muklakukla 'yı görmezden gelmek lazım, her başlığa aynısını yapıp bir şekilde dikkat çekiyor.
kimse oralı olmasa, o da uğraşmaz, böylece başlıklar çöplük olmaz diye umuyorum.
konu sahibine gelince, isteyince yapamayacağın hiç bir şey yok.
bence sadece gaza gelmen lazım, sonra seni kimse tutamaz :)
Şaka mısın sen ya?
Bence de katılıyorum Lovefairy. Bugün kim bilir kaç topikte gördüm bunu ben. Hepsinde de milletin dediğine karşı çıkıyor, üstelik söylediklerine kendisinin de inanmadığına eminim! Allah allah ya, kk ya eğlenmek için gelmiş en olmayacak konularda en olmayacak şeyleri söyleyip ortalık karıştırıyor!
sanırım cevap vermeye tenezzul bile etmemem lazımdı ona
Yaa bırak Allah aşkına ya! İlgi çekmeye çalışıyor besbelli. Bir topik olur, iki topik olur yazarsın fikrini. Ama her topikte de olmaz be kardeşim! Bir kişi nasıl her topikte milletin hem fikir olduğu düşüncelere karşı çıkar ki!
Şaka mısın sen ya?
Bence de katılıyorum Lovefairy. Bugün kim bilir kaç topikte gördüm bunu ben. Hepsinde de milletin dediğine karşı çıkıyor, üstelik söylediklerine kendisinin de inanmadığına eminim! Allah allah ya, kk ya eğlenmek için gelmiş en olmayacak konularda en olmayacak şeyleri söyleyip ortalık karıştırıyor!
Benim yazdığım topiklerin ortak noktaları var. Her topikte beni göremezsin. Ayrıca zengin koca iyidir bir düşün derim.
Bugün girdiğim her topikte seni gördüm ben, ortalık karıştırırken! Anlaşılan kendin evde kalmışsın zengin koca arıyorsun, hani bir tek öyle kurtulabilirmişsin gibi. Yaw kız adam gibi topik açmış, sorununu anlatıyor, sen kalkmış zengin koca bul hayatın kurtulur diyorsun. Ee iyi o zaman bizler de çalışmayalım, okumayalım, boşa zaman harcamayalım bunlarla; nasıl olsa çok zengin koca var buluruz bir tane evleniriz, oh ne rahat hayatımız kurtulur valla!
Bugün girdiğim her topikte seni gördüm ben, ortalık karıştırırken! Anlaşılan kendin evde kalmışsın zengin koca arıyorsun, hani bir tek öyle kurtulabilirmişsin gibi. Yaw kız adam gibi topik açmış, sorununu anlatıyor, sen kalkmış zengin koca bul hayatın kurtulur diyorsun. Ee iyi o zaman bizler de çalışmayalım, okumayalım, boşa zaman harcamayalım bunlarla; nasıl olsa çok zengin koca var buluruz bir tane evleniriz, oh ne rahat hayatımız kurtulur valla!
Ne yani şimdi zenginle evli olanların hayatı mı kurtuldu? Sen arkadaşlara ne demek istiyorsun? Benim kendi gelirim bana yetip artıyor, beni değil kendini düşün.
Bu topikte yazdığın ilk cümlede sen söyledin zaten aynısını. Zengin koca bul hayata tutun dedin. demedin mi!!
Hayata tutunmak ayrı, hayatının kurtulması ayrı. Ben senin yazında art niyet ararım, burada kocası zengin arkadaşlar var bence onlar alınırlar...
Ne fark var arada? Baktın herkes sana cephe almış, kendini kurtarmak için kendin gibi aptal oyunlara başvuruyorsun. Üzülüyorum senin haline, hani söylediklerin fikirlerin mantıklı olsa, insanlar sana karşı bu kadar cephe almasa üzülmicem..
Boş ver canım dikkat çekmeye çalışıyor ki zaten başardı.
Kib'lemek en iyi cevap olacaktır.
Ne fark var arada? Baktın herkes sana cephe almış, kendini kurtarmak için kendin gibi aptal oyunlara başvuruyorsun. Üzülüyorum senin haline, hani söylediklerin fikirlerin mantıklı olsa, insanlar sana karşı bu kadar cephe almasa üzülmicem..
Aradaki farkı git 2 satır kitap oku öğren. Ayrıca bana değil sen kendi derdine yan. Ben söylediklerimin hala arkasındayım hayata tutunmak için zengin koca bulabilir ama bu onun hayatını kurtarmaz. Sen burada eşi zengin arkadaşları resmen küçümsüyorsun.