17 yaşında kızım var ve hamileyim

İnş. Yemin ederim sanki ilk defa anne olcakmis im gibi korkuyorum ya bende anlamadım neden korktuğumu 2 sene önce olsaydi da korkardım belki 10 sene bile ara versen aynı şey

İnş. Yemin ederim sanki ilk defa anne olcakmis im gibi korkuyorum ya bende anlamadım neden korktuğumu 2 sene önce olsaydi da korkardım belki 10 sene bile ara versen aynı şey
Çok normal canım korkmak. Neticede bir bebeğe bakacaksın, ne kadar uslu olursa olsun insan yine de endişeleniyor. Yapabilecek miyim, sıkılacak mıyım, mutsuz mu olurum, destek olurlar mı, sever miyim gibi milyon tane düşünce oluyor.
İlk günler göğüs ucu yaralarım çok fenaydı mesela, ağlıyordum sürekli. Şimdi unuttum bile onları, başka şeylere ağlıyorum :) bir şekilde geçiyor, sen yıpransan da yıpranmasan da süreç geçecek nasıl olsa bari güzel geçir. Gerçi ben bu konularda iç rahatlatacak en son kişiyim :/

Olsun cnm evet günler geçiyor ve benim psikolojim iyice bozuldu psikiyatri ilaç verdi ama duzelemiyorum neyse moral bozucu yorumlarda var burada o yüzden iyice kötüleşiyor um intihara surukleniyomusum gibi hissediyorum herşey için tşk ederim sanada yolun açık olsun artık girmem siteye ayiplayan lar benim durumuma düşsün ler başka bişey demiyorum hoscakal cnm

İyi de sana yazmıyorlar ki canım, konu sahibinin durumu farklı ilk mesajı o yazdığı için ona yorum yapıyorlar.
Merak etme her şey güzel olacak, pat diye düzelmesini bekleme ilaçlar dahi en az 10 günde genelde 1 ayda etki etmeye başlıyor. Benim kardeşim de benden 16 yaş küçük gayet güzel anlaşıyoruz.

Ben çocukken aynı apartmanda 3 arkadaşım vardı ve birlikte büyüdük. Hepsinin abisiyle arasında 15 18 yaş vardı. Tek çocuk gibi muamele görüyorlardı aileleri zaten üstüne titriyorken birde abileri her istediklerini alıyorlardı sadece dezavantaj olarak canları çok sıkılıyor hep oyun oynamak istiyolardı benimde kardeşim vardı evde onlar kadar canım sıkılmıyordu. Şimdi de üst komşumuzun 18 yaşında kızı bir de yeni bebekleri var. Bebeği kız hiç elinden düşürmüyo o uyutuyo o yediriyo hem de seve seve yapıyor çok güzel

Bakın bu üyede içinde gebelik geçiyor diye konusunu Gebeliğe açmış. Bu kadar bu üye özen gösterirken diğer saman saçlı üyenin vurdum duymaz hareket etmesi kabul edilemez.

Çok güzel BDV'lik bir konu bence...

Benim kızım 10 yaşında,şimdi ikinciye hamileyim :)

Kızını büyütmüşsün zatrn
41 yaş çok değil ki ne var ysni abartmayın
İnsanlar o yaşlarda anne oluyor artık 45 yaşlarda doğuranlar var

Beni ablam büyütmüş neredeyse oda 14 yasındaymış :) tabi ki anlaşırlar deli misin kaygılar birazda hormonlardan oluyor. Gerekirse destek al. Dogan büyüyorki sana yoldaş olur büyük üniversite ye gider beraber takılırsınız:)

Allah’ın size nasip ettiği bu güzelliği bu kadar dert etmek nedir arkadaşlar binlerce insan bebek diye inlerken sizin bu kadar bunalmanız psikolojik yıkımlar yaşamanız nedir O yüzden derim Rabbim isteyene nasip etsin inşallah

Hiçbir şey olmaz. Benim ablamla kız kardeşim arasında 17 yaş var. Şu an kız kardeşim 20 yaşında ve ablama arkadaş. Ablam farklı bir şehirde. Onun yanına gider, kalır, yeğenine bakar.

Psikiyatriye gittim ilaç verdi sakinleştirici 2 gün oldu ise yarar inş ne güzel bende görsem o günleri annen ara verince zorlandımı acaba bebek te geceleri vs

Hiçbir şey olmaz. Benim ablamla kız kardeşim arasında 17 yaş var. Şu an kız kardeşim 20 yaşında ve ablama arkadaş. Ablam farklı bir şehirde. Onun yanına gider, kalır, yeğenine bakar.
Ne kadar güzel şimdi arkadaşla konuşuyordum büyüyünce ablasına gider kalir belki yiğenim olur vs diye Allah bozmasın çok guzel

Konu sahibi benim zaten cnm

Teyzemin oğlu 21 yaşındayken teyzem tekrar hamile kalmıştı. Kuzenim başta kıskandı ama şimdi çok mutlular küçük kuzen 9 yaşında büyük 30 evlenip çocuk sahibi olmak istemediğini söylüyor kuzenim ama resmen babası gibi duruyor çok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…