18.05.2009 kopacaksınız

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
magicprimo, Kadın , 31 , Ankara
Lanetli hediye

Sevgililer günü için erkek arkadaşıma bir hediye almıştım, sevgililer gününden bir kaç gün önce oldukça kavgalı bir şekilde ayrıldık. Dolayısı ile hediye elimde kaldı. Sevgililer gününde eski bir arkadaşım "Madem ikimizin de sevgilisi yok, beraber yemeğe gidelim." dedi. Ben de hediyeyi o arkadaşıma vermeye karar verdim, tabi o da saat akşam 7'de hiç de hoş olmayan bir şekilde beni ekince hem arkadaşlığımı bitirdim, hem de hediye yine elimde kaldı. Daha sonrasında biriyle görüşmeye başladım ve biz sevgili olduk, birkaç hafta sonra hediyeyi ona vermeye karar verdim ve o akşamdan sonra bir daha beni aramadı. Bu olaydan bir kaç hafta sonra eski erkek arkadaşımla barıştım ve hediyesini ona verdim. O da bende unuttu ve ertesi gün yine kavgalı bir şekilde ayrıldık. Biri şu lanetli şeyi benden alsın yoksa çığlık atacağım!

cadıyım_evet, Kadın , 32 , İzmir
FBI İzmir

Sokakta ağlayıp bağırarak annesine aman vermeyen çocuğu görünce gözümde güneş gözlükleri anneye yaklaşıp cüzdanımdaki ehliyeti göstererek: "İyi günler hanımefendi, ben Federal Çocuk Masasından geliyorum. Yaramazlık yapan, söz dinlemeyen çocukları isteğiniz doğrultusunda değiştirebileceğinizi hatırlatmak isterim. Şikayetçiyseniz bunu alıp yerine daha uslu bir tane verebiliriz." dedim. Kadın şapşallaştı. "Yok, ben memnunum oğlumdan." diyebildi o an sadece ama şimdi mahallede her gördüğünde yapışıp hayır duası ediyor. Oğlan mum olmuş.

ozerturgay, Erkek , 29 , İstanbul
Gelecekse göreceği de var

2,5 aylık hamile eşinin ardı arkası kesilmeyen isteklerinden, mızmızlanmalarından bunalan abim, tüm aileyi komaya sokan tepkisini veriyor: "Doğduğu gün dövecem eşşekoğlueşşeği..." Açın magma yollarını, alemin en daralmış baba adayı geliyor.

beyzinur, Kadın , 27 , Van
Çim adam

Fen dersinde canlılar dünyası ünitesi için öğrencilerle çim adam yapıyoruz. Bir öğrenci çim tohumlarını ters koyup gözleri de yanlış yere yapıştırmış. "Oğlum çimler aşağı doğru uzar mı hiç?" soruma " Benimki de sakallı adam oluversin, örtmeniiim!" cevabını alıyorum. Ağlasam mı başka bir benzetme yapmadığına şükür mü etsem bilemedim...

hehehe süpper yaa

yazık şu lanetli hediyeye : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cadıyım_evet, Kadın , 32 , İzmir
FBI İzmir
Sokakta ağlayıp bağırarak annesine aman vermeyen çocuğu görünce gözümde güneş gözlükleri anneye yaklaşıp cüzdanımdaki ehliyeti göstererek: "İyi günler hanımefendi, ben Federal Çocuk Masasından geliyorum. Yaramazlık yapan, söz dinlemeyen çocukları isteğiniz doğrultusunda değiştirebileceğinizi hatırlatmak isterim. Şikayetçiyseniz bunu alıp yerine daha uslu bir tane verebiliriz." dedim. Kadın şapşallaştı. "Yok, ben memnunum oğlumdan." diyebildi o an sadece ama şimdi mahallede her gördüğünde yapışıp hayır duası ediyor. Oğlan mum olmuş.

ay katıldım buna ya vay be hafiye ruhu varmış demekdelikafadulden:teytey:

o zamanlar okdugumda bayada olmuştur arasııı (demiştim ama bır seyı de gecmıs yuh zaman ne cabuk gcıyor ), bu bayana sormuştum nedir bu lanetli hediye çok merak ettım demıstım :)

o da sagolsun cevap yazmıstı ...

Kol düğmesi imiş

Son düzenleme:
itiraf com klasiklerinden sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…