- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
evet canım gayet iyi....şuan 9 yaşında senede 1 kez kontrolü var.....tekrarlama riski yok.....yalnızca tümör büyük olduğundan beyiciğe baskısıyla dengesi tam değildi....yaşı küçük olduğundan 2.5 senede tamamen düzeldi......kötü günleri hiç sorma kabus gibi.....bulunduğum ilde ilk gösterdiğim dr mahvetti bizi.....sağlam çocuğu yok acil ambuluansla gitsin kalbi durur....sevk kağıdına kötü huylu yazmış yani kanser....ank hacettepedeki acildeki drlar da kağıtta yazana göre bizeçok geçmiş olsun şimdi iyi mi kızın esra
yaşadığın acıyı hayal bile edemem çok üzüldüm..
- neden acele ediyorsunuz dr bulmak için sadece ameliyatla olacak iş değil kemoterapisi var ışın tedavisi var yıllarca sürecek dedi.....bunu duydum hiçbiryerimi hissetmedim inan kızımın tek söylediği
-anne rengin niye sarardı oldu......
şükür orada beklemedik bi prof çıkardı allah karşımıza muayenehanesine gittik.....önce sakin olun dedi rahatlattı...bana gelen çocukların en iyisi eylül dedi....tümörün aşırı acil durumu yok, büyük ihtimal iyi huylu çünkü rengi beyin dokusuyla
aynı ve bu kadar büyük olmasına karşın hasar vermemiş,belirti vermemiş dedi..... ertes,i gün ameliyata karar verdik oldu 1 gece yoğun bakım 2 gece sonra taburcu olduk.......çocuklar bizim sandığımızdan daha güçlü o günler bitti şükür arasıra özelliklede geceleri aklıma gelir ağlarım...o an nasıl dayandığıma hayret ederim....rabbim dayanma sabrını veriyor....allahım çocuklarımızın acısını gösteremsin