17 yaşında kızım var ve hamileyim

Kor

Kokutma cnm ya eşim annem yanımda o kadar zor olacağını düşünmüyorum ama offf
Korkutmak degil canım.bende bu sekilde oldu.buyuk kizim annem bana da cok yardimci.ama cok cok rahatken birden duzenin degismesi kisitlanmam cok koydu acikcasi bana :) uykusuzluk kahretti bide beni.uyumayan bir bebegim var cunku :/

Korkutmak degil canım.bende bu sekilde oldu.buyuk kizim annem bana da cok yardimci.ama cok cok rahatken birden duzenin degismesi kisitlanmam cok koydu acikcasi bana :) uykusuzluk kahretti bide beni.uyumayan bir bebegim var cunku :/
Anliyorum canım bebekten bebeğe de değişir tabiki kimi bebek uyumaz kimi bebek uyur

Ne güzel böyle yorumları okuyunca kaygılarım azalıyor peki o zamanlar annen ara verince bebek bakımına vs zorlandımı eve bebek gelince nasıl oldu ev düzen çokmu degişti
Canım anne kaç yaşındaymış kardeşin olduğunda birde yaş konusunda herkes bişey soyluyo 41 geç bi yaşmı sence ya

Cnm inşallah sende 2. Anneliği yaşarsın kızında hayırlı bir kardes gelir inşallah Allah nasip edince oluyor cnm herşey vaktini bekliyor

Allah gönlünden geçenleri versin cnm neden olmasın hayırlı evlatlar olurlar ins

Kendimden 13 yaş küçük kardeşim var... kardeşten ziyade kendi çocuğum gibi ayağı taşa değse içim sızlıyor... o yüzden hiç tedirgin olmayın ilk başlarda alışmakta zorlanacaktır ama zamanla iyi ki olmuş diyecek...

Canım sanırım büyük kızına bakmadığın için çok kaygılanmışsın.
Yenidoğan bakımı bebeğine göre değişiyor elbette ama ilk ay çok zor bence. Özellikle o düzensiz uykular, bazı günler hiç uyumaması, neden ağladığını bilemeyip çaresiz kalmalar, bebek uyuyunca uyusam mı yemek mi yapsam banyo mu yapsam diye düşünmeler, göğüs ucı yaraları falan çok zorlamıştı beni. Ama biraz zaman geçince yavaştn düzen oluşuyor ve sen o uykusuzluğa adapte oluyor, bebeğin de dilinden daha iyi anlıyorsun.
Evdeki düzen tabi ki değişiyor, eski hayatımın aynısı olacak diye düşünmek fazla iyimser olur ama alışmaya başlarsın zaten bir kızın olduğu için fazla zorlamaz diye düşğnğyorum.

Cnm benim tşk ederim yorumun için ya ben çok kaygilaniyorum sabaha karşı çarpıntı ile kalkıyorum 41 yas geçmı sizce ya kızım dönünce bebegi severmi 18 yaş olcak aralarında nolur yardım et okudukça rahatlıyorum yorumlari

Ben 16 yasindaydim kardesim dogdugunda. Cok güzel birseydi. Diger kardesimle aramda 2 yas var onla cok anlamadim kardesligi arkadas gibi büyüdük.

Yorumun için tşk ederim tabiki geceler gündüzler vs çok kolay olmaz ama belki uslu bebek olur bilinmez evde çok çok düzen olarak bitek çocuğun yatağı gircek dolap zaten var sabaha karşı gene kaçtı uykum cnm benim artık dönüşüm yok ama rahatlamak istiyorum 41 yas cnm neden bu kadar taktım bilmiyorum sence çokmu geç dün psikiyatriye de gittim pasiflora verdi yeni başladım kullanmaya çarpıntı ile kalkıyorum çok korkuyorum cnm gerçek düşünceni yazarmisin nolur

Ben 16 yasindaydim kardesim dogdugunda. Cok güzel birseydi. Diger kardesimle aramda 2 yas var onla cok anlamadim kardesligi arkadas gibi büyüdük.
Küçük kardeşin doğduğunda basil karşıladı peki ve şimdi kaç yaşında anlasabiliyormusunuz sence 41 yas geç mi anne olmak için dönüşüm yok artik cnm ama rahatlamaya ihtiyacım var

Yaş geç değil tabi ki ama düzen konusunda mesela biz de bir yatak diyorduk. Şu an evin her yerinde eşyaları var yok oyuncağı yok kıyafeti, salıncağı falan
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok inşallah uslu bir bebek olur

Küçük kardeşin doğduğunda basil karşıladı peki ve şimdi kaç yaşında anlasabiliyormusunuz sence 41 yas geç mi anne olmak için dönüşüm yok artik cnm ama rahatlamaya ihtiyacım var
Hicbir problem yasamadik. 3 kardesiz ücümüz de birbirimize asiri düşkünüz. Şuanda13 yasinda en kücük kardesim. Ayrica annem de 42 yasinda dogurdu :) biz anneme cok yarcimci olduk kardesimi büyütürken.özellikle ben. İlk cocugum sayiyorum onu bu yüzden. Onunla hayatim degisti o olmasa bomboş olurmus sanki

Anladım rahatlatıyor bu yorumlar beni durumum aynı çünkü yanlız olmadığımı anlıyorum bende boşuna kaygilaniyorum belkide ne dersin tşk ederim

Anladım cnm inş kaygilandi git gibi olmaz iyiki doğurmuşum derim bende psikiyatri surup verdi ama çarpıntı devam ediyor off çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…