Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle inşalllah yanlış teshisdir.sakın kendini cok fazla üzme içini ferah tut.benim bebegiminde ense kalınlıgı fazla cıktı haftaya amniosentez yapılacak ilk duydugumda bende cok üzülmüstüm simdi pozitif düşünmeye calısıyorum ekim sonu belli olacak.insallah bebeklerimiz saglıklıdır canım.bol bol dua edelim
Herşey bitti ve ben bugün evime döndüm.
Bursada amniyosentez için gittim bebeğin kalbi durmuş. 2 ekimde hastaneye yattım 5 ekim gecesi 02:00 de doğum yaptım. 18 haftalık 17 cm 180 gr bir erkek bebek. Neden böyle olduğu kesin belli değil. Sebep aramıyorum. Allahtandır diyorum.
Benim doğum hikayem de böyle bitti.
Canım ben ilk muayenemi kendisine yaptırmıştım, açıkçası memnun kalmadım, ilgili değildi fazla. Özel muayenehanesine gitmiştim. Tabii yengen önerdiyse görün ama bir doktorla yetinme derim ben. Geçmiş olsun, inşallah bi sorun yoktur.
Herşey bitti ve ben bugün evime döndüm.
Bursada amniyosentez için gittim bebeğin kalbi durmuş. 2 ekimde hastaneye yattım 5 ekim gecesi 02:00 de doğum yaptım. 18 haftalık 17 cm 180 gr bir erkek bebek. Neden böyle olduğu kesin belli değil. Sebep aramıyorum. Allahtandır diyorum.
Benim doğum hikayem de böyle bitti.