18 ekim ela0624 gamze & erkan

ela0624

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
131
0
96
40
Ankara
ARKADAŞLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA HERKEZE MERHABA 18 EKİMCİLERDEN HENÜZ KİMSE YOK GALİBA Bİ JNAZI GÖRDÜM CANIM BENİM ÇOK GÜZEL Bİ GELİN OLMUŞ:nazar:BİZ ARTIK NORMAL HAYATA BAŞLADIK ÇOK GÜZELDİ HERŞEY ANLATILMASI ÇOK GÜÇ SONRA HARİKA Bİ BALAYI ŞİMDİLERDEDE EVİMİZİN TADINI ÇIKARIYORUZ BİZ MURADIMIZA ERDİK DARISI TÜM SEVENLERİN BAŞINA
İŞTE RESİMLERİMİZ

y1pkqejwimnhev2urg2evaeqo2.jpg

y1pttwlkgosnbhgfpxqkyc4fe6.jpg

y1pulsetu0wnfdrrcgofzeajx8.jpg

y1pk2c3fd4htguhzhcs8a2spp8.jpg

y1ppx6csqkzkcsk4w5zhrcdoq0.jpg

y1phuuvsqsweusr2i7hkkr7by7.jpg

y1p3of5fphis1wrhvkqvv3vyv9.jpg

y1p6oui7ibtlivjgazcg1ymzo7.jpg

y1pdmuzqadrbheqcbhx9fytsx3.jpg

cok güzel olmussun canım a.s.
allah mutluluğunuzu daim etsin :Saruboceq:

ooooooooo cok guzel cnm darısı basımıza ıns:Saruboceq:
yalnız bısey sorcam neden kına gecen ve düğünde aynı model yaptrdın sacını
bıde sacının rengı cok harıka keske kalın bukleler yaptrsaydın ama hersey muthıs mutluluklarŞeniz

teşekkür ederim canım a.s. inşallah darısı başına
ikisindede topuz istedim kuaförün azizliği çok benzer oldu:oklava:

teşekkür ederim canım a.s. inşallah darısı başına
ikisindede topuz istedim kuaförün azizliği çok benzer oldu:oklava:

bende sandımkı kına gecende gelınlık gıydın sonra amma saçmaladım ben dedım aynı gun düğün kına gecesı olur mu:roflol: kız dedım yoksa eskıden kuafor yoktu kadınlar bı gece sacları bozulmasın dıe yatmazlarmış kaydirigubbakcemile3
yolla o yapanı banada bı guzel yolam onu

Son düzenleme:
Canim, mutluluklar dilerim, ben resimleri goremedim maalesef o yuzden bir yorum yapamiyorum ama çok guzel olmussundur eminim
evet seninde dugunu yaptik, sira kim var artik ?
allah sonuna kadar mesut etsin bitanem

çok güzel olmuşsun mutluluklar diliyorum.topuzların gerçekten çok benzer olmuş ama olsun güzelliğin yeter:)) düğün ankarada mı oldu?

bende sandımkı kına gecende gelınlık gıydın sonra amma saçmaladım ben dedım aynı gun düğün kına gecesı olur mu:roflol: kız dedım yoksa eskıden kuafor yoktu kadınlar bı gece sacları bozulmasın dıe yatmazlarmış kaydirigubbakcemile3
yolla o yapanı banada bı guzel yolam onu

allah seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öldüm gülmekten olurmu kııı hiç öle şeykaydirigubbakcemile3

Canim, mutluluklar dilerim, ben resimleri goremedim maalesef o yuzden bir yorum yapamiyorum ama çok guzel olmussundur eminim
evet seninde dugunu yaptik, sira kim var artik ?
allah sonuna kadar mesut etsin bitanem

canımmm teşekkür ederim saol evet biz sıramızı savdık darısı bekleyenlere inşallah
ama keşke bitmeseydi yaa ben hiç doyamadım:roflol:
resimler sayfanın başında ordan bakabilirsin bu arada sende çook güzel olmuşsun canım mutluluklar:nazar:

canım cok yakısmıssınız.topuzun gercekten degısıkmıs yuzune cok yakısmıs
Allah mesut etsın canım bır omur boyu mutlu olun ınsallah yenı yuvanızdaa.s.

mutluluklar bende 25 ekimde evlendim daha resimlerimiz çıkmadı ama çıkınca ilk iş bende paylaşıcam sizlerle :D

Back