Bebek Beslenmesi 17 aylik oglum hicbirsey yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aliyordur canim sut vitaminini merak etmee,,bide sunu dene muzu sutle birlikte blenderdan gec,belki icer yada icine vanilya falan kat icer belki...benim oglumda ilk baslarda icmiyordu oyle alistirdim,banada eltim soylemisti..

ayy cok zormus gerckten bızım kızımız uslu gunduz nnem bakıo bencalısıyorum aksamlarıda zaten hep uyur uykusuna cok duskundur.allah yukarda bebek buyutuyorum dıyemem yanı ama senınkı afacanmıs bayagı neyse allah sabır versın sana canım sende kib.sınırlerınıde cok bozma.

Aliyordur canim sut vitaminini merak etmee,,bide sunu dene muzu sutle birlikte blenderdan gec,belki icer yada icine vanilya falan kat icer belki...benim oglumda ilk baslarda icmiyordu oyle alistirdim,banada eltim soylemisti..

hersyolu denedım canım vanılyalı hıc denemedım bugunde oyle denıyım bakalım

slm canım geldım eve.vitaminın adı zincobest fıyatı nekadar bılmıyorum ama saglık ocagından da yazdırabılırsın.opuyorum kib

slm canım geldım eve.vitaminın adı zincobest fıyatı nekadar bılmıyorum ama saglık ocagından da yazdırabılırsın.opuyorum kib

Tamam canim cok tsk ederim,sagoik ocagina gidecem zaten yarin kucugumun 6. Ay asilari var bunuda yazdiririm aile hekimime,,,,tekrar sagol bende optm sende kib

ozelden yazdim tavsiye ama cevap veeremiyorsun galiba :)

sut içmek kansizlik yapmaz
ama et yumurta yememek kansizlik yapar
yemegin yerine sut içerse sut gunah keçisi oluyo tabi ama masum aslinda
benim çocuklarda gunde 1 lt ye yakin sut içer , ama yemeklerini etini sebzesini meyvasinida yerler
kansizlik hiç olmadi..

Ya canim kusura bakma o gun ozelden sana uzun uzun bir cvp yazdim ama yazdigimla kaldim msjlarim100 olmadan ozelden msj atamiyormusum...neyse canim mesajina ve ilgine cok tsk ederim..evet kadir tugcuyu taniyorum bazen netten bakarim cevapladigi sorulara,,evet uye olup soracam...ya cnim 2 numaramin istahi iyi simdilik nd versem yiyor,,,,dun masallah buyugude biraz yedi,annem geldi bana bende kalacak iki uc gun ,,,dun tarhana pisirdim anne dedim bunu nasil oyalasakta yedirsem,,,sonra esim tablet pc den cizgifilm acti ona baka baka yedi ,,,ya daha oncede denemistim cizgi film acmak iste ne bileyim telefonumu veriyordum eline resimlere baktiriyordum muzik aciyordum ama agzini kitliyordu,,,ama yaramaz gunlerdir tabletimin pesinde ne zaman elimde gorse istiyor agliyor valla kadinlar kulubunu bile zor bakiyorum neyse allahtan simdi annemle icerde bende genelde mutfakta otururum ,nete girerim kahve icerim neyse gunlerdir onun pesinde ele geciremiyor ya babasida cizgifilm acip eline verince tableti cazip geldi yedi cok sevindik cok mutlu olduk...bundan sonra oyle denicdm yedirmeyii...kib cnim ssagol ilgine optm

benim de 17 aylık oğlum var o da aynı çok iştahsız .2 aydır çinko ve vitamin kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle. az da olsa işe yarıyo bence doktorunuza bi danışabilirsiniz. ama iştahsız çocukla uğraşmak çok zor Allah yardımcımız olsun

oğlum da inş. bu ay 17.ayına giriyor. bizm de aynı problemlerimiz var.
kahvaltı olarak muhallebiye hayır demezdi, ama son zamanda ağzını bıçak açmıyo ( ancak simittir, kurabiyedir kahvaltıda yediği...
öğlen yemeğinde yoğurduyla beraber yemeğini yerdi, şuanda gene kuru şeyler peşinde...
ancak akşam, kısmet olursa o da, bişeyler veriyorum...

doktorların 'zorlamamama' sına pek katılmıyorum. anne yüreğim dayanmıyor ve savaşarak da olsa, kaşıkları tıkıyorum ağzına. ama içimden bir ses
bu savaşın pek hayırla biteceğine inanmıyorum...

bide, sırf süt veren annelere tavsiyem, bıldırcın yumurtasını da katsınlar, o da 2 günde 1. sağlam olsun minişlerimiz, yemek yemeseler de...
oğlumu 3,5 ay emzirdim. sonra sütüm kesilmişti. kaşığa alıştırmak zorundaydım dolaysıyla. şuanda da gelişmesinin yavaşladığı sürecindeyiz ki, pek yemek
istemiyor...

binbir kez sabır çeken anneler, bu günler de geçecek, kendinizi fazla üzmeyin! ufaklıklarımız ne yaptıklarını gayet iyi biliyor. bugün olmazsa yarın mutlaka
yemek arar...

onemli deil canim , ben biliyordum cevap veremyeegini :)
bu ya$larda genelde boyle olur, benim kiz bi 6 ay falan dumtektek le yedi yemegini:)
sofra adabina uygun yeti$sin diyolarda çocugunda aç olmasina ana yuregi dayanmazki
nasil yiyorsa oylve ver , hiç ugra$ma

kizim 4.5 oglum 3. ya$ina yakla$ti
suylada yediler,çizgi filmlede , oyuncaklada ,pencereden bakarakda :) herseyi denemi$tirim

$u an aç olunca beni yerler; kim kazanacak diyom bi saldiriyolar tabaga :)))
sona kalan biritemedim diye agliyo bide
her zaman oyle gitmez yani,bi sure ondanda SIKILIRLAR
kofteyi yap eline ver , oyle geze geze yer belki
et yememesi buyuk sorun çunku
yumurta yese bile etin yerini tutmaz, en garantisi direk et yemesi kansizlik olmasin diye

haa bu arada $imdi masada beraber yiyoz yemegi onu yazmayi unutmu$um :)
hersey zamanla ..

Canim tavsiyelerin icin cok saol,,ayy nekadar guzel,masada beraber yemek ve yemek bitince aglamalari...bende gorsem o gunleri ah ah..

Tavsiyelerin icin saol canim,bildircin yumurtasi simdiye kadar hic vermedim denicem,,birde merak ettim canim ya bildircin yumurtasi sute cig katiliyor ya ,cig yumurta zararli olmaz dimi..optm tatlim kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…