18 ekim ela0624 gamze & erkan

cok güzel olmussun canim ve cok yakismissiniz...
dilerim cok mutlu olursun ve bütün hayallerin gercek olur...

cok seker bi cift olmussunuz canim,allah bir yastikta kocatsin :)))
massallah canim nazar boncuklari falan koy mesajlarina aaaa:))

:nazar: canım tek kelime süper olmuşsun süpper :1hug: çok beğendim yüzünü saçını herşey çok güzel mutluluğunuz daim olsun inşallahhh Şeniz

Çok güzeL oLmuşsun ömür boyu mutluluklar a.s. :nazar:

Canım çok güzel bir gelin olmuşsun,artistik hem de.Sen de güzelsin ama saç ve makyaj güzelliğini ortaya çıkarmış iyice.Çok beğendim.Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi.(Ah keşke buralarda da öyle gelin saçı yapabilen kuaför görsemkafamçokkarıştısenağlama)

ARKADAŞLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAOLUN GÜZEL DİLKELERİNİZ İÇİN ALLAH BEKARLARA ,NİŞANLILARA ,İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN EVLİLERİNDE YUVASINDA HUZURU MUTLULUĞU HİÇ EKSİK ETMESİN İNŞALLAH :nazar:a.s.a.s.

Ay ay ayy bu ne güzellik.Bu yıl gördüğüm en güzel gelinlerden birisin-en güzel çiftlerden biri de tabi.Adeta bir kataloğun içindeki resim gibi görünüyorsun.Saçınada bayıldım,kopya çekebilir miyim acaba?:)Mutluluklar dilerim.Antalya dan sevgiler...

çok güzelsiniz allah ayirmasin. Saçiniz makyajiniz çok hoş. Acaba topuzunuz bu hazir saç topuzlar var direk saça takiliyor süper genellikle sanatcilar kullanir onlardanmi acaba.

Yaa doğrusu ben her gelini begenmem :))) ama senin saçın gelinliğin tam benlik olmuş çok begendim canımmm mutluluklarrrr

Ay ay ayy bu ne güzellik.Bu yıl gördüğüm en güzel gelinlerden birisin-en güzel çiftlerden biri de tabi.Adeta bir kataloğun içindeki resim gibi görünüyorsun.Saçınada bayıldım,kopya çekebilir miyim acaba?:)Mutluluklar dilerim.Antalya dan sevgiler...

canım benim çook teşekkür ederim çok saol
tabiki kopya çekebilirsin beğenmene çok sevindim
öpüyorum

çok güzelsiniz allah ayirmasin. Saçiniz makyajiniz çok hoş. Acaba topuzunuz bu hazir saç topuzlar var direk saça takiliyor süper genellikle sanatcilar kullanir onlardanmi acaba.

teşekkür ederim canım saol
hayır bahsettiğin gibi bişey değil tatlıma.s.

Çok güzel bir gelin olmussun canım yaaaahihoyyyt
Darısı tüm bekarlarakaydirigubbakcemile2
Ömür boyu mutlu bir yaşam diliyorum sevdiklerinle birlikte:1hug:

Back