• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 haftalık hamile 4 kere adet oldum .ama bu ay olmadım 1 gün geçti ağrım falan da yok.hamile olabilirlmiyimn

Başka ilçelere alışveriş için falan gidiyorsunuzdur bilinmedik bir saglik ocaginda yapılabilir aynı isimde soy isimde olan birsürü insan var sorun olacağını düşünmüyorum

O harket gazdır gaz .
Hamile olsan teste idrarın deydiği an kopkoyu çizgi çıkardı .

Başka ilçelere alışveriş için falan gidiyorsunuzdur bilinmedik bir saglik ocaginda yapılabilir aynı isimde soy isimde olan birsürü insan var sorun olacağını düşünmüyorum
İlçelerde bakılmıyor ama başka bir ile gitmesi lazım böyle birşey için

adet oldum 1 gün gecikmeli . Ama niyetse içim hala rahat etmiyor neden bilmiyorım karnım şiş gibi hissedyrm yuvalar küçük . Pofff

Simdiye karnin cikip cinsiyeti bile belli olurdu.lütfen netten sacma sapan seyler okuyup kafani bos seylerle doldurma.surtünmeyle hamilelik cok cok cok zor.

Nasıl anlarım :/ adet oluyorum ama çok yoğun değil ama çok az da değil . 2 aydır belim ağrıyodu yeni geçti 5. Kez adet oldum ihtimal var mı
Bak canım öncelikle sürtünme yoluyla hamile kalman cok cok cok düsük bir ihtimal
Hadi onu basardınız eş bes kez adet olmuşsun bunun olma olasılıgıda cok cok cok düşük
Üstüne hamileliğin cesitli belirtileri vardır kimi kusar kimi tiksinir kimi şişer kimi nabız yükseltir vs vs düzenli olarak bebek sana ben burdayım ben büyüyorumu hatırlar e buda olmamıs
Hamile kalmak istiyorsun anlıyorum ama değilsin maalesef

Bak canım öncelikle sürtünme yoluyla hamile kalman cok cok cok düsük bir ihtimal
Hadi onu basardınız eş bes kez adet olmuşsun bunun olma olasılıgıda cok cok cok düşük
Üstüne hamileliğin cesitli belirtileri vardır kimi kusar kimi tiksinir kimi şişer kimi nabız yükseltir vs vs düzenli olarak bebek sana ben burdayım ben büyüyorumu hatırlar e buda olmamıs
Hamile kalmak istiyorsun anlıyorum ama değilsin maalesef
Ay hayır istemiyorum ne istemesi . Düşük ama ihtimal olması bile insanı korkutuyor sadece

Back