Anket 17 yaşından sonra uzayan oldu mu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi minik_prenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

17 yaşından sonra uzadınız mı uzadıysanız kaç cm

• Ankete Katılan
    252
bende 17 yaşndayım canım sen bu yazını iyi degerlendir evde zıpla sürekli ben geçen sene yabtm uzamam baya oldu bi 3-5 cm daha uzasam yeter

Uzamadım maalesef. Şuan 18 yaşındayım. Off keşke uzama yaşımız 22ye kadar felan olsa... Ve boyum çok kısa, 1.58 =(

uzamadım.. genelde erkekler o yatan sonra da uzuyor ama kızlar 16 17 yasşından sonra uzamıyor.. ki o yaşlarda da az bir miktar uzuyorsun zaten.. genelde son olarak 14 15 yaşlarında dikkat çekici bi artış oluyor..:1no2:

her turlu egzersız ıse yarıyor bence
sporu hayatınızın bır parcası halıne getırın mutlaka etkısı olacaktır

bi insan en fazla 25 yaşına kadar uzarmış

Ben küçüğüm de bizim sınıftaki bi kızın ablası 18 yaşında 5 cm'e yakın uzadı. sengözlerimebaksanab
Bir de yazlıkta komşumuz 17 yaşındaydı. 1.60lardaydı Bu sene 1.70'in üstündeydi.
yerimseniben

ne 17 si ben 24 yaşında evlandim ve evlendikten sonra boyum uzadı.derlerya hani "ne oldu şimdi boyun mu uzadı" hakkatende bmn boyum uzamıştı ya

uzadım 5cm den fazla uzadım ama ne kadar bilmiyorum

bol bol hopla zıpla asketbol oyna uzarsın

26 yasındayım 17dede uzamıstım gecen seneyle bu senede 1 cm var ya ben yanlıs olcuyorum ya annemın mezurosunda bı problem var yada cıdden uzuyorum 1*73 um suan

1.70 daha ne olsun.

Neyse bende 11 yaşına kadar uzadım sonrada uzamadım.
hala aynı boydayım.1.57
çok uzun bi boy istemezdim 1.65 olsa iyi olurdu

20 yaşına kadar yolu var bazı insanlarda ben uzamıştım mesela

ben 12 yasimda uzadim ta o günden bugüne su anda 1.74 boyum var,erkek kardesim su an 17 yasinda ve 15 yasindan itibaren yani su iki senede benim omzuma bile gelemezken su an benden 10 cm uzun yani 15 yasindayken kardesim 1.60-62 boylarindayken su anda ise 1.84 :) biz ikimizde hem ben hem kardesim anneminde babaminda boyunu gectik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…