• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık gebelik sancı olması normal mi?

Aynen çok şükür cinsiyetide öğrendim bugün yüzde 90 erkek dedi hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah 🙂
çok sevindim canım aminnn,bir an önce sağlıkla gelsinler,benim ki henüz delli değil,bacaklarını gecen hafta açmadı,artık renkli ultrasyonda belli olur::)

Allahın izniyle bir şey olmayacak canım merak etme arkadasmında öyleydi ,10 ğün falan yattı fitil kullandı geçti çok şükür,seninde eminim geçmiştir.rahat ol
Boyle hir durumda yatış ve fitil ile kısalık değişiyor mu yoksa öyle kalıyor mu bilginiz var mı bende de tehlike var öğretmenim yormadan okula gitmeye çalışıyorum ama malesef yoruluyorum Dr ısrarla rapor verelim dinlen diyor simidlik 37 mm

çok geçmiş olsun canım vitil gerçekten çok işe yarıyor, bol bol dinlen,inşşalh gerek kalmaz serklaja canım,
Acaba fitil uzunluğu etkiliyor mu yosa sadece kisalmanin önüne mi geçiyor bende de aynı durum var ama gebeliğin basjnsan beri fitil kullanıyorum

Back
X