17 Şubatta Devlet Hastanesinde Meme büyütme ameliyatı

Ben de ilk gün bandajlı çıktım ameliyattan 2. Gün korse taktım. Şimdi korse baskıladığı için iptal etti. Aşağı inmesine engel oluyor dedi. Ben şunu aldım decathlondan pentide de vardı gerçi ama şimdilik 1 tane yeter bepanthol olabilir mantıklı. Ama bana masaj verecek haftaya. Onun öncesinde havluyu ısıt üzerine koy dedi yukarıdan aşağıya bastır biraz dedi. Nefes egzersizleri verdi. Banyoda yapmak rahat o bastırmayı. Bugün havluyla tekrar deniycem. Rahatlatıyor biraz.
en kısa sürede sağlığımıza kavuşmamız dileğiyle

Eklentiler

• 1A82CCCE-A435-4776-A547-56449BEDF268.jpeg
    195,8 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum çok çabuk korseden sütyene geçiriyor. Göğüslerin birlesmesi için bir sure takmak gerrkli diye biliyorum. Bir daha danissana. Burdaki herkes nerdeyse en az 3 hafta kimisi 2 ay korse takmış.

Kuzum çok çabuk korseden sütyene geçiriyor. Göğüslerin birlesmesi için bir sure takmak gerrkli diye biliyorum. Bir daha danissana. Burdaki herkes nerdeyse en az 3 hafta kimisi 2 ay korse takmış.
Ben de öyle biliyordum, hatta 2 ay takıcaz bunu demişti. Ama şimdi gündüzleri yine takıyorum üstteki zımbalarını açıyorum altı birleştiriyorum. Geceleri de çıkarıyorum açıkçası her dr. un yöntemi mi farklı yoksa herkesin göğüs tipinden mi kaynaklı bilmiyorum. Haftaya kontrole kadar böyle yapıcam. Gündüzleri takıp geceleri çıkarıcam . Sıcak havlu işe ısıtıp sonrada elle yukarıdan aşağı baskılıyoruz. Bakalım nasıl olacak perşembeye kadar? Bugün kontrolden sonra yazar mısınız acaba ne durumda diye bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…