E
EU1
Ziyaretçi
:çok üzgünüm:bende sakaryada yaşadım o korkunç geceyi.sallantıdan 5-10 dakika önce uyandım gökyüzü yıldızlarla doluydu. cam kenarında yatıyordum.birden bir uğultu oldu ve camı kapatmak için uzandığımda bir anda o korkunç sallantı başladı ve annem hemen karşıki yataktan fırladı ve üzerime yattı. karşıdaki odadan abimin sesini bile duyamıyorduk kapılarımız içine göçmüştü ve odadan çok zor bir şekilde çıktık ve antrede buluştuk annem,abim ve ben birbirimize sarıldık ve beklemekten başka çaremiz yoktu. sokaktan dayımın sesi kulağıma geldi ablamlar yok ev yıkılmış dediğini duydum ve dayım elinde bir fenerle kendini o artçı sarsıntılarda yıkılan kısımdan eve girdiğini ve yansıyan ışıkla evimizin yıkıldığını ve bizim yıkıntının içinde olduğumuzu anladım.dayım ve komşularımız bizi evden çıkartılar daha sonrasını hatırlamak bile istemiyorum.evden ilk çıktığımda dizlerime kadar suyun içindeydim,sabah plaj gibiydi her yer kumdu allaha şükürler olsun'ki ailemden kimseyi kaybetmemiştim. ama sabah olduğunda neler olduğunu gözlerimle gördüğümde aylarca kapalı hiçbiryere giremedim.ceset kokuları ,yakınlarını arayanlar kayıplar o çocukluğumun geçtiği mahallede sadece ama sadece 2 tane ev ayaktaydı kalanların hepsi yerle bir olmuştu.hayatımın en kötü kaybetme korkusunu o an yaşamıştım çünkü kardeşim yazlıktaydı ve ondan haber alamıyorduk tam 3 gün sonra gelebilmişti. bizde gidemiyorduk çünki benzin satmıyorlardı.geldiğinde ağzı burnu uçuk içindeydi çünki bizim evin yıkıldığını yazlıktaki komşularımızdan duymuş ve neyle karşılaşacağını bilmediği için o taraftan gelen insanlarla gelmeye bile cesaret edememiş.
kuzenim bizi aramaya gelmiş cebeciden yazlıktan bizi göremediğini evimizin yıkıldığını söylemiş kardeşime. canım geldiğinde onu gördüğümüzde dünyalar bizim oldu.neyse çok uzalttım sanırım.allahım bir daha kimseye göstermesin kimseye yaşatmasın.allah bütün ölenleri rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.:çok üzgünüm:
kuzenim bizi aramaya gelmiş cebeciden yazlıktan bizi göremediğini evimizin yıkıldığını söylemiş kardeşime. canım geldiğinde onu gördüğümüzde dünyalar bizim oldu.neyse çok uzalttım sanırım.allahım bir daha kimseye göstermesin kimseye yaşatmasın.allah bütün ölenleri rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.:çok üzgünüm: