- Konu Sahibi paradise_77
-
İnş. Yemin ederim sanki ilk defa anne olcakmis im gibi korkuyorum ya bende anlamadım neden korktuğumu 2 sene önce olsaydi da korkardım belki 10 sene bile ara versen aynı şeyYaş geç değil tabi ki ama düzen konusunda mesela biz de bir yatak diyorduk. Şu an evin her yerinde eşyaları var yok oyuncağı yok kıyafeti, salıncağı falan
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok inşallah uslu bir bebek olur
Çok normal canım korkmak. Neticede bir bebeğe bakacaksın, ne kadar uslu olursa olsun insan yine de endişeleniyor. Yapabilecek miyim, sıkılacak mıyım, mutsuz mu olurum, destek olurlar mı, sever miyim gibi milyon tane düşünce oluyor.İnş. Yemin ederim sanki ilk defa anne olcakmis im gibi korkuyorum ya bende anlamadım neden korktuğumu 2 sene önce olsaydi da korkardım belki 10 sene bile ara versen aynı şey
Olsun cnm evet günler geçiyor ve benim psikolojim iyice bozuldu psikiyatri ilaç verdi ama duzelemiyorum neyse moral bozucu yorumlarda var burada o yüzden iyice kötüleşiyor um intihara surukleniyomusum gibi hissediyorum herşey için tşk ederim sanada yolun açık olsun artık girmem siteye ayiplayan lar benim durumuma düşsün ler başka bişey demiyorum hoscakal cnmÇok normal canım korkmak. Neticede bir bebeğe bakacaksın, ne kadar uslu olursa olsun insan yine de endişeleniyor. Yapabilecek miyim, sıkılacak mıyım, mutsuz mu olurum, destek olurlar mı, sever miyim gibi milyon tane düşünce oluyor.
İlk günler göğüs ucu yaralarım çok fenaydı mesela, ağlıyordum sürekli. Şimdi unuttum bile onları, başka şeylere ağlıyorum :) bir şekilde geçiyor, sen yıpransan da yıpranmasan da süreç geçecek nasıl olsa bari güzel geçir. Gerçi ben bu konularda iç rahatlatacak en son kişiyim :/
İyi de sana yazmıyorlar ki canım, konu sahibinin durumu farklı ilk mesajı o yazdığı için ona yorum yapıyorlar.Olsun cnm evet günler geçiyor ve benim psikolojim iyice bozuldu psikiyatri ilaç verdi ama duzelemiyorum neyse moral bozucu yorumlarda var burada o yüzden iyice kötüleşiyor um intihara surukleniyomusum gibi hissediyorum herşey için tşk ederim sanada yolun açık olsun artık girmem siteye ayiplayan lar benim durumuma düşsün ler başka bişey demiyorum hoscakal cnm
Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
Benim kızım 10 yaşında,şimdi ikinciye hamileyim :)Siz kaç yaşındasınız önemli olan sizin yaşınız siz idare edebilecekmisiniz o tempoya ayak uydururm diyormusunuz falan bence bunları konuşmak lazım kızınız 10 yaşında olsa psikolojisini konşmak mantıklı ama bir sene sonra reşit olucak siz kendinizi sorgulayın
Beni ablam büyütmüş neredeyse oda 14 yasındaymış :) tabi ki anlaşırlar deli misin kaygılar birazda hormonlardan oluyor. Gerekirse destek al. Dogan büyüyorki sana yoldaş olur büyük üniversite ye gider beraber takılırsınız:)Cnm çok doğru herşeyde bi hayır vardır Allahın nasip ettiğine hiçbir zaman karşı değilim sadece kaygılar endişeler ara verince bebek nasıl olur gece uykuları vs yeniden başlamak dogunca bakilirda buyur gider birde 17 yaş ilerde kapanır mı kardeş anlaşırlar degilmi 2 side kız
Psikiyatriye gittim ilaç verdi sakinleştirici 2 gün oldu ise yarar inş ne güzel bende görsem o günleri annen ara verince zorlandımı acaba bebek te geceleri vsBeni ablam büyütmüş neredeyse oda 14 yasındaymış :) tabi ki anlaşırlar deli misin kaygılar birazda hormonlardan oluyor. Gerekirse destek al. Dogan büyüyorki sana yoldaş olur büyük üniversite ye gider beraber takılırsınız:)
Ne kadar güzel şimdi arkadaşla konuşuyordum büyüyünce ablasına gider kalir belki yiğenim olur vs diye Allah bozmasın çok guzelHiçbir şey olmaz. Benim ablamla kız kardeşim arasında 17 yaş var. Şu an kız kardeşim 20 yaşında ve ablama arkadaş. Ablam farklı bir şehirde. Onun yanına gider, kalır, yeğenine bakar.
Siz 60 yaslarinda iken yavrunuz 20 olacak dert etmeyin Rabbim vermis keyfini cikarin.41 yaşındayım dr kottrollerime gidiyorum bir sorun yok
Konu sahibi benim zaten cnmİyi de sana yazmıyorlar ki canım, konu sahibinin durumu farklı ilk mesajı o yazdığı için ona yorum yapıyorlar.
Merak etme her şey güzel olacak, pat diye düzelmesini bekleme ilaçlar dahi en az 10 günde genelde 1 ayda etki etmeye başlıyor. Benim kardeşim de benden 16 yaş küçük gayet güzel anlaşıyoruz.
Evet zaten kendi yolunu çizmiş olcak unv. Vs derken iş hayati felanSiz 60 yaslarinda iken yavrunuz 20 olacak dert etmeyin Rabbim vermis keyfini cikarin.
Burada kötü yorum yazan yok ki, diğer konuya yazdığın için oradaki yorumların san yapıldığını zannettin galibaKonu sahibi benim zaten cnm
Olabilir aklım karıştı ya neyseBurada kötü yorum yazan yok ki, diğer konuya yazdığın için oradaki yorumların san yapıldığını zannettin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?