How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

32,37,73 bide 90..mango olan tunikmi ki? 81de de birazcik aklim kaldi gibi sanki

Mango bağlamalı olan tunik değil tatlım, kolsuz t-shirtün biraz daha uzunu.
evet o elbisye takıldın sen :)) ben onu sana özel ayırıyorum, sen kendi elbiselerine bir bak, beğendiklerine bir bak. sonra yine konuşuruz :)
babetler çok iyi durumda onu da belirteyim bebeğim:)))

Mango bağlamalı olan tunik değil tatlım, kolsuz t-shirtün biraz daha uzunu.
evet o elbisye takıldın sen :)) ben onu sana özel ayırıyorum, sen kendi elbiselerine bir bak, beğendiklerine bir bak. sonra yine konuşuruz :)
babetler çok iyi durumda onu da belirteyim bebeğim:)))

tuuh mango olmadii..o elbiseyi de giydiriverseydin manken ablaya hemen karar verirdim hayal edemiyorumkii..bu arada sana mail.attim

Canım o tulumda yan tarafında renk açılması gibi bir şey var o yüzden o kadar uygun fiyata koydum istersen fotolarım.
Ama 64 ve 65 te hiç bir sorun yok, için rahat olsun.

Canım belleri 40. Fotoda burada; :) Kenarda hafif bir beyazlık var, sorunu o.

xG9DG6.jpg

Tamam 64 ve 65 i istiyorum canim 83 ten Vazgeçtim ama onun yerinede 81 dekini alayim bari:-) onun bedeni neydi ve bi hasar varmi elbise de.birde bu ucunu bana ayirirmisin aksam ödemeyi konusuruz olur mu

Ha simdi farkettim 81 e L beden ve hic giyilmesi demissin.tamam canim 64-65-81 bu ucunu ayir bana aksam konusuruz oke

Şimdi bradayım tatlım :)

Bel olcum 84 sende elbiselerin olculerine 40 demissin yani arka on toplam 80 e dört cm dar ama olsun yaza kadar biraz zayiflasam olur herhalde:-) neşe canim ben ozelden msj yazamiyorum daha nasil haberlesecez.bide ödemeyi nazil yapcam nasil oluyor bu isler:-)

Son düzenleme:
Bel olcum 84 sende elbiselerin olculerine 40 demissin yani arka on toplam 80 e dört cm dar ama olsun yaza kadar biraz zayiflasam olur herhalde:-) neşe canim ben ozelden msj yazamiyorum daha nasil haberlesecez.bide ödemeyi nazil yapcam nasil oluyor bu isler:-)

5 dk. sonra özeline yazacağım canım :))

Back