• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 17 yaşındayım doğuştan saçlarım seyrek ve ince telli

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
17 yasındayım saçlarım çok ince telli ve yanlardan baya baya açık aynaya baktığım zaman kafa tasımı görür gibi oluyorum. bemix evigen bepanthen ampüllerine basladım haftada bi yapıyorum sarımsakta sürüyorum sarımsaklı şampuanda kullanıyorum tabi haftada 1 defa . şampuan 2 defa. eczacımız çinko eksikliğinden olur dedi doktorada gitmedim daha ama bunları kullanıyorum eğer çinko eksikliğinden deilse . . sarımsağı arada yapıodum yanlarımda ince minik saçlar var ? benim gibi olan var mı ?çıkarmı çünkü bebeklimden beri böle yorumlarınızı bekliyorum :sinifsinif:

SEni çok iyi anlıyorum 15 yaşındayım bende aynı problem var.Saçlarım aşırı seyrek ve tepem açıkta erkek gibi kafa tasım göründüğü için hep topluyorum yandan önden açılıyor.Bu durum psikolojimi etkiliyor üzülmemek elde değil özgüven eksikliği bile oluşturdu bende,aynalardan kaçıyorum.Halamda da böyle durum vardı sarımsak kullandı sanırım ilk zayıf saçları dökmüş sonra çıkmış şuan saçları çok güzel ben denemeye cesaret edemedim döktüğü zaman naparm diye.Çinko ve demir eksikliği hapları kullandım doktor verdi görünürde pek değişen birşey yok.Kuaförde bir kadın çiğ dalak yediğini ve ilaçları kullandığı için saçlarının çıktığını söylemişti(ama etten tiksinmiş yiyemiyormuş artık).Barcelino saç bakım yağı kullandım düzenli kullanımda işe yarıyormuş.

ah cnm yanen aynen benimde halamlar öyle. sarımsak kullandım bi ara olmadı. bemix evigen bepanhtne basladım o da olmadı. şimdi yine araştırıyorum ya inşallah çözüm buluruz:( inanmıyorum sitedende kimse bişi yazmadı yaa :(

yves rocher'nin dokulen saclar icin olan setini kullandim kur ve sampuan olarak...
bakalim biraz zaman gecsin ise yarayacak mi? bilmiyorum....
ama bitki derman sac bakim setinde aklim kaldi alip kullansam mi diye ...bitki derman hakkinda olumlu seyler duyuyorum, sen de bir arastir istersen.....bir de doktora gorundukten sonra cinko vitamini kullan derim, bende oyle yapicam...
burada bir kiz arkadasin erkek kardesi kel olmak uzereydi sonra saclari duzelmis...kiz bana kardesinin doktordan sonra cinko vitamini kullandigini o sekilde saclarinin duzeldigini belirtti...
bir de fazla kafaniza takmayin, sonucta yalniz degilsiniz bu sorunu yasayan milyonlarca bayan var ;)

bugün dermotolga gttm saç diplerime baktı tıkanıklık varmış saç hücrelerim ölmüş bazıları ama canlı olanllarla tedavi yapcaz priorin hapı verdi . sampuan olarak revivogen tıkanıklı açmak içinde kerium verdi demir hapı içiyorum zaten :) bakalım hayırlısı mesajın için teşekkür ederim he bi de o milyonlarca kadınlardan bi kaç tanede benim çevremde olsa da kendimi yanlız hissetmesem arkadaş çevremin saçlarınn maşallahı var :hulya:

Back