta; 102 kilo ile başladım; 100'e düştüm... Şubat'a kadar 60'ları görmeyi hedefliyorum seneye bahar döneminde de 50'lere düşeceğim inşallah....

Bol şans bize!!! Çalışan kaybetsin!! Kiloları kaybetsin; ama mutluluğu kazansınnnn....:))
evet canım benım vucudum orantılı oldugu ıcın pek göstermıyorum ama ayna da şişko birini görüyorum süreklı senelerdır bu böyle bende bı 10 kılo versem o kılomu koruyacagım da ah onu vermek önemli işte 60 lı kılolar hayalim bakalım sıkıyorum kendımı :)))

page.jpg
kızlar haydii sporaaa :KK70: az önce çekindim. allahım bu bacaklar bu kalçalar erir mii :KK43: spor startı verdim. daha regl oldugum için tartılmadım bilginizee :KK70: hadı bol eksiler olur inş. annem sen farkında degılsın ama inceliyosun dıyor. unutmayın aynada degişikligi görebilmek için 4 hafta gerekli :-)

40 dk lık zumba bıttı soguk bir duş sonrası sade soda. kaybettıgım mınarelleri almak lazım :KK66: sızde spor sonrası sade soda içmeyi unutmayın.

Eki Görüntüle 1579329 kızlar haydii sporaaa :KK70: az önce çekindim. allahım bu bacaklar bu kalçalar erir mii :KK43: spor startı verdim. daha regl oldugum için tartılmadım bilginizee :KK70: hadı bol eksiler olur inş. annem sen farkında degılsın ama inceliyosun dıyor. unutmayın aynada degişikligi görebilmek için 4 hafta gerekli :-)

bugun spor yapmıcam zumba yanı. sabah kalkı kalmaz sıcak lımonlu su ıcıldı. arkasından turkkahvesı..
kahvaltım normal sıradan bı kahvaltı. saglıklı olabılmek ıcın yuruyus sart yuruyus yapmayın unutmayın ama aksam :KK70: bu sıcakda bayılırsınız vallahi :-)

Canim tebrik ederimm :)
O arkadaşlarına çok gıcık oldum okurken oh iyiki kilo vermişsin kız dedim:KK76:
Vücudu hareket ettirince ve doğru beslendigimizde kilo vermek kacinilmaz:KK55:

X