17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan gizemli ve ilginç olaylar

ben o zaman 4 yasındaydım ve o depremi cok iyi hatırlıyorum evin icinde anneme salıncak gibi ne güzel saillanıyoruz demistim sonra hep beraber dısarı cıktık bos arazide yattık yorganları serip ve gökyuzunde cok yıldız vardı gerçekten tutulacak gibi esrarengiz bisi oldugunu dusunmuyorum bunun

Aynı şeyi ben de yaşadım. O gece rüyamda ancak benim sığabileceğim kadar dar ve çok aydınlık bir odanın içindeyim 4 duvarda binlerce sarı örümcek var üstüme geliyorlar. Elimde bir terlik hepsini öldürmeye çalışıyorum. Panikle uyandım hiç huyum olmamasına rağmen yatakta doğruldum 1-2 dakika içinde de deprem olmaya başladı. Yıldızların ne kadar çok ve yakın olduğunu ben de hatırlıyorum.

olay 1 e cevap :bütün şehitlerin gücü binlerce insanın ölmesine yetmemiş .
olay 2 ye cevap :Nurdan varlıklar neden camiyi koruyor . o saatte cami bomboş .Evlerdeki canları ölen insanları tutsalardı.
olay 3 e cevap :Binlerce çocuk öldü neden sadece o çocuğa ikram etmişler .Bütün çocuklar melek değil midir?
olay 4 e cevap :Ateş topu yükselebilir bu bir doğa olayıdır ..
olay 5 e cevap :İstanbul ile Hakkarinin bir köyünü düşünün .İstanbulda yıldız göremezsiniz kolay kolay ama o gece tüm elektrikler söndüğü için Hakkariden farkımız kalmamıştı yani yıldızları bu sebeple gördük.

Kocaeli ve Adapazarı en muhafazakar vatandaşlarımızın yaşadığı bölgedir .Askerler kışlada dansöz oynattığından bu deprem oldu diye saçmalayanlar bile oldu

Deprem bir doğa olayıdır .Japonya da bir kişi bile ölmüyor .Allah demekki Japonları daha çok seviyor .Öyle mi?

Ben ortaköyde oturuyodum o sene ve hepsini duydum ve gerçekten gökyüzüne bakmaya korkuyordum okadar çok yıldız vardıki

Ya onu bunu birakinda dunki depremi bi ben mi hissettim? Kime sorsam "yoo olmadi kiii hissetmedik" diyor.

Yani tabi haberlerde yalan söylüyor dimi?

Diğerleri için bir şey diyemem ama o gece yıldızların elimi uzatsam tutacakmışım gibi olduklarını dün gibi hatırlıyorum ömrü hayatımda bu kadar çok yıldızı görmedim .Nasıl bir kabustu o günler.
Ayrıca şehitlerimizin dua ettiklerine yardım ettiklerine inanıyorum ama görülmüşmüdür orası tartışılır.

99 depreminde 7 yaşındaydım.evimizin yakıninda boş bi arazi vardı.Oraya çadır kurup 1 kaç ay orda kalmıştık mahallecek. Annem o gecenin normalden daha sıcak olduğunu gece yarisi aniden gök gurlemesi gibi bir ses geldiğini camdan baktığında disarinin hani gün batmadan ortalık yarı aydınlık yarı karanlık olur ya onun gibi olduğunu söylüyor zaten sonrasında hemen deprem olmuş..Ya olurmu öyle şey felan diyordum gece yarısı ortalık aydınlık v.s taki 2.3 ay önce yeni komsularimizla oturuyorduk surdan burdan derken konu depreme geldi onlarda annemin anlattıklarına benzer şeyler söylediler.O zamandan beri boyle insan mantigina ayriki seylerin olabilecegini dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…