- 14 Şubat 2025
- 123
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
-
Bizi haberdar et ozaman canım merakta kalırım erken doğum başlar sonraYarin doktora gideceğim birşey der mutlaka zaten en azından kist olmadıysa beklerim kist oluştuysa da ilaç verir
Ederim tabikiBizi haberdar et ozaman canım merakta kalırım erken doğum başlar sonra
Hayır daha kırmızıydı ama bunda da var gibi geldi fotoyu görünce. ben çok belirsiz çıktı gibi anlamıştım. en güzeli kan tahlili yine, fırsatın varsa yarın erkenden gitÜstteki Awox 2 gün önce yaptım anında silik çıktı alttaki bebe time ilk dakikada daha net çizgi çıktı yokmudur?
Şuan 5 haftalık gebeyim beta 2000 lerdeykende silik çizgi cıkardı bu testler en az 25 den üstünü bile silik cıkarması gerek okuduğumda prospektüsünde ôyle yazıyor ama cıkmıyorMerhaba bende bu testi denedim dün akşam genelde iyi bir test olduğunu söylüyorlar ama siz böyle söyleyince bi şüpheye düşmedim değil baya bellimiydi yada kimyasal geçirmiş olabilirmisiniz
Awoxmuydu markası benimde böyle çıktı ilk 5 dakikadaŞuan 5 haftalık gebeyim beta 2000 lerdeykende silik çizgi cıkardı
Oldum canım muayene kist filan çıkmadı tlrahim duvarın kalınlaşmış dedi 11 mm olmuş ama beta bakmadı adet söktürücü yazdı ben de biraz daha kullanmayı düşünmüyorumBizi haberdar et ozaman canım merakta kalırım erken doğum başlar sonra
Ya adına mutlu oldum canım, benimde hafif sarı bir akıntım var çok stres yaptım bebeğe zarar verir mi diyeOldum canım muayene kist filan çıkmadı tlrahim duvarın kalınlaşmış dedi 11 mm olmuş ama beta bakmadı adet söktürücü yazdı ben de biraz daha kullanmayı düşünmüyorum
Sen dikkatli ol yine de hatta doktora görün artarsa bende Nisan ayında öle olmustum sonradan kanamaya döndü dusuk oldu önlemini erken alYa adına mutlu oldum canım, benimde hafif sarı bir akıntım var çok stres yaptım bebeğe zarar verir mi diye
Allah korusun ya, sende nasıl olmuştuSen dikkatli ol yine de hatta doktora görün artarsa bende Nisan ayında öle olmustum sonradan kanamaya döndü dusuk oldu önlemini erken al
Ama benimki lekelenme gibiydi ya cnm seninki sarı birşey olmaz sonrasında söküldü adetim bir gün hastanede yattım düşük yaptım malesef sonrada daha gebe kalamadim uğraşıyorumAllah korusun ya, sende nasıl olmuştu
Genesiniz awox gebelik yokken böyle belirgin cikarmazAwoxmuydu markası benimde böyle çıktı ilk 5 dakikada
Öylemi diyorsunuz zaten hala olmadımGenesiniz awox gebelik yokken böyle belirgin cikarmaz
Test yaptınız mı kan verdiniz mi ne yaptınız acaba?Öylemi diyorsunuz zaten hala olmadım
Hayır canım yapmadım yengem vefat etti dün eşim İstanbul'a gitti gelinceye kaldı artıkTest yaptınız mı kan verdiniz mi ne yaptınız acaba?
Merhaba ilişkinin üzerinden kaç gün geçti pekiBen şuan döngü günümün 53. Günündeyim ve daha yeni 2 gün önce testim silik çıktı, umudunu kesme geç döllenme olabilir sabret
Gün aşırı yaptığımız için bilmiyorum ama buaralar midem bulandığı için kocama bile yaklaşamıyorum, en son 1,5 hafta önce yaptıkMerhaba ilişkinin üzerinden kaç gün geçti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?