• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 haftalık hamile 4 kere adet oldum .ama bu ay olmadım 1 gün geçti ağrım falan da yok.hamile olabilirlmiyimn

Ayca parlak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
109
13
13
Lütfen ilgilenirmisiniz. 16 hafta yani 4 ay önce sürtünmeyle ilişki yaşadım sperm gitmiş olabilir. İlişkiden 10 gün smra normal zaman da ilk adetimi oldum sonra üstüne 3 kere toplam 4 kere adet oldum .ama bu sefer ki adetim 2gün gecikti .30.gündeyim .sanki karnım şişti ve içi hep hareketli . 3 aydır aşırı yorgunluk uyku halim var . Sabah idrar testi yaptım negatif ama 8 dk fln sonra attım süresi 10 dk idi. Ve bu gün içime bi korku düştü lütfen yorumlayın

4 ay önce yaşadığın ilişkinin bebeği de 4 aylık olurdu canım, korkma değilsin.

Of bilmiyorum ya :KK43: karnımın içi hareketli ve aşırı yoruluyorum çabukça. Adetim de gecikti . Hamileyken adet olanlarda oluyormuş ama idrar da da negatifti
Çok şüpheleniyosan bi kan ver derim hamilelikte üstüne görme olabiliyor ama her ay olabileceğini sanmıyorum, bence başka bir probleminiz olabilir bayılma falan normal değil

Bence sen kafana taktığın için psikolojik yaşıyosun 4 ay önceki ilişkiden hamile kalsaydın idrarda görürdün karnının şişkin ve hareketli olmasıda gazdandır bacım

Çok şüpheleniyosan bi kan ver derim hamilelikte üstüne görme olabiliyor ama her ay olabileceğini sanmıyorum, bence başka bir probleminiz olabilir bayılma falan normal değil
Kan olmaz ya kayıtlara geçtiği için malesef :/ evet o bayılmaya çok şaşırmıştım . İlk defa olmuştı. Üstüne görme de 4 kere olmaz diye düşünüyorum ve hep adet günlerim de. Pff bilmiyorum yarın sabah bir daha idrar testi yapcam . İnş adet olurum

Bence sen kafana taktığın için psikolojik yaşıyosun 4 ay önceki ilişkiden hamile kalsaydın idrarda görürdün karnının şişkin ve hareketli olmasıda gazdandır bacım
Öyle mi diyosun :/ inş öyledir ya 4 aylık olsa ne yaparım ben ya . Çok acayip zor :( daha önce de 1 bçk ay önce test yapmıştım yüne megatifti . Şansıma hep yanlış göstermiş olamaz değil mi ya

Zaten 4 aylık hamile bi karın içe çekilmez sert olur demi .ama ben içime çekebiliyorum bastırabiliyorum sert değil şişirince sert

Kan olmaz ya kayıtlara geçtiği için malesef :/ evet o bayılmaya çok şaşırmıştım . İlk defa olmuştı. Üstüne görme de 4 kere olmaz diye düşünüyorum ve hep adet günlerim de. Pff bilmiyorum yarın sabah bir daha idrar testi yapcam . İnş adet olurum
Olursun kasma kendini

Back