- Konu Sahibi tombul cilek
normaldir canım bende de oluyor böyle. o hareket ediyor ama pozisyonu farklı oldumu hissetmiyorsun. bazen de ayaklar karına doğru oluyor herhalde çok hissediliyor. normal. ben de aynı duygulara kapılmıştım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok moralim bozuk aksama kadar bkliyorum 1 kere tekme atsin die 3 gundur ((
aahhh ahhh kucagımaza alsak sagsaglim . Valla panik atak hastası oldum bebisim sayesinde hic bseyden korkmsysn ben arabaya bile binsm aklim cikiyorrCanim benimkide oyle olmustu bi ara tamamen durdu bi kac gun hic hissetmedim ama sonradan geri basladi dahada durmuyo zat4n :)
Rahatladim valla bide az once ayni yerde 3 4 kere pit pit pit pit seklinde bisey hissettim hickirmayami basladi nenormaldir canım bende de oluyor böyle. o hareket ediyor ama pozisyonu farklı oldumu hissetmiyorsun. bazen de ayaklar karına doğru oluyor herhalde çok hissediliyor. normal. ben de aynı duygulara kapılmıştım...
aahhh ahhh kucagımaza alsak sagsaglim . Valla panik atak hastası oldum bebisim sayesinde hic bseyden korkmsysn ben arabaya bile binsm aklim cikiyorr
Bende ahh ahh diye basliycam walla daha cok var sirt bel agrisindan sabahlara kadar uyumuyorum suan tek kendime bakiyorum sonucta bebeğim icerde sikinti yok ama alt komsumun bebegi sabahlara kadar agliyor acaba bu durum daha mi iyi diyede dusunmekten kendimi alikoyamiyorum yinede gelecegi gun icn sabirsizlikla bekliyorum :)))
Bide şöyle düşün senin simdi dilin donuyor dimi aciksan susasan biyerin agrisa ifade edebiliyorsun . Ya bebişlerimiz ne yapdin aciksa soyleyemiyor susasa doyleyemiyor biyeri agrisa soyleyemiyor tek cagre aglamak oda kndini oyle ifade ediyor yapcak bisi yokk :)
Bana yasak tetanos aşısı yaptirmadi doktor onun icin anlayamiyorum acini :))Aynen aynen :) tetanoz asisi yaptirdim cuma gunu iki gun kolumu kaldiramadm kuzumada yapcaklar bi suru asi o hep aglicak agrisindan ayyyy dayanamiyorum ben :)
Bana yasak tetanos aşısı yaptirmadi doktor onun icin anlayamiyorum acini :))
benim de dün kıpır kıpırdı, bugün hiç bi şey yok eve bir ultrasyon cihazı almak lazım
ahha bencedebenim de dün kıpır kıpırdı, bugün hiç bi şey yok eve bir ultrasyon cihazı almak lazım