Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üyeler çoğunlukla cinsellik konularını bir derdim var bölümüne açıyor cinsellik bölümüne taşınıncaya kadar yazabiliyorlar +18 bölümüne taşındıktan sonra yazamıyorlar o bölüme.Yahu bu olayı ben de anlamıyorum. Bazen konulara bakıyorum cinsellik bölümünde yeni üyeler msj yazmış ben yazamıyorum. Engin bilgim de yok ama :)
siteyi verimli kullanıyorum diyelimsızın eskı nıckınız neydı?
daha yenı uyesınız ama butun bolumlerı bılıyosunuz masallah![]()
18 olmak isterdimKaç yaşındasın merak ettim
Yazmışsın şimdi fark ettim![]()
hımmm anladım bensiteyi verimli kullanıyorum diyelim
buraya yazılmaz şimdi.+18 sonuçta.ne yazacağıdın giz?![]()
sen di bize adına yazalım feyzacım meraklandık bakburaya yazılmaz şimdi.+18 sonuçta.
ama ben 18+7yimburaya yazılmaz şimdi.+18 sonuçta.
neyse eşimde gümrükçü o bana bi yol açar artıkutandım artık . o an bi cesaretlenmiştim gümrükten geçemedik.
+18i kapatıncada bdv cinsi sorunlarla dolmuş.beylere oraya giremiyormupro üyeler dışındakiler cinselliğe yazamıyor bunun nedenide erkek olarak gelen ve orada rahatsızlık veren üyelerin olması. o yüzden bu kural ortaya çıktı
yakaladıklarımıza yol veriyoruz . zaten orada konu açılınca direkt cinselliğe taşınıyor. taşınınca yszamadıklarından erkek üyeler öyle sap gibi kalıyorlar.+18i kapatıncada bdv cinsi sorunlarla dolmuş.beylere oraya giremiyormu