18 haftalık gebelik sancı olması normal mi?

yarın gidecektiniz dimi doktora? benim de alt karın ağrım ve bel ağrım var ,bende korkmaya başladım

Bebek dogunca torunum da torumnum diye yalan gosterilerde buluncak ama magnezyumun sancilari kesmedigini doktor kontrolunde mutlaka soyle bunun icin ilaclar var mumkun oldugu kadar kolay yemek yapmaya calis bi sure idare etsinler bide sen o fitili 2 taneye cikar merak etme hicbirsey olmaz sabah ve aksam 1er tane kullan kullandiktan sonra uzun bi sure ayaga kalkma rahim emsin ilaci

Aynen öyle de benden o yüzü bulamaz doğunca da.. yarın söylüycem kontrolümde bakalım inşallah her şey yolunda çıkar canım. Ya bize yemek farketmiyor zaten oğlumun için kalkıp yapıyorum asıl 4 buçuk yaşında oda

17+3 canım buğün muhtemelen ondan olabilir.
Olabilir canım. Benim ilk gebelikte hiç ağrı yoktu ve bebek doğana kadar mesela çok yukardaydi. Bunda hamileligin en başından beri kasık ağrısı var ve inanılmaz aşağıda hissediyorum bebeği. 17. Haftada çok şiddetlendi ağrım. İnsan anlıyor hissediyor ya her türlü ne olduğunu

Allahın izniyle bir şey olmayacak canım merak etme arkadasmında öyleydi ,10 ğün falan yattı fitil kullandı geçti çok şükür,seninde eminim geçmiştir.rahat ol

Onun icin bi kap yemek yapip yollasa ya

Onun icin bi kap yemek yapip yollasa ya
Hastanede yattım dedim ya orda sadece 3 saat kaldı tek başına oğlum. Eşim benim yanıma geldi pijema getirmeye eşimi aradı çocuğu al bakamiyoruz dedi. Eşim haftaici çalışırken de kırık ayağıyla annem baktı sağolsun 2 gün gündüz. Allah görüyor biliyor kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Ve esin hala bi kadinla gorusuyo dimi? Yazikkk cidden yazik

Aynen yazık yani ama bunları düşünüp kendimi bostan yere uzmeyi bıraktım ben
En iyisini yaptin elin anasindan bu kadar anne olur bosver annen o ayakla bile yaninda senin yapacagin sey dinlenmek ve moralini yuksek tutmak kimsenin bozmasina izin verme en onemli sey yuksek moral

Merhaba, benim 6 sene önce 20 haftalık ikiz kaybım oldu. Siz erken öğrendiğiniz için şanslısınız. Ben doktora gittiğimde hunileşme olmuştu, serklaj atılamadı ve maalesef kaybettim. Şuan 5+3 günlük hamileyim. Servikal yetmezlik şüphem olduğu için her ihtimale karşı progestan kullanıyorum. 11. haftada rahim ağzı ölçülecek ve duruma göre serklaj atılacak. Bana kalırsa siz vakit kaybetmeden serklaj attırın ve o şekilde devam ettirin hamileliğinizi. Çok geçmiş olsun, serklaj ile doğum yapan çok insan var büyük ihtimalle ben de onlardan biri olacağım.. Sakın korkmayın güvenli bir yöntem ve bebeğinizi korumuş olursunuz.. Çok geçmiş olsun tekrardan

En iyisini yaptin elin anasindan bu kadar anne olur bosver annen o ayakla bile yaninda senin yapacagin sey dinlenmek ve moralini yuksek tutmak kimsenin bozmasina izin verme en onemli sey yuksek moral
Aynen canım çok sağol kontrolüm iyi geçti bugün risk azalmış ve kısalık şuan 35mm ölçüldü. Gene de dinlen ve progestana devam et dedi doktorum. Çok şükür

Merhaba bugün tekrar kontrolüm vardı kısalık acilden yatış yaptığımda 26mm di şimdi 35mm çıktı çok şükür. Serklaja gerek görmedi doktor şimdilik progestana devam edicem. Sizede cok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah

Çok sevindimm Amiinn Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

bende sormak için girdim baktım yazmıssın cok sevindim canım dedim bir şey olmaz diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…