- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- Konu Sahibi tombul cilek
Cok moralim bozuk aksama kadar bkliyorum 1 kere tekme atsin die 3 gundur ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acemilik iste ilk hamileligim hergun diken ustundeyim aklima binbir turlu syler geliyor korkuyorum (Birsey olmaz merak etme icin rahat etsin istiyorsan doktora git baksınlar ultrasonla belki hareket ediyodurda sen hissetmiyosundur her hareket hissedilmeyebilir.
amiiiiiiinnnn canim.Korkma stres yapma bebişi etkileme hep pozitif ol. Allah yardımcımız olsun.
ayni ayni ayni durumdayizdun kontroldeydim ultrasonda hareket ediyor ama bn hissetmiyrm ic karnin genis dedi dr.zten gobegimde oldukca fazla ay bilemedim 18.haftada pit pit hissediyordm simdi tik yok yani varla yok arasi gunde 1 ya da 2 kez hissediyrm malesfCok moralim bozuk aksama kadar bkliyorum 1 kere tekme atsin die 3 gundur ((
Cok moralim bozuk aksama kadar bkliyorum 1 kere tekme atsin die 3 gundur ((
4 kilo aldim bilmem belkide dogrudur dedigin kilodandir .. Tsk ederim cevabin icinBENDE 3 GUN ONCE KORKU ICINDE DOKTORA GITTIM HAREKET ETMIYOR DIYE :) BAKTIK MEGER UYUYORMUS KILO COK ALDIYSAN SEN .BEBEGIN HAREKETLERINI HISSEDEMIYEBILIYORMUŞSUN CUNKU VUCUDUNUN AGIRLIGI NEFES DARLIGI YORGUNLUK HISSI VB. SEYLERDEN DOLAYI HISSEDEMIYORSUNDUR KENDINI DINLEME COK BIRAK SERBEST KENDINI COK HAFIF KELEBEK GIBI HAREKETLER OLUYORDUR BUYUDUKCE ZATEN HAREKETLERI AZALICAK BUYUCEK CUNKU HAREKETSIZLIGE ALISMAK GEREK. SESSIZ IR ODAYA GEC SOL YANINA UZAN BIR SURE DINLEN HAFIFTE OLSA HAREKETINI HISSEDERSIN PANIK YAPMA YINE HISSEDEMEZSEN DOKTORA GIT ICIN RAHATLASIN ..
valla 4 5 gun once uyurken brn tekme atti o tekmeye korkarak aci cekerek uyanfm yani saglam atiyo attigi zaman ama azaldi hareketler belkide duzelr bklyrm olmazsa doktora gidicemYapmadan gecemedim. Geçen hafta 21.haftamda 3 gün hiç bişey hissetmedim yemedgm tatlı kalmadı yattım sessiz ortam rahat ortam ama yok. Doktora gittim stres yapmisindir ondan dedi bebek gayet iyi dedi.O gün gece susamisim uyandim ki yakaladım meğer ben uyurken hareket ediyormuş. Tabi hareketleri kuvvetli değil henüz uyandıracak durumda değil. 2 gun yine böyle gece yakaladım kendisini. Stres yapmayin
Ohhh yaa yalnz deglmisim ozaman normal demekki korkmama gerek yok :/Normal bence ya bi kaç hafta içinde düzene girer okuduğum kadarıyla bazen net hissedlir bazen de hiç hissedilmezmiş ben de aynı haftadayım hiç tekme hissetmedim arada hissediyorum o da pıt pıt değişik bi kıpırdama bazen gün boyunca onu bile hissetmiyorum bende korkuyorum unutuyorum çoğu zaman varlığını var mı yok mu anlamıyorum töbe töbe
bnde gobek yok yaa yani bebis buyudu ondan dolayi gobegim buyu ama gobek degil yani bebek :) zatn 4 kilo aldm ama annemde senin karninin ici genis diyor ama bilmiyorum ister istemez korkuyorum acikcasi :/ bn bu cocugu kucagima alana kadar diken ustunde olucam heralde ://ayni ayni ayni durumdayizdun kontroldeydim ultrasonda hareket ediyor ama bn hissetmiyrm ic karnin genis dedi dr.zten gobegimde oldukca fazla ay bilemedim 18.haftada pit pit hissediyordm simdi tik yok yani varla yok arasi gunde 1 ya da 2 kez hissediyrm malesf
Ohhh yaa yalnz deglmisim ozaman normal demekki korkmama gerek yok :/
bnde gobek yok yaa yani bebis buyudu ondan dolayi gobegim buyu ama gobek degil yani bebek :) zatn 4 kilo aldm ama annemde senin karninin ici genis diyor ama bilmiyorum ister istemez korkuyorum acikcasi :/ bn bu cocugu kucagima alana kadar diken ustunde olucam heralde ://
sen baya zayifsin masallah bn hamile kalmadan once 61 dim 65 olmusum offf fil gibi olcam yaaa (bende 4 kilo aldım 54 üm şuan boyum 173 çok farkedilmiyo aslında ama göbeğim çıktı baya baya bebek var burda diyo çok seviyorum ne güzel çıktı oh birazda hada büyüse :)hem niye korkuyosun ki kimisinde çıkar kimisinde 5 aydan sonra çıkar benim 2 3 aylıkken bile vardı hafif normalde dümdüz hiç karın nağmına bişe yoktu bende ondan kaynaklanıyo galiba
sen baya zayifsin masallah bn hamile kalmadan once 61 dim 65 olmusum offf fil gibi olcam yaaa (
valla ben istedigim herseyi yiyorum hic kisitlamadim bu zamana kadar yedigim tatlularin hamurlarin haddi hesabi yokşuan için bence normal almışsın zaten 7. aydan sonra baya alınıyo toplamda 10 12 kilo alsan doğumdan hemen sonra eski haline dönersin tabi belli olmuyo işte ben çok dikkat ediyorum tatlı pasta hamur işi yemiyorum çok canım isterse azcık nefsim gitsin diye bakalım ben kaç kiloyla doğuracam
valla ben istedigim herseyi yiyorum hic kisitlamadim bu zamana kadar yedigim tatlularin hamurlarin haddi hesabi yok
benim ne mide bulantim nede kusma sorunum oldu hic biseyden tiksinmedim kokular agir gelmedi ondan hominigtlak yedim valla keske bnimde midem bulanaymisfaydası da yok işte:) ben de tatlı delisiyim ama napalım kendimi tutmazsan sonrası zor olur sağlıklı besleniyorum onların yerine bol bol su içiyorum isteğimi bastırıyo zaten mide bualntılarım davam ediyo tatlı da yeynce şekerli şeyler daha beter midemi bulandırıyo