Anket 17 yaşından sonra uzayan oldu mu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi minik_prenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

17 yaşından sonra uzadınız mı uzadıysanız kaç cm

• Ankete Katılan
    252
Ben uzadım lise sonda 1.69 boyum vardı şimdi 21 yaşımdayım 1.71 boyum

Zıplamak uzatıyomuymuuuşş ben bol bol evdeki trambolinde zıpliym o zamann 18 yaşındayım Boyum 1.65 1.70 falan olmak istiyorum yaa boy ne kadar kısa olursa o kadar kilo alınıyo(daha doğrusu belli ediyo) sırf bu yüzden

1 yıl boyunca bi kaç cm uzadım

Son düzenleme:
benim boyum uzadı kişiden kişiye göre değişir ama duyduğum kadarıyla 20 yaşına kadar boy uzarmış

bende 17 yaşındayım ergenliğim başladığından beri hiç farkedemedim boyum mu uzamış ne kadar uzamış ama hepte içimden daha uzayacağım daha uzayacağım dedim 15 imde 165 ken daha 17 olmama 2 ay olmasına rağmen şimdi boyum 1.71 umarım bende daha uzarımm.. Büyüklerimiz söyledikçe uzadığını tabi dahada motive oluyoruz( yani en azından ben )) :)))

Lise 1 de 175 oldum yaşım 15 falan bi daha cm uzamadım

uzamadım hiç, lise sonda yani 17'de neyse boyum şimdi de o

ama uzayan arkadaşlarım oldu özellikle erkekler

Ben uzamamadım ama erkek kardeşim uzadı

Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok ama 8 cm uzadım ve artık uzamaması gereken bir yaşta olmama rağmen hala daha uzuyorum. Ama tabi çok fazla değil.

Kadınlar 23 yaşına kadar uzar..

Bende uzamadım 23 yaş diyolar kolay uzamanın yolunu bilen varsa söylesin de uzayayım

Bende uzamadım dogru duzgun.Boyumda oldukca kısa ama pilates yapıyorum uzun zamandır birkaç santim farketti :) Çok umut doluyum valla o yüzden uzayacagıma ınanıyorum hala.
Hiç kompleks, takıntı falanda yapmıyorum kızlar sonucta bız bayanız Allaha sükür elim,ayagım yerinde Rabbim beni düzgün yaratmış boyumda 1.80 olmayıversin yaa :)) Türk kadınının standartları bu konuda dusuk napalım :)

Heheyt iste bu beee elimiz ayagimiz duzgun takintiya gerek yok :)

ben sanırım 1-2 santim uzadım,22 yaşında olduğuma göre 1 yıl daha uzayabilirim demek ki sevindim1.69 um demekki tam 1.70 olurum.

Boy uzaması kemik hüclerenin kapanması ile ilgiliymiş. 17 yaş bence erken, kemik hücrelerin kapanmadıysa spor ve düzgün beslenme ile uzayabilirsin.
Ama tabi anne ve babanın boyuda önemli

uzamadım iyi ki de uzamıyorum :)))170 taaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…