18 aylik bebekleriniz neler konusabiliyor.neler yapiyor

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
Benim kizim 18 aylik.daha konusmiyor.baba diyor sadece.sizinkiler nasillar.cicis bebekler.

benim kızım 16 aylık anne baba mama aç şiş dede elf anane dede en çokda istediği birşeyi yapmassak ama ama ama ama amaaaaa dio:)kimden ögrendı onuda bılmıoruz.ama genel olarak pek konuşmuyor genelde sürekli oyun oynama kurcalama çabasında.bizde konusmuyor dıe düşünüoruz ama her bebek bir olmuo tabı bız 7 aylık yürüdük.ayağı dilini geçti diolar.sizin bebişde çok hareketlimi?

Masallah bebegine.inanilmaz mizmiz ve hareketl.simdi sandalye kotuk vb cikiyor.inmek bilmiyor.benim heyecan hat safhada oluyor dusecek diye.cekmeceler.hic kapali olmuyor.sizin bebis nasil

Masallah bebegine.inanilmaz mizmiz ve hareketl.simdi sandalye kotuk vb cikiyor.inmek bilmiyor.benim heyecan hat safhada oluyor dusecek diye.cekmeceler.hic kapali olmuyor.sizin bebis nasil

1 sn bile yerinde durmaz düz duvara tırmanır konuşmakmış falan hiç gözü yok 2 sn bile kucagmda oturupda sevdırmez kendısını.geneldede Anne baba mama ve aç der pek konusmez ama bazen yanı canı ısterse eger dedıklerımı tekrar edıo dun mesela tarak dedım tarak dedı ayşe dedım ayşe dedı yanı istese konusucak ama niyeti yok.onun dısındada çok iştahsız hep oyunla yemek yıyoruz suan 9 700 kılosu sızınkı kac kılo?

Aynen biz anlatiyon.bizimkide cok istahsiz.hele sabah kahvaltisi. Bizim icin kabus.en son 10 100 gr di.simdi bilmiyorum.

Aynen biz anlatiyon.bizimkide cok istahsiz.hele sabah kahvaltisi. Bizim icin kabus.en son 10 100 gr di.simdi bilmiyorum.[/QUOTE

önceleri cok uzuluodum ama sımdı gordum kı cogu bebek boyle iştahsız olabılıyormus bi şekilde idare edıoruz işte.Allah sağlık versinde bebiişlerimize gerisi önemli degıl

benim kızım da 17 aylık baba diyor ağlarken anne diyor, birşey falan isterken anlamsız bir kelime kullanıyor kendine özgü bir dili var, bu arada çok hareketli sandalyeler, masalar, sehpalar hep üstünde...ben sandalyeleri kaldırdım mecbur masanın üstüne çıkıyordu ödüm patlıyordu düşecek diye...

Bizimkide hep yukarlarda.pencere kenarlarinda.parkta.2 yaslarinda bir bebek gordum.ayagi kieilmis.koltuktan dusmu.allahim cocuklarimizdan tum bebeklerden korusun

Anneler bebeklerinizin huylari, uykulari nasil.bizimki inat mizmiz herseye agliyor.uykusu cuk duzensiz

kızlar benim oğlum 16 aylık akşamları uymak bilmiyor ya sabahları da tabi çok erken uyanmıyor 9:30-10:00 gibi uyanıyor öplen 2,5-3 saat kadar uyuyor akşam 12-12:30'da uyuyor :52: çalıştığım için ukusunu düzene koyamıyorum bir türlü :50:

merhaba benim de 29 ağustos doğumlu kızım. çok iştahsız, uyku ve yemek sorunumuz var:(
pepe, anne, baba, dede, ayak, gel(del), bak, çiş(tis), meme, mama, su(bu), atti, bay bay, ben(men), aba,ayakkabı(papa), banyo(çıp çıp).. diyor. ama her şeyi taklit ederek anlatıyor. pepe ağlıyormuş: pepe deyip ağlama numarası yapıyor:) uykusu gelmiş "eee eee" diyor başını iki yana sallıyor, banyo yapmak istiyorsa çıp çıp deyip başını ovalıyor ağzıyla su sesleri yapıyor:) vs. en güzel zamanları sanırım...

bu arada sürekli havlıyor:)))

4 Ağustos doğumlu oğlum baya cümle kuruyor.Birden ona kadar sayıyor renkleri ve sekilleri biliyor.4 tanede şarkı ezberlemiş. Hafızası çok iyi maşallah.erkek cocukları geç konuşur derler ama oğlum çok erken başladı konuşmaya.hergün şaşırtıyo bizi kerata.bugün eline bi bez almış masayı siliyo güya bi yandanda anne temizlik diyo :1::nazar:

Maşalah benim oğlumda 11 ağustos doğumlu ama sadece kendi diliyle işaret edio gösteri baba dio ayşe amca dio . .anne yerina adaa dio . . off bizimkisi geç konuşucak gibi :31: benmki 13,300 sizinki kaç kilo acaba. . bide benimki aşırı derecede hareketli. .bir saniye yerinde durmuo . .

Benim kizimda 18 aylik syan anne baba dede mama bu sutcu diyo;))allah artist diyo tabi ustune durup tekrar ettiriyiruz eliyle 1 yapiyo sus yapiyo cok harekwtli ugku duzeni gec yatar gec kalkar wrken yatirsam 3 te kalkar uyumaz yemesinde sorun yok 13 kg
Suan cok tatli donemleri agizlarindan cikan herseyde dunya duruyo sanki
Simdi asimiz var iki bacaktan bi agizdan vacaktan olan baya acitiyomus burda okudum inslh kolay atlatiriz

Benim oglum 16 aylik 7 aylikken baba demeye 9 aylikken anne demeye basladi simdi mama.anne.baba.dede.hala.abi.pepee.bebek.ver.ac.kir.koy.diyo kopek sesi cikariyo kedilere miyam diyo arabalarada nını diyo atti bitti diyo massallah baya kelime soyluyo oglusum

Back