17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

başka bişey yok şimdilik canım, çanta satılmazsa ben sırada olayım

Canım ilk başta böyle konuştuğumuz için ben onu hesaba katmamıştım, daha öncede başkası ayırtmıştı dün mesaj attı kesin alacağını tatlım. Yani sana toplamda 3 parça gönderiyorum, fiyatta tabi en son konuştuğumuz gibi. 25. ok tatlım?

o ne guzel bi fotograf oylee nazar degmesin tuuuutuu masallah

teşekkür ederim iyi satışlar.. kare yakalımı da unutmayın ama :)

Senden alıntı yapmamışım, kendi kendime yazışıyorum iyi mi :))

Tabii ki çok tanınmış bir markanın taklidi. Orijinal değil. Ama çok az kullandım. Aldığım fiyatın epeeey altında satıyorum. 30 lira.

Yine aynı şekilde bir çanta. Orijinal değil ama hiçte ucuza almadımmm. Üstündeki LV anahtarlık dahil değil. 35 lira.

Assortie çanta. Fazla kullanmadım, sorunsuz. 30 lira.

Mango çif taraflı kullanılabilen çanta. Sayılı kullanmışımdır. Kokoş eldivenlerde yanında hediye gönderilecektir. 25 lira.

Siyah örgü çanta. 15 lira.

Bu çantayı öyle pahalıya aldımki, bir kere dahi kullanmadım. İtalyadan, çok kalite bir çanta. 75 liraya satıyorum.

Son düzenleme:
eklenen çantalar çok hoş, forumda zevkimin en yakın olduğu sensin sanıyorum
benim aradığım uzun askısı olan büyük boy çantalar aslında renk olarak da çok seçici değilim kahve ve kırmızı hariç her renk olabilir
bir de tüylü kumaş olmayacak yani süet,nubuk,keten vs gibi. sipariş verir gibi oldu değil mi ?

Olsun tatlım :)) Valla o dediğin modelleri kullanıyorum, gerçekten aynı demek tarzımız.

Senden alıntı yapmamışım, kendi kendime yazışıyorum iyi mi :))

3parça değil 4parçaydı leopar pantolon-siyah elbise-siyah beyaz şifon bluz ve siyah kare yaka tunik demiştik
pembe de vardı ama o ayırtıldı demiştiniz en son bunlarda karar kılmıştık yani
ben bugün kargoyu verirsiniz sandım yaa
mail adresinize numaramı da yazıyorum adresimi vermiştim daha önce

40 numara. Sayılı kullanıldı. 12 lira.

39 no, 38 e daha iyi olur veya 38,5'a. sayılı kullandım. 12 lira.

40 numara ama geniş kalıp 41 noyada uyar. 15 lira

39 numara Bambi babet. Az kullanıldı. 12 lira.

39 numara Nike. 40 lira.

38, 39 numaralara uygun Nike, 15 lira. Çok az kullandım, resimde de görüldüğü gibi tabanı değilde, onun altına yapıştırılmış olan çıkıyor gibi ama ayakkabıcıda çok cüzi bir fiyata yapıştırabilir ve sorunsuz kullanabilirsiniz.

39 numara. Çok az kullanıldı. 20 lira.

40 no ev ayakkabısı. 3 lira.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…