• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 ferritn normal mi?

önemli olan hemoglobin değeri. ferittin cok önemli değil. 11-306 arası normal. benimki 19 ama demir ilacı kullanıyorum.

Benim 9. 3 ay demir ilacı kullandım yine dahiliyeye gidicem. Tahlil sonucumda referans değerine göre 13-150 yazıyor. Bende üşüme, uyuşma, halsizlik , yorgunluk, saç dökülmesi oluyor genelde.
Bugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musun

Bugun oglen yemek hazirlarken birden bire gogsumde kalbimde bi baski oldu sanki butn kan oraya tolanmis veya orada hic kan kalmamis gibi bu tarz seyler yaşıyor musun
Ek olarak baş dönmesi, göz kararması, kalbimde sıkışma oluyor bazen evet. Sanki aniden böyle çivi saplanır gibi ağrı hissediyorum kalbimde. Kalbim için kontrole gittim temiz çıktı sonuçlar

Bence civi batmasi deglde kalbimin tamaminda bi baski oluyor sanki butun kan orada toplaniyor sende bu oluyor mu ? Bir kac gun once verdim 17 cikti ferritin ilac kullanmyrm
Hayır öyle olmadı hiç. Kalp için de randevu al bence. Diğer vitaminler nasıldı peki ? D vitamini B12 normal mi çıktı?

Back