Anket 17 yaşından sonra uzayan oldu mu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi minik_prenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

17 yaşından sonra uzadınız mı uzadıysanız kaç cm

• Ankete Katılan
    252
edit: en az 5 cm uzamışımdır

Son düzenleme:
bende uzadım bi kaç cm

3 cm uzadım ben 1.63 cm dim 1.66 oldum :)

17 yaşında basketbola yazıldım, onun da katkısı var boyumun uzamasında. Ama 21 yaşına kadar uzadım ben, bir de nasıl olsa artık boyum uzamaz diye süt ürünlerini bırakmak gibi bi hataya düşmedim. Daha çok genlerle ilgili zaten, babam 1.88'dir benim, annem 1.64. Ben baba tarafına çekmişim, iyi ki

tam 17'mdeyim uzamadım demeyin aa ben umutluyum yaa
annemi geçtim,babam 175-180 gibi.
boyum 1.60 bi 5 cm. daha uzasam yeter yaa baska bisi istemiyorum
Ben sütü hiç bırakmadım hala süt içiyorum hergün hatta bi ara taktım baya bi bu konuya kafamı.günde 3 bardak süt içtim nerdyse 2 ay boyunca. 5 cm uzadım,
sütün çok yararı var hakkaten

aynen bende 1.70ım bırazcık dah auzun olsam yeter tam ama llahıma sukurler olsun yıne de benım ıstegım topuklu gıymememk sevmıyorum tak tak hıc gıymem zaten dugunlerde harıc bu kuru satın aldınızmı nasıl buldunuz aktardan mı eczanedenmı nerden ? ve de krem gıbı bıseymı nasıl bısey ? yanı acıkcası bana sacma gelıyo bole seylerele uzamak ama belkı de dogrudur demekten kendımı alamıyorum

ben malesef uzamadım keşke acık uzayabilseydim ne iyi olurdu

17 yaşından sonra birkaç cm uzadım. Şuan 1.65'im. :) Keşke biraz daha uzayabilsem.

Bütün sayfaları okumadım ama bayanlar 21 yaşına kadar uzar canım ben 17 yaşındayım uzuyorum hala 1.67 boyum 1.70 olsa yeter bana.
Senin kaç ki böyle moralini bozdu ?:26:

uzar tabi.özellikle süt içilir ve ip atlama basketbol yüzme gibi sporlar yapılırsa

20 ye kadar yolu var cnm sabah aç karna 1 bardak süt iç sonra kendine bi yükseklik belirle en az 10 kez zıpla oraya yetişmeye çalış kendini kaldırabldiin yadar yükseğe zıpla akşamda aynı şekilde yap uzarsın dene bence ama ilk başlıcan gün buyunu ölç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…